UFOzzuummm... miEeee... az angoloknak (angyalök) U.K.-nak? -megszünt a hangja? -haja hajja hajja... az égnek áll?
4.: Kávézzuummm... ogy pontossan mit jelent, amit láttam, de reggel 10 óra elmult, és jobban meg akartam tudni, hogy az hogy az angalok U.K: -hangja megszünt, mit jelenet, vagy hogy tudhatnék meg többet...Na most, ezt meg mindent csak még ami tremészetes természet...azaz monduk az agyunkannyi fényt enged be, ami a kisagy amit kundalini, na a fa, az a gerincünk lenne, amire rá tekererődzik az a kigyó, ami a a feja kisagy, meg most csakazzal van a középső agy is, na meg a csukra, ami nekem...mikor meghaltam, az az hogy... na a trancformátoros utópina filmek, most az lenne amit ördög vagy angyak most jött értem, és az aki vagyok, azt ládd The Chronicles of Riddic filmen, csak áttette az amit az a a aaa... lélek test, át vett és magába akarta tenni, enni? Na most, fiteljal hogy vacchillál halluczinál az agyam fsss...Ippeg, talán irtam is rólla, ogy az a valami, nem merném modani hogy az ellenségem, mert teljesen annál anal a tudatomnál voltam, ami most is vagyok, és még tenni akarok valalit, azEN géneimért? Fita, amit láthattok, hogy amit Jézim, és Jézimmel könnyü, hogy miért szeretni? Az az hogy ha vissza szeretnek,anal annál jobb nincs, ami körül, na nagy nagy dzsungan nap van, tarha dzsunganoknak, és most, ládd te szeretet a dzsugátnagy gaNUKat, de az szeret téged? Én már magamtól nem is vagyok, a szeretet árjába hullok, mikor pnt szeresd testvéredet, mint ÖN MAG -AD? - DAL GOND (GÉN) AL DAL-NEM KEZDŐDIK,HANEM CSAK AZ VAN!!!
5.: Van a természet, most rögtön, amit most is ami fita, maga a BbLia? Vannak a MOM nap országosok, és azok látnak, mert ember =szikra veti! -amihez előbb jó föld (kié Moéké), meg viz kéne? -na az az...hogy mi értünk van minden, nemcsak a kiválasztott MESTERSEGGES TERMÉKIAIK MUKIK MÜKIK, AZ UR ÜR CSODÁSAN MÜKÖDIK? Fita, rögtön itt... jaja mindig van bennem az a félelem, hogy törölnek, mert azt hiszik akik hisznek, hogy őket ijjecgeczizny szeretnélek? -vissza szeretsz, mertha nem DR.GOD DÖG, fiteljal hogy támadt fel az a FEKETE MÁGIA CSIA BÁRÁNUK? Az Ata aki egy szülött fiát adta, minek kinek mi ki MO? Na most nállam, a gyötrelmem meg rém álmom, hogy ezeket az iratokat...nincsak most az ami csak fényből vala, azt ez a a aaa...NŐ? -MELEG ÁGYUK? Nincsak csak annyit, hogy a kismalac meg ne süljön, még, na most csak akkor sülendő, nem mikor süldő, hanem mikor hizott... disz nő, nem nő tovább? -megérett, a disz no, nem többet, ládd ó fej mert vértől áztatva,mehalt kinok között, na itt van, az ami ládd... Na mit én látok, hogy csak akik eleve ládd elhivatottak gény családok? Fita, itt tenyész állat álománAIk vannak, és azok közzül is legjobBak, vannak tovább tenyésztve, ami ládd itt most vahhon, nincsak HA AZ ÉN GÉN ÁLLOMÁNYOMAT, ÉN NEM ADOM ADÓM MODA SENKINEK, MOST EGY ROBOTUK? Na itt okvetlen, mert ahoz hogy meg tudnálak közLITenn seggit enni? -ahoz csak a te te te...ti ti ti ...tá tá dá? Fiteljal,már mikor Sleuth tesónk, lehell betöltve, na most az az hogy IGENIS ITT VAGYUNK AZ ÖRÖK MAGYAR OK TESTVÉREK KÖZÖS ÉG, DE CSAK AZ ÉGGEL, NEM ÉGÜNK EL? Na meg ismerős, mert amit mára is leirtam, hogy TE MAG MAGADTÓL TUL...DE AZ AZ MERT TE ÖRÖK EGÉSZ EMBERPÁR VAGY, ÉS MI A ATYÁNK SZÜLEINK SULLYNK A FÉNYEBE, TÖKÉLETESEK, ÉS ENGENEM AZ BIRIZGÁLT, ÉS AZ MEG KELL TALÁLNI, DE NEM A MI SZÜLEINK (APUNK) HANGJA NÉLKÜL?
6.: Kérdezlek benneteket, ha nem lenne igaz, akkor mernétek hozzám... fita itt is, aki szólni mer hozzá, azt irögtön törÖlöm, ami ládd... mott ténleg apuéket is meg Égieinket, hogy csináljuk magunkat tovább...fita, minden magától van!!! -de most minden ládd a természetben örök természeted ÖSZ HANG BANK! Amit tegnap kivettem az idöcsémből, hogy ott leszel a kezem alatt a NAGY BUGABuga, ami fiteljal, a kis feleségem, mindig mnden pillanatbam a kezénél kell legyek, vagy ne, nem kellesz! -minek vagy, ha nem az enyém, te az enyém vagy, érted? Fiteljatok, GONDOLÁTBAN MINDIG EGYEK IS ESZÜNK,leszünk?- MEG EGYÜTT VAGYUNK, na fita, ez az...na most akitőtök, ha nem bánt senkit, én Csajusickut...megérinttem, és meg fogtak a mieink? -sokzor leritem, meg Brezsnyev... fita a idöcsöém többzöröz katar meg brzsenyó kitüntette éremmel, és most leirtem, na itt láthatod, hogy itt az ember, láthatlan is meg ismeretlen,és azért a vak vezetőket bazztatni? -vak vezeti a világtlan,és most...na az hogy az angalok U.K. -hangja megszünt, fiteljal te ha a MANKÓ MENKŐ... JAJA MESTERSEGGED INFLUKENZA? PENZA, tehát itt van egy olyan gépies tresnika tudommáNUK, ami ha egy ember,kérdelek, ami van, annyi magvad lett,mnt a tenger füvénye homokpora korp,pora hamuk, na azok olyanok mint s növények meg GAZ OK GAZDAG OK? Monduk, előbb utóbb ki bujik a szeg a zsákbu bu bu bbb...a lu lába, kilógna, vagy a husIszákbul a hája hajja hajja...Nincsak ha izsáksonok, a kakabutAIk is sss...
Innenn... fita, amit nem gondolhacc...hacc...
100! -oááá...