repcsepista Creative Commons License 2023.06.11 -1 0 209

UFOzzuummm... miEeee... az angoloknak (angyalök) U.K.-nak? -megszünt a hangja? -haja hajja hajja... az égnek áll?
                      1.: 6/11. A KÉP? -ahogy monDom, az angaloknak U.K. -csak megszünt, na ez az amit ott megjegyeztem, és ez is csak hang firma, tehát nem bántok senkit, hanem a mi magyarok JézimMarim seggit, testvéreimnek mmm... jelen kezek, irokéz INRI hangoskodnék, de most mégis...Fita, az hogy ha nem bánt senkit, had beszÉljen, na meg olyan ismerős? -azok az örök élet hü hüe magyarok MOM mmm... testvéreim BUGAbuga? Beszoritom, mikor apuék, jelenkezett valaki hogy a magyar testvéri közösség tagja akar lenni, akkor az barátkozó, igy hivták, látod (itt is ugy kezdődik kid?) nekem kéne egy barát, akinek bornya..- aranybornyuhhhuhuhuuuu...(aranváros budi? -nincsak bloondi?) bagy bora bora pora,még mindig aranyláza van, rázza... és iszom a borát, na én kettőt tudok, és mindig volt egy valaki, még tizen se voltank, vagy annyi? -aki ha egy nem, akkor nem! Fita, ezt nem értettem, csak most hogy megkékrdeztem, és ezt akkor villotam ide aide be, OGY A MENNYEK ORSZÁGaiNK MOM-UNK, ÖRÖK NYITVA TÁRVA LÁDD A NAP AKARJÁT ÖL VAGY ÖLEL TÁRVARÁJA JAJA FÉNYE KÉNE KÉNE, TEHÁT LÁDD ...Sanyink, ha nem születtem volna... magyar ok? -akkor is az vagyok, VIrágzik a repce, zuggnak a habok, habaznak, na meg a habos kan? -az én vagyok?
                    2.: Na kérdelek elek, elekt vagy, hogy vagy? Elől ül a MASINISTA MASNIS, ki a gőzöst ki a gőzöst irányitja jah? -most iránra? Zna fita, nem e meg van irva, hogy végül is jönna a KIRÁLYUK UK, KIRÁLYA AZAZ GOD =KING =DÖG -GOD, azaz ládd ha a juhusUK,ugy meg koffolva abárdülve hogy az AItaja ajja ajja ajajajajjj... is meg irigyelte?- na most hogy lett abbul örök él? Fita, na magyarországokat az emlékét is el tüntették, meg szüntették, de most VAN EGY OLYAN W.C. -KLOZET HANG, HOGY MIKOR LETT... jaja És a csendes óceánnál, értek véget a csaták? Na most, ha elkezdenek ATOM AI TOMÉK MOÉZNI? Fiteljal, ugy a keleti -nyugati -déli LU VAIK VASUTT FITYIL A BAK TER HÁZ? Zna vicca, hogy MEGJÖTTEM, JÖTTÜNK, MERT A FELESÉGEM A VEZÉR F_ÜLKÉBE, LÁDD A OBVILION? -filmbe, de most az is, hogy most...fita, engem átvett EGY ROBOT (AIDA) VALAMI, ami a testemből kihuzott, ládd The Chronikles of Riddic filmben, csak én erősebb vagyok,(fita, az ember a legerősebb, anum, mikor végleg kijöttem és bucsuztam, vagy ember lett van? -belőlde vagy megdöglecc... apum, attól félek el veszel a magyar ok szamara iá iá iá...) mert van Jézim NA Jézi, olyan nincs, mert én és a MI MOM SZÜLEINK SULLINK itt a fény tesvérkéim mmm... jó szeretni moint a MOMOSOK MUMUSOK?- ÖRÖK EGYÜTT MEG EGYBE DE EGYEM EGYEM KÉN KÉN?- VAGYUNK, tröha a JÉZIMARIM SEGGIT? -FÉNYEM, MEG MENTETT ENGEM, TÉGED? -TI TI TÁ ... DÁ? DACC HO DÁSZ MÁS MACSKÁJA, SICC...
                    3.: SOk sokk olyan, na arra is lehet godolni, mert ez az agyam bugya, csak bánatos BBRita nagy rozsdás hbajos bunda bugyiját látja, lebegni az atom felhől felett, vagy alatt? Dna fita, egy pár a AItom találat, és mosst a KINGEK KINGE BOLHA AZ INGÉBE, ÉS A KIZSS KRÉZINGEREK IS...NINCS HANGJAH NEM IS VOLT, JAJA A KINGÁINEK? -AZ AJJA AIDÁKOK? LÁDD AZ ÖRÖKÖS UD WARA? Nad ha monduk, most ezek a VILLÁMLÁSS OK? ELÁTSZNAK KELETTŐL NYUGÁT? NUGÁT? NUGI NUGI...NA HOGY VANNAK...LÁDD AZOK MEGETT, AKIK NYELIK A KACSA PÖCSE LUBAMÁJ, LIBMÁJ KACSMÁJ LUGENERÁK, DE DEGENERÁLJ...Fita, magyar ok UFO_k? -made in Hu? -Who hohohohooo... Zna az ami az a Dr.Who filmekbe, az az hogy rögtön a szavUNK RÁ, TALLPRA MAGYAR, HI A A AAA...MÁLNA BOKOR, (fiute nekem szét szukálja a kezem) BOKOBEBOKURA BABa? -Fita, az hogy egy NAGY OLYAN...amit mondtam, hogy a testem előttem who hoho hooo... és én állok a testem mellett, és a szemem ide oda ode oda, na az az EGYSZEM MÜ MO ÓRIÁS VALA!!! Zna nost akik a föld alatt??? -fita nemcsak alatta, hanem ugy bele keveredve, mint a korpa, a DISZ NŐ? -ÓL JAIK BABUKa, AZAZ KI NEM AKARNA (O NE WOLRD ONE BANK?) A LEGNAGYOBB DISZ NO NO NO ...A KÖLESBE, ÉS CSAK EGY NAGY KAN DISZ NŐ?-TÖK? Fita, addig Ü$$ÜK $u$$u va$$$ /vasutas $$$ O $$$... a vasat, mig meleg? -DE EGY ARANY VÁROS?
                Innenn... fita ez mára wo wo wooo... most azonal, fel kell hivnom a iföcsém...szóval reggel 10 elmult, akartam volna...de az agyam fsss...
100! -oááá...
BABa!

Előzmény: repcsepista (208)