Mijo Creative Commons License 2000.04.11 0 0 16

Na de drága, kedves barátom, ez szerinted miből derül ki ? Nem jelölsz forrást, csak bedobsz valamit, valami olyant, amelyet ha hivatalos dokumentumként kapnál kézhez, kíváncsi lennék, hogy milyen benyomás keltene benned annak tartalma alapján, melyre feltételezem, hogy sem te, sem a Sipos nem tekintett tüzetesebben, mert ha tettétek volna, akkor nem ilyennek lenne észlelhető, amilyen !? Erről pofáztam már: néha szándékunk ellenére is ellenkező értelmű előjel kerülhet az általunk poztívnak szánt tálalásnak.

( Szíve szerint szegény Sipos Kálmán sem adta volna ki ezt a kiadványt úgy, ahogy kinéz, de hát gondolom sürgette a vállalt határidő. Mindenesetre ha én lennék egyik szponzora, biztos hogy megkifogásolnám ! )

Mindenesetre megette a fene azt a turisztikai világot, ahol egyik fő látnivaló az az Újkrőzus Vállalkozás, melynek a - közelmúltban a Hálóban is magamutogatott - biztonsági főnöke az az exrendőrkapitány, amelynek kétes és bűnözökhöz kötődő múltja a fő ismérve. Vagy rendőr a rendőrt megtalálja :) ? Vagy össze is nő az, ami összetartozik :) ?

Mijo

Előzmény: Thernitibi (15)