UFOzzuummm... miEeee... BaBa! Álljunk sorba, Tallpra magyar, az én Jézim mellett<<< egyzere ere! -örök egyek vagyunk a mi FényMamaAtyánkban gatyában bő a gyatyánk szára, bank! -de nem Cár? -Kár Karó LinAIk? -nem csak CoNUK KÓRU$$U$AIk? -karölnak- ülnek, ülnek a toronba arany cocoRuba, na meg $loMO $intereik $i$tereik $i$teregnek $$$...$o$e napjan vasarnap nép, jott meg a folyásom... nem conbat hell hell hell... nagy alom, MOricka?- hol ott? -mindenkinek van egy álma, vagy csak az Ő ŐK örök hők hocc hacc alma?
4.: Kávézzuummm... ami alakula, az hogy most... egy Gigantika Óriás BUGAbuga? -na ezzel kapcsolátós a mai folyamat,az álMOMnak,ami álmaAInk, ami minden ami mesterséges, ládd ahogy ők hivják az ő juhusUK? - mester,(KajuNUK, a kaja kiosztó?) tehát nincs semmi köze a temészethez, a természeteshez, és ha hazavágták a élő -természetes növény (bio?) világokat, na csak az a világ, mert a Napokkal -Csillagok közvetlen egybe fényünkben vagyunk? Sanyink, na itt az hogy ha nem születtem volna is magyar ok vagyok, na meg én is? Nizzitek, én nagyon is hü (hüétek?) akarok lenni enni...seggit enni, szemnek szának ingere, (fita, az hogy Index édent is jelent) Óh természet tejjel mézzel folyó Kánaán ok, Ister gamu, melódi damok, száll felénk a Turul Madaruinkat, ruin? -ne üzzük el, ebbe, fita AIDÁK, mesterseggesek és nincs benNUK élet, azaz fény! Na nem tartok előadást, mert hol a lopott holmi, látod nem vitted semmire, meg nem csináltál...Na először is nem akarnék megbántani senkit, és most ha olyan lenne az nem egÉsz ember, hogy van fél (fél?) ember, az is kétes, de hogy vak, szavak szarvak, szarvas? Na azért van lenne a szeme, de már kezdt rohadni, minden ami itti kinti, az megrohadt, de a benti? -jaja ha nem tudtak bedüteni... na ez már megint ...nincsak a feleségem, ami tegnapra...
5.: Na az hogy a két fiam mellettem, azt nem láttam,de gondoltam, meg hogy a vezér fülke,(az a kis felesÉgem megint) az is olyan, hogy csak JézimMarim, és most amit már elkezdtem III... na még apuékkal, hogy Jézus él? -fita mi az, él? -ő van elől, ő a vezető, amit sokzor leirtam,hogy Jézim, nicsak személyes éjes? Nicsak, olyan vagy mint én!? -szóval minden a szemed, szemetek? Na ismétlem, na most megint... lent vagyok a tyágya dombook alján, mert az idöcsém rám vágta a telefont, és fita, ha te nem tudz az ANYAGHOZ KÖTŐDÖTTSEGGEDTÜL A SEGGEKTÜL PROCCS meg szabadulni, na már mocs TRÁGYA DOMBÓK MOÉKE VAGY, ÉS KINEK VAN A LEGNAGYOBB TRÁGYA DOM DOM DUM...MOD? Ez nincs mert minden ami mesterséges, az az AIDA, ami előre meg lett irva? Na amit mára láttam, az igen meredek, és az hogy... A NAP VAN!!! -MINDEN AMI NAPPAL CSAK AZ VAN! Zna az hogy az anyag allatt,(állatok) az minden ami... kölső ségG ég? -rohad s minden ugy a kó a vas és övözetei korhadnak?-a kravc anyagok, meg tisztulnak, Fita, most az idöcsém, azaz mondom ...ez igy gondolom, hogy mivel az én génem -gecim benne, ugy ott fog ülni a a aaa... emlitettem volna ... na hagyjam abba,meg a halottakat kat... na láttad, s most jó jó aranváros, de mondok Budapest is az lett, és meg lehet enni oi oi oi... na rámvágta a telefont, ami mára az hogy... VEZÉR FÜLKE, NA MEG A TE KARATOD, AMI IRTÓ BÁRGYUSÁG HOGY ATYÁM, LEGYEN MEG A TE AKARATOD? -Fita, Pitu bátyámmal találkák, hogy minden a kérdések meg felelete benned (bennetek a beletek) van!!!
6.: Most az hogy ki ül a a aaa...Men a gőzös men a gőzös Kanizsára, KanizsAI KanizsAI álomásra, Elől ül a, MASINISZTA, na fita, Mester, kell e adót fizetnünk? -ami az az a része, akinek a Mester betett, és meghalt érte, az A A AAA...AIDA AIDÁKOK? Fita, én mindent kutattam, és én most is...fita, itt apuék, DE piTiM, gondolkodj! Fita, most is midnen az, és akik tudnak, azok TERMÉSZET ÓH ÉLŐ TERMÉSZET, MELY (SZEMÉLY szeme fekete) NEM LÁTHAT TÉGED, és itt van az a LÁTÁS TITKA, AMI A MAGYAROK CSAK AZOK AKIK HALLÓ? HALLÓ? HAJJA HAJJA...AZ ÉGNEK ÁLL? NA MEG LÁTÓ AZ ÉG TÜKRÉBE, MEG A TÓ VIZÉBE? Nincsak, ha most az álmom, és az hogy HOGY VEGYUNK? -HOGY LETTÜNK, ÉS MOST MIND MID MIND...NA AZ ÉNEKEK...Mint sok ragyogó Csillag mind ugy fénylenek, na az az...ténleg ami a CSILLGOK CSILLOGÓ VILÁGAI, amit most... NA A FÉNYBEN CSAK ÖRÖK EGÉSZEK AZAZ EZ UGY, HOGY EGYBE AZ EGÉSZ ÖRÖK EGÉSZ UGY, HOGY AZ AMI ITT...És örökké örvendenek a örök csösző seregek, csak FÉNY MEG FÉNYÜNK CSAK A FÉNYÜNBE ITT IS!!! VAGY? - OK? Na most jönnének a MESTERSEGGES... az idöcsém, az Isten? -na Jézus? -magyar, tud magyarul...fita itt már nagyon bedühödött... TERMÉSZET FELETTI MESTER?-HA MÉSZÁRSZÉKEK -VÁGHIDAK MÉSZÁRUL S A HENTES LEGÉNEI?- na ha te tudod látni őket, akkor az te vagy!!! -a hunyójuk? Zitt huzom a belem, mert az idöcsém is, azzal...hogy a te csak a te igazad keresed, na gondolkodás... kot kot kot-kodács, mindennapra egy tolás láss, jaja csak görbe...Fita, ha valaki...ládd nem tudja... fita, az idöcsém látta, mondtam neki most is...jaja de azért nem hogy nem adnak pénz, hanem... olyan nincs!- mi van? -popsi, Krati, kin a pricsi...
Innenn...az hogy BUGABuga? Fita, az hogy a mi UFO-nk? -na igy BABa? - ami nincs olyan hogy ne az örök egész Égvillogunk, legkisebb egysége is... na ez az, hogy a te beleegyezésed nélkül, nincs olyan hogy felkaplak meg elragalak... ho ho ho...á meg á meg kiccsikó...had tegyem lábam, kengyeledbe... sarkantyum a szügyödbe gyiááá...
100! -oááá...
... a Eldorádó-s film... a legutóbbi The UnXplained sorozaton volt, ma megy most, felvettem az Avatar: The Way of Water... na az a viz, te ami ami Arany mezők, ezüst folyók, kristály tavak vak vak vak...