UFOzzuummm... miEeee... BaBa! Álljunk sorba, Tallpra magyar, az én Jézim mellett<<< egyzere ere! -örök egyek vagyunk a mi FényMamaAtyánkban gatyában bő a gyatyánk szára, bank! -de nem Cár? -Kár Karó LinAIk? -nem csak CoNUK KÓRU$$U$AIk? -karölnak- ülnek, ülnek a toronba arany cocoRuba, na meg $loMO $intereik $i$tereik $i$teregnek $$$...$o$e napjan vasarnap nép, jott meg a folyásom... nem conbat hell hell hell... nagy alom, MOricka?- hol ott? -mindenkinek van egy álma, vagy csak az Ő ŐK örök hők hocc hacc alma?
1.: 6/10. A KÉP? -most örök minden az, kiskép vagy gép, meg nagy KÉP-GÉP -KÉP ZZZ... ZELL LETT LETTEK? Na most mindenkinek kellene legye SZEM -E? -zna csak az az ADÓ VAN, ÉS AZ A NAP NAPUNK, NA PUK??? -ADÓK?-KÓDA? - VER$E$ UNIVERSEK ÉS KOTTA? ÉNEKELEK, HOGY ISTEN AZAZ NAP IS TEN TAN ÖRÖK SZÜLEINK, A FÉNYBEN, ÖRÖK SZERETET ÉS ÉLTETT SULLY DE ODA VISSZA? Amit most ami CIM, A ge/cim?- cim zzz... fita, itt minden a $i$ikkel $$$... 0 E$$$ esz $ü$üEIkkel bolond $$$... $üketel $$$... vakok némák (nyemecek) azaz a fa, es rajta ra terekedve a kigyojuhkUK juhkAIk? Fiteljal, látod az ő ők akiket előbb teremtették és fölÉtek Atok Natok, a ő ők teremtettek minket, nem mi MAG -MAGUNK? Na rögtön le lövöm magam, és amit az előtérben, na az lenne ha csak most ugy, hogy senkise értse meg, hogy én égy kiválasztott vagyök, és NEM IS LÁTHACC HALLHACC DE EGGÁLTALÁN GONDOLHACC? -ami hacsa ha mi hami hami hám! -eleve be kaptalak, vagy RÁ?/dultem< nincsak az hogy ÉLET ADÓ -ADÓK -KÓDÁK, AZOK A KIGYÓK!!! PÉN ZZZ... = ÉLET örök $$$... 000...$$$... itt a $$$... a $$$... kifli, *sarlo kalapacs felhold meg kufarka farok* na meg cigarertta fust az ÉL? Fita, 1930 GerMANiaMONEYA? -naponta egy egy kubikkal, mndenki kubiKos,cuBika nőtt egy cigaretta ára?
2.: Most fe$$em feketebre hogy fel ébredNátok? Fita, amit ugatok, hogy csak SZEMÉLY? -Na ezzel a szemmel szemembe Golgotán, na csak azt láthatNUK? -na meg ezzel az agyammal, zitt hogy a csirkét megveszik, na mert csak csirkét eszik, ehetik, vagy LÁT TOK, A GONDGOTÁN TÁN TÁN TÁN...egyetek hust, juhus? -ugy néz ki, a szerncsétlen állatUK?/te azt l'atod< Most itt a krds, min dem kink a farkinca kunkora azaz az a $$$... 0 $$$...e$$ e$o *eszo* e$$$...TE TI TÁ SZÁD VAGY A KLOÁKAD TÁ ÁT TÁTONG...MIT LÁTOL? -fita LÁTOD HOGY ITT MINDEN MULANDÓ ADÓ? Fita, nemcsak mert nem akarom pnaszórszányit faszirozni, hanem ha nem látol, egyáltalán, mert most az lenne a MAGYAR OK GYERE KID VAGY DIKUK KUKID? Tróha NINCS, NACCÓ TÁKÓ BELL? Amiket ami? -miket, meg kellen látNOD, az KI NOD CSAK FÖL/DED? Zna az álmom ugy, hogy lát od? Fita minden a TE KÉP -KÉPZELETEDDEL DÉL ÉL, VAGY DÜL, BEDÜLTÉL, TAIL?- ED EDD VAN CSAK!!! DE HA HID-DAL? AZ A HI DAL, A SZIRÉNEK? KÉJAIK KÉJELEGNEK? Na még TÜZBEN JÁRÓ KÉRUBAIK BAK KIK, ÉS FUJJÁK A FÜSTÖT FRÜSTÖK, NA AZ AGYUNK, fita mikor ha beteg vagy, ugy érzed,(ki nem?) akkor MENJ BE A NAPODBA!---fitaljal, hogy létezik, hogy olyan 120 Franchaj...az agyad fel forr? -mig a NAP FÉNYE SUGARA VÉGTELEN A TRILLIÓK CELLZIUS FOKOK ON ON ON... NEM KON? -NUK?
3.: Zna mott ugy az álom, hogy rengetek változata van, ami ládd nekem SZEMÉLY? -ez az, hogy ÁLLJUNK SORBA, DE EGYSZERRE VAGYUNK, és ismét Denis Prager, és hogy én a zsidókat bántom, NEM LEHETNÉK A SAJÁT SZEMÉLY $$$... ládd valami amcsi csicsa kin a pricha? -csitt csatt padalatt, biró szarik szék alatt, hadlám ugymond mennyit és WALLA$$ $$$... O $$$ esz< TARTOMÁNUK ELŐTT S UTÁN? -NA ANNYIT!!! Tróha, itt hangzott el, most ugy hogy a mi ufo? -jaja UFO-k? -made in Hu? Whoohohooo... az Index FőrumUNK KON UK NUK? - rummolunk, ki rukkolunk hogy ha NEM BÁNT SENKIT, EZ NEKEM ODA VISSZA, AKKOR HAD BESZÉLJEN akkor is ha nem ALIBA baba? -pasa, fa sza? NA EZ A MAGYAR OK!!! Tróha, az álmAIm magja, meredek, és ugyis meg kell magyar rázzam, rázod, rázkodol de nem öl? -jaja ölellek -csaköllek de az én Jézim mmm... NEM A TIDED AMIT RÁM KELL KENNI? -LÁDD A ZOOMBIZOO-K ZOOMBIKAJAIK? Na most van az I? -s onnan balra de szembe, III... ISTENEK? -ÉS ÖRÖKEGYEK FÉNYEK, ÉS CSAK EGY NAP VAN, AZAZ LÁDD MOST A NAPPAL OK, ÉS EZT CSAK TE HA TUDOL...fiteljal innen te tudod... mert minDDen ami NAP az a nappal -néppek bennünk a belünkbe van? Na Fercsi bátánk, ogy azt ami MAGYAR OK GYERKEK SORJÁBA... ÁLLUNK SORBA A MI?- DE ITT CSAK SZEMÉLY $$$... O $$$... Jé ZZZ... mmm... MOM? -amit be hellettesItettek a KIVÁLASZTOTT NÉP? -és rögtön, csak olyan hogy... fita a Bblia iratokba...ha van fekete, és az bivalyUK BIKA feneke, nincs feneke, hanem feneketlen len len... na most lenn a Volga mentén, élt egy szöszi pözsi (de nem pöcsös) kisláNUK, kék volt a szeme...FITELJAL, AMIT NEM LEHET LÁTNI, MEG GONDOOLNI, AZ VAN??? -AZ ÜR? -ALMA ALMUKA, HÓDITÓKAT? HEJJ TENGER ÉSZEK? -NAGY MERÉSZEK...
Innenn... Fita, itt többbzör leirtem, hogy a MAG MAGOK NÉPET, BEHELLETESITETTÉK $$$... ÁRUKALL RUKIKKAL? -ami onnan, apu! -te zsidóbb vagy a zsiDomosOknál! -nem vettem komolyan! -pedig dig dig dig...
100! -oááá... zzz... $$$... e$$$... 0 $$$...