Bruschi85 Creative Commons License 2023.06.10 -1 3 17356

http://www.delfinek.hu/hirek/altalanos/2023-06-09/a-12-hely-margojara-puska-zoltan-es-hendlein-roland-ertekelte-a-szezont

"....s igazából nem is ezzel volt a főprobléma az idény során, hanem – az első időszakot leszámítva – azzal: nem csapatként szerepelt az együttes.
Ki kell emelni Szőke Balázst és Filipovics Gordant, az első szóra igent mondtak és a legjobb tudásuk szerint látták el a feladatukat.
..különböző személyes problémák miatt nem valósult meg, belül nagyon sok gonddal, problémával küzdöttünk, de ez kifelé nem biztos, hogy látszott...
Sebastian Aris a légiósaink közül – a pályán és azon kívül is – neki volt a legprofibb a hozzáállása.
Egy magyar mesterrel tárgyalunk, s már az aláírási szakaszban járunk. Neki még szerződésben foglalt kötelezettségei vannak, ha azokat teljesíti, akkor válik realitássá az érkezése.
Örömteli, hogy egy újabb ifjú tehetségünkkel is szerződést kötünk.
..mostani csapatból bármelyikük megtartása is komoly dilemmát okozott volna, mert sajnos az év során több olyan tényező is előjött, mely elgondolkodtatott minket arról, érdemes-e a továbbiakban velük számolni. Úgy tervezzük, négy légióssal vágunk majd neki a pontvadászatnak.
...az alsóházi rájátszás, ahol már nem nagyon lehetett motiválni a külföldi kosárlabdázókat, talán fejben már mindegyikük otthon volt... S nem is tette meg mindent azért, hogy győzzön, s előrébb lépjen a csapat."