repcsepista Creative Commons License 2023.06.09 -1 0 205

UFOzzuummm... miEeee... BUGA -buga? Büntetők bünöldék büntetük tengereéjben voltam, elmerülve teljesen, hol a Tejut? Óh de MOM mmm...
                1.: 6/9. A KÉP? Arany és olom, és vasketrecek, és mi van a ketrecekbe, vaskalitkákba, vasbeton dzsungeleikbe dzsugAIk? Fita, a mAI uj, itt van a nagylábuj, van nagyobb? TEDD SZABADDÁ MOM SZABADDÁ MAGAD, SENKI DE SENKI NEM TEHETI MEG HELLETT TE TEDD HELLETTETEK!!! ÉLljen a magyar szabadság vagy rukutyu mutyutok, mo mo mo monyY, a mennybe...fita abczullu kulu ultimukila olyan rideg matarializmáz láz, ami most vagy soha, napján jött meg a folyásom... Na most titt az anyag UK, nekik nincsak csak ür ürGAIk, és ürük lékük, s olyan hogy ür? -világ? NINCS!!! -sose volt VOLT? -akkor Watt a fak? Most amit tegnapra, hogy egy Óriás Gigantica BUGA -buga bugga? Jaja bánatos BBRita bánatos nagy rozsdás bugyija lebeg az atom felhők alatt, ládd te az anyaGOD alatt, szaratnak s aratnak, (ha a nakad) vagy az anyagod felett lebegel, na lebőgtél? Zelőbb... Szarvas Béla, irta meg meg is csinálták az ARANY KETRESZT,(Szgeden) ez ő maga mondta el nekem, és Swájcba ment, és még egy pár éve, kaptam tőlle minden Karácsonra karácsont lapot? Na ugy ismerkedtünk meg hogy én a táborba az bentp utakon orditva tartottam msgyarIsten basta tiszteletet... és nagyon le volt döbbenve, mert te... nem vagy az arany lázUK ketrecbe?
                2.: Na most hogy én állandóan ugynaz, FITA TRILLIÓZOR TRILLIÓ VÁLTOZATOK, Vad láng csak az Ódon (örök Ó meg Uj szövetsegges ARANY LÁZOS LÁNCOLATAIK VAGY OLOM?) BÜNTETŐK BÜNTETNEK A TETVEK, NA MOST A ZZZ... ABCZULLDU ULTIMA PEDOFEKA... na na na...ez nagyon fontos, mert a KINZÓK IS MEG KINZOTTAK IS ÉLVEZIK, A KINZÁST? -AZ HOGY NINCS KEZÜK MEG LÁBUK,(VAGY BÉNA) ÉS MOST VAN KAPARÓ LYUK UK, csak ládd, hogy a karja mindenkinek béna, és csak egymást tudnák etetni, SEGGIT KAPARNI, MÁRIA SEGGIT? -de olyan gondol lát incs?- és nem is lehet? Na nem jön, SOVINUSA RUSSIA? -értem, sovinyista is, deee... FITA, ezt gyerek valék, ÉS TI EZEKTŐL VÁRJÁTOK HOGY JOBBÁ TEGYÉK ÉLETETETEKET, (MIA???) AKI EZEK JOBBÁGYOKJOBBÁGYA...OLYAN NAGY LUK KÖCSÖGÜK VAGYTOK, HOGY MÁR TE NEM VAGYTOK, TOK? -NA TÖK? -JAJA VAGY KLOÁKKÁ, DE TÖBBET BETTY VAS A KRÉZI NIGHTE NYÖGYTE MINDEN MEGRÖGZÖLT KÉP KÉPZELETEK? Fita, az UTON ON ON ON...MEGÁLLNI, NICSAK SPACÁKOK SPACALOK, SPACE ÜR, KUTATÓK, ÉS MEGYÜNK AZ ÜR BE, AZAZ FITA, AZ BENNED BENNEM VAN, LÁD MOM? -HA NINCS BENNED, TE GONDOLHATOD? LÁDD NÁZI? -HA HAGYJUK BESZÉLNI ŐKET, MINDEN 99.999... %KUKUK? KUKUUUU... KAKUKK BE SZÉP A NYÁL?
               3.: Na fita, most hajnalba, a magyarok, olyan nincs, mert olyan gondol lát többet, ládd VárlyUK juhukk... az Urat folton várjuk, nem tudjuk de NUK!!! -MIKOR JÖN EL, fita itt olyan, zitt ez bődület olyan őrület, hgy TE ÉRTED, MEGHALT É AZ UR? Na ma ketreceIkbe jaja iGE vagytok, és én dörömbÖltem, ja ke fe Jancsi en aludáj el, elveszett a csngős bárány... de sehol a hang? NINCSAK KI A HANG ADÓK? MOék, MO MO MO...MONYY MENNUKBA FEL VEZET? VÁRNAK AZ ANGYAL UK?Fita most vége, és vegbelük kincs csöng, és és had el had menjenek az ÜRBE? NINCS OLYAN!!! Na most amit tegnapra hogy EGY ÓRIÁS BUGA? Ezenetul az hogy..ládd az idöcsém hogy ufo, nem is akarja hallani, de látta, mikor itt kint volt, de ha csak gondolja is, elvesztett mindent, mert ő leg tekinÉjesebb TOPP LÁDD UGYANAZ MINTA A STOPP...elithez tartozik, és az ARANY VÁROS IGAZ!!! Most fog oda menni, ahova leszálla az ÜRBÜL? -na az Ég? -eged egyed? Hol vagy tMünk, na az ami buga, EGY ÓRIÁS GIGANTIKA ANYA HAJÓNK, (UFO-NK) A MIENKÉ KÉ? Na amit emlittem, hogy a kis fióKák, az trilliii... kis...na a következő, TEGNAP MIKOR IDE JÖTTEM VISSZA, HOZZ ÁTOK, NEM FÉNYEM, JÉZIM FÉNYÜNK, JEZIMARIM SEGGIT, LÁTOD? Fita, az uj, hogy most lentebb vagyunk...tehát hogy lehet az, hogy felrugtuk a tallpunkat, ma az az ...Tallpra magyar? Na nem jön be, mert aki másikÁt (átok átkoz?) kinzobinzó, az magát először....de soviniszta is?-KÉP mutyató?- az!!! Hazudj bátran?
               Innenn...na mag az hogy BUGAbuga? -na az az igazi ufo-nk! - és mi akik onnan, azoknak mindenkink kid, dik?- van helle azok a kis bugák, ládd amik itt cikáznak az Égen? -az ürbe? -ollan nincs esetleg a ülepetek luka pu, ha lenne?- a sggetek ne türd beee... bröhöhöhöhooo...
100! -201? - oááá...
         ... vicca, ahol a BelAIr ház, azok amcsik, és Merlyn Monro és az egész bagázsiaAI, miért nem tudhatNUK meg az ufo -titkukat? Fita, nincs ür, nin space, hanem ezek... ládd TE NEM TUDHATOD AZAZ NEM GONDOLHATOD 666... FENEKETEK PATTOGHA HA HA HA...EGYMÁST ESZITEK? ÉSZ TÉR HÁZIK hizik? -ÉSZ -ESZ?
...https://www.coasttocoastam.com/

Előzmény: repcsepista (204)