igazi Yosarian Creative Commons License 2000.04.11 0 0 49
Aztán vajon miért nem, okos Derek? Aztán vajon miért nem működhet egy "elitalakulat", megfelelő kiképzéssel, ésszel, nyelveket beszélve, megfelelő fizikai állapotban - amely "elialakulat" pl. bármelyik NATO-országba el- és kiküldhető, bármely konfliktus esetén, amelyben a NATO is (harcoló) fél bevethető, szemben a mai tisztikar úgy 80 százalékával? Ugyan vajon pici Derek, és mind, ti hivatásos aggódók, reszketők, félők, SA és SS-fanok, önmagatokat Dunába lövők, idióta faszkalapok: ugyan miért is ne jöhetne létre egy elitalakulat, mint bárhol a világon?
Ugyan seggfejek, akik elkezdtetek a hivatásos hadsereg után nyavajogni, amikor még meg sem melegedtünk a NATO-ban, viszont belépésünk másnapján mindjárt bele is ugrottunk egy fegyveres konfliktus kellős közepébe, vajon miért jártatjátok a pofátokat, amikor ez a lépés lényegében az első a hivatásos katonaság felé?
Vagy ti úgy szeretnétek, hogy egyáltalán ne legyen Magyarországnak fegyveres ereje, vagy ha mégis, akkor az alkotmány rögzítse, hogy az örökre az SZDSZ, illetve személyesen Szikinger parancsnoksága alatt áll. Az lenne az igazi. Tele lenne a sereg emberi joggal - az újoncokat "az őszi hadgyakorlatokra elkísérnék vidám hölgyismerőseik", sőt, "még ma parancsot kap az ezredtrombitás, hogy hajnalban hárfázással jelezze az ébresztőt", mert félő, hogy az SZDSZ-es honvéd felébred, és megjelenik a sorakozásnál...
Lépjetek le, marhák!
Rompez!
Két év Travaux Forces!
Előzmény: Derek (46)