UFOzzuummm... miEeee... Itt a reggel, itt a reggel, itt a reggel.. és a reggelink, jnaprafogó buga a buga mag a magja, szotyola, szotyolázunk?
1.: 6/8.A KÉP? A felesÉgemmel egyszere ébredünk, és mára, a Nappal ébredtünk, és valami csodálatos vala, mert NAP IS TEN TANUK, AZAZ MI NAPOK ÉS FÉNYEK FÉNYE VAGYUNK, AZ AZ MINDENNEK A MAG -MAGJA, MAGA MAGA? Na most, ugy látszék sék sék szék a ti fényetek (viálágos -világod lángos, lángolsz... haja hajja hajja... az égnek áll?-de kopaszi kákó jön a fa vágó csap csap aki másokat becsap, az magát először szőr, pamacs...) Na a NAP MINDEN NAP? -AZAZ MINDEN NAP MAGYAR -MAGYAROK KARÁCSONY FA, NINCS ÁRNYÁKA ÖRÖK AZ!!! -AZ? AZAZ CSAK A VILÁGOSSÁG AZAZ CSAK A FÉNYNEK VAN GYEREKÉINK, GYERE KID, DIG, ÉS AZOK ÖRÖKÖN ÖRÖKKÉ ÖRVENDENEK A GYŐZTES SEREGEK? Fita, nincs olyan hogy győztes, ami most lennie kellene vesztesnek is, mivel játszanak ezek, a begyükkel meg bögyŐjukkel?-kinek van nagyobb, és azzal csak egy begy meg bogyő s az a mult, és jövő? Na most, ime mára, ami mi az ami UJ? -hját a nagylábuj, azaz van nagyobb? -és az az UJ,(ÜR U RAK KAR OK) ÉS UJ EGET FÖLDEAD A DERAD BE ADD...BEDÜLTÉL KANYARÓBA...TEREMTEK NEKTEK, TÖKÖK TÖKÖLTEK VANNAK, VANNAK? - HA PISZKÁLJÁTOK ÉS RÁZZOD, A RÜMBA TÖKÖT CSZARA SÁRA... KI KORÁN KEL, ARANYAT AZAZ ARANY ERE EREZZ...
2.: Na most, ahogy jöttem vissza a BUGÁNKBA,amit még mig sLeuth tesómÉk, orgonáltak, az orgona bokorba, na meg zoroasterék--- mag agnosztika is...megtudni az igazságot, mindent (mi a mama mia) oda adnák nátok? -értre, hját az BENNÜNK A BELED? -HA KI ÜRITED? Na itt van az hogy ELMÉLKED ÉS... A HELYES BESZÉDRÓL, AMINEM A MOM MENNYEKBE...FITA, most mndegy mit bizergek, mert neked enned és lenned kell, annak ellenre hogy MINDEN NAP, ÉS TE VAGY AZ!? -NA MINDEN TE ÉRTED? VAN? LENNE LEN E A VOLNA? -SMIRNA! VOLNA! -SZÉDITESZ TESZT? Nincsak a sirásó sirató gondolAtom modorom, azaz megmaradtam ingó pingó bingó porba fingó a kis NAGY szüli sullImba, s mindig örök gyereke vagyok, a szüleimnek, meg igaz szó szólója SZŐLLŐ TŐKE a szemem fénye testvéreimnek, s abba hogy ATYA -MAMA- GYEREKÉIK, TESTVÉREIM, AZ ÖRÖK FÉNYÜNKBEN A SZEMÜNKBEN SZÜLEINK -TESVÉREINK ÖRÖK NAPFÉNYE MNT A NAPRAFORGÓ BUGÁBAN A SZEMEK, MAGOK (HUN GOD MAGYAR OK) SZEMEK? Na legtöbzör, ládd most is, megprószálom, de ha szeretsz -etess s van husod husim? -lád ló vagy szamár vagy rinoCÉL, él? -csonvázatok? Pirulva ámbár bevallom, tán csodálnálak, de nem látlak? -ha látnálak, lakkal, egyétek meg ami ti produkakáltatok s proDUKkakáltat TA TA TÓT Nátok?
3.: Ezt ugy, hogy ahogy most reggelre, jöttem vissza ebbe a VASBETON DZSUNGELEKBE BBB... AMINEK A KÖZ PONT ÁBA ABBA...AZ IGÉ-RET RETTEGJETEK...FÖLDE IZRAIELDORÁDÓ AZ ARANY WARROS? Zna van egy ujabb...beteszem, Eldorádó adó? -ami érdekes, ládd az indijányok, nem értik mért vannak ezek megőrülve s egymást gyilkolják a szaranyért, mennyit ért ér? -ládd Agtelek, ahuná arra Agtelek? Na fita, leritam,talákoztam dél amerkAIAIAI -unkkal, magyarokjAInka? -iró kéz? - és ők örök életüek élet hüék?-na meg afrikAIAIAI...unkkal, és ŐK IS ÖRÖK PÁRBA , PÁRTÁBA? Most én magon,(nőttem volna... vagy megmaradtam magamnak=neketek?-apuméknak a pu?) naprafgorgó mag szotyola, buga, mogyóró -dió meg minden ami zöldségi gyümölcsük, szemnek szának ingere, ma is van itthon, mogyóró-dió - napraforgó s tökmag, ami ezek igen igen frontosak a szervezetünkbe, ki tervezte szervezte, a szerveidet? -bőröd husizsákod őre? -kinek minek, ha husod kivánatos, toszt, jó falatUK vagy, a CANNI BELLAIKNAK A BELÜKBE LÜKVERCBE? NA FEJJEL LEFEJEL, DE ELŐTT LE TEJEL, BREUGROTTÁL A NAGY BŐGŐBE? Na fita, ahogy jöttem vissza ebbe a a aaa...most ez is ujabb meg figyelésem, az ür, az NEM HOGY ROSSZ, HANEM MINDENNEK A FÉNYBEN, VAN ÖRÖK RENDELTETÉS ÉS HELLE!!! Na egy ÓRIÁS NAGY BUGÁBA, S MOST AZ A SZEMET, AMI A BUGA, LÁDD A LEGKÜLSÜ KÖRE, ÉS OTT NEKEM IS VAN EGY... FITA, EZ ÉRDEK KE$$...az a három szöges, ahogy egymáshoz illeszkednek a magok, magok magok, makogjatok? Tróha mára... minden jó...Óh be jó, a habos sütemény...mogyoró van az ő tetején, na mogyorós torta málna szörpével rajta...Ugy lánok, ugy filuk,gyüngy ez az élet, na most képezeled el, ezt órIAasi a BUGA, MAGJA, MINT CSILLAK AZ ÉGEN KÉKEN KÉNE?
Innenn... fita, egymást szeressÉtek és Etessék Ék sék sék szék? -fehér székes várlak, a hatonál vagy a szobor a szobródod? -ha a vasember a szerelmed szereled?
100! -201? - Oááá...
...Fita, ami látható?-mi? a-multuk vagy Mu?- MO? örök GYIK A MOK MOKAIK MO MO MO...
...https://www.coasttocoastam.com/
...van egy uj Eldorádós dukumenta film, töröltem, deee... beteszem, mrt irtó égése a kincs keresőknak, ami mi a kincs?-kacsincs...bilincs? -mi van a bilibe...