UFOzzuumm... miEeee... Keressük mi is őt, vagy őket? Találjunk meg minden Mi Atya is tanünk testvérünkket, örök életünket, a MIÉNK FÉNYMAMAATYANKAT, MIKOR? -BENNÜNK (ÖRÖK KÖRÖK KEREK EGYEK) VAGYUNK!!!- MI BENNE, TI TE TÁ TÁ... TÁTOGATÓK DÁ?
4.: Kávézzuummm... kő kövön, nem maradnak, hanem meg tisztulnak, az lenne az ür (Ur U rak) munkája? Fita nem arany város, hanem arany nyirségi kristály tiszta homok dünák dombok, a homokba meg a Holdon, nyomok,na ha van lába,de tótágast állva? Fita vannak iratok, amiket azt mondom, nahát ezt én irtam volna, na több amit beirok.mert ezt együtt villogjuk, az én villogásAIm -ba baba? A És mégis Lapos a Föld is dis? -a 8506 hozzá szólóval, 99.999... %bank, egyet értek, na most itt az hogy a MOM MAGYAR OK ÖRÖK ÉGI TESTVÉR IS ÉG, ÉGEIEK VAGYUNK, és olyan földim, csak ÉGEIENINKKEL... és olyan Égieik nélkül, csak ténleg égés, (pokol -gyehenák, még az ür is csak, egy hell, na hazt gondolnod kell? NEM!!! Dna erről szóljna a BbLiAI iratok is, csak vannak akik inkább égnek, (fita most nalod a fsss...) s az meddig tart, ládd kivették a részüket, és kevés idejuk maradt, ha egyáltalán? Csak még annyit, mikor mi a fényünkbenk vagyunk, most is, akkor...na 1948 Derbő Május, most végleg megszünt az ami Corona Orcások? -orcátlanok pofa szősz? -azaz nagy a pofa, kicsi a zsemle, nen a pofÁtok, na az ami csak amit fÖldi magyar agyar...egyzse, hanem királyságUK? -és az ami a mesország,az szintén, csak ugy jelenhetett meg, hogy a magyarok... Na fida, amiva ami? -vagyunk, az nem a napba, meg mi szellemek vagyunk, vagy haza? -az csak Égi az Éggel haza van csak, az ÖRÖK ÉLEK ÉL-Ő MAGYAR OK ÉGI -TEST-VÉRES ÉG, PIROS, ÉS AZOK HAZA SZERETŐK, AKI NEM MAGYAR OK -OK???- AZOK HAZÁTLAN OK!!!-FEKETE A CSERESZNYE...
5.:zmÉg erre vissza térek, ami most... tróha ha te MAGYAR OK-ISTEN-SZÜLŐINK, NA CSAK SZÜLI ÉS A SZÜLŐKKEL VAN SULLY, itt most nagy verekedés volt, nagy cirkus,mert vannak még olyan szülők, akik azt tanitsák az iskolákba, ami szülói (NA FITA,AZ LENNE...FITA A MAGYROK A LEGSZIVESENBEN LÁTOTT...AMCSIK, MERT AMCSI USA =USE, MINDEN EMBER EGYEN MEG LŐJÖN, DE NE LÖV OLDOZZE A MÁSIK IS EMBE,.VOLT Ó IS, ŐIS MEBER VOLT? )szeretet, amit most ugy hoznak le, hogy ezek ataisták? -FITA UGANAZAGANÉ DOMBOK BOOK? -SATÁN SZARTAN GENÉ DOM-BOOK? -is meg vallásosok, és le bigámi? vagybigott, fingott, meg nem fingott ki? -ki fingott? - nem? -azokat meg megrugdosták... hogy mi lessz itt, lesss... Fita, az hogy názik, az az hogy nemzet családok, és itt van most amit az éjjel, meredek, hogy a KETTŐ BLOONDI? -na ezt megprószálom álom, és most fiteljal, senkinek nincs halál, ha lenne...akkor én most..fita, akit el tudnak hallgattatni,(az a másoodk halál, ami nem a test teszt...tetszik?) az a MÁSOK AZAZ CSAK HAN GOD VAN!!! ÉS CSAK AZ VAGY!!! ÉS AZAL ABBUL BULL KELL KIINDULATOSZKODNI? MEN A GŐZÖS MEN A GŐZÖS KANIZSÁRA...HEJ COMBAT HELL NAGY ÁLLOMOS, NA EZ AZ EZ A GÖMB BÖZSIKÉNK!!! Most megprószáltam, mert ismerős házába, és ez ugy, hogy van a BewerlyHills, és van a Beler (BelAir?) ami most a hegyek hegye? és most vanak MOM? Fita, csak ISTENSZÜLŐINK LINK LANK LAKTOS ORSZÁGOK VANNAK, ÉS MOST AZ HOGY KIRÁLYSÁGUK? Nadon fida, mert Pitu bátám, rá lesztek kényszerülve, hogy MAGYAR RULL ISTENSZÜLŐK -ISTEN NAP IS TEN TANUK GYREREKÉIK, HOGY MOST ÖRÖK MOM CSALÁD OK? Ezt most igy monduk, aki Istenben benne?- azaz fénybe napja van, az gondolkódik, aki nem az NINCS!!! De most ami történik, ládd én az álmomba, mindent megtudok jószól a jász szól?- nem akarnék bántani senkit, ha ezt nem látod, akkor te azért vagy vak, ami NEKEM MAGYARISTENBEN-HAZÁMBAN MOM GONDOLKOM NEKEM ANNÁL ISTENIBB NINCS!!! Zna most, az ami hegyen, hegyek hegye, az az hogy MINDEN EMBER??? -EGYENLŐ, TEHÁT most az ami a a aaa... És mégis Lapos fsss..a Föld ... na most nem menek rá, mert nem tudom, hogy is?
6.: Szóval, most ami a legközelebbi, az Ron Palcsink, azaz az hogy MOM EGY HÁZ, NA AZ AZ MOM ORSZÁGHÁZ, ÉS MOST...na a cikusz, amiket leirtam, ami bloondi meg mindenki akiben van haza szeretet, az MOM testvéreim szeret, és az a haza? -Háza, egyház, mindekinek ládd a csiga biga? -Na itt a hozzászólónk, na most vagy ő, vagy hozzánk hasonLÓ nyithatta a M IS UFO-K VAGYUNK!-? Na egy az egyben akkor találkoztam bloondival, és ő is ufo! -na most, itt ugy a fény világaink, mint a fény nélküliek vallaga, világAIk villog? Monduk, most erre az időre? -értük el a holt pontott, ami most inne, na a tribulácc Zion, az izrálerrel... és itt most, ma is felvettem a izráleri hiradókból, (csak az van, de ténleg ők a legjobbak bak?) mert menesztik itt mindem olyan kotyogó lotyogót, aki haza, ugy látszik beszÉlni akarna? Na a raziák rögtön hogy bloondi,fita leritam hogy meg beszéltük, és az a fetrngés ami az AI pac pac pac... bloondi a legnagyobb cigán?- vajda? -ki tud nálla jobban? Amiről nagybaszó vala, hogy sehogy nem tudtam megközeLIteni többet, mert fida, az ufosok azok... na ami dögös, hogy tudtak a degeszek észek-kógyik gótyik, jaja azok a kigyó fajták, akiket most ténleg, VALA KIK, ténleg teremtettek, ami most... Na ugyanaz mint most Szent Födöng történik, vajudás és a JUDÁSOK... szarba vannak? Na fita, itt akik ezt tudjátok magatokba,akba olvasztani, ezt is lesirom, hogy de most rögtön talán, megtudod látni a Jézus...fita,itt a MI JÉZUS-UNK,akkor se husunk? - ami nekem Jézim, azaz minden egyéni keccke meee...beee...
Innenn... na talán az, most vagy soha...napján, jött meg a folyásom...
100! -oááá... nincsak 100? -kerek a szám, oááá...