w.ullrichfun Creative Commons License 2023.06.07 -1 0 22069

Nem ezen volt a hangsúly, hanem vesz magának egy "szupercsapatot" (vagy kettőt) és elindítja a szaúdi "Szuperligában" mert megteremti/teheti az anyagi liszenc feltételeket könnyedén, és összevásárol 30 extra top spílert, egy top edzőt, némi média futtatás után ott is van a PSG v City 2.0, 3.0 version, akik még 12-14-16 ugyan ilyen csapattal mérkőznek az ottani ligában csiliárdokért, és mivel a TV nézők nagyobb(!!!) része már rég ázsiai, afrikai, amerikai, nem európai, leverik nézettségben-bevételben-nívóban-mindenben a földhözragadt CL-t, EL-t és mindenféle más tradicionális futball tornát, legyen az akár EB, VB, Olimpia is. 

 Ebben a térségben van bőven pénz, és a szándék is megvan, tehát ha kőkemény pénzügyi/befektetési/profitnövelési csaták döntenek, akkor a többi nem európai (de lehet az európaiak is, pénz beszél!) szponzor igen gyorsan átlép ide, főleg ha kínai, jenki, katari, emírségekbeli, stb.,  bármilyen ország-városbeli csapatok+óriáspénzek jönnek ... és van rá igény, valós fenyegetés a CL-re, + uefára, fifára nézve, hogy vesztesek lesznek ekkora anyagi hátrányba kerülve.

 CR7 után újabb "nagy neveket" csábítanak, és ismerve a sok roppant anyagias focistát, előbb-utóbb sokan fognak elcsábulni. Értve? 

 

Előzmény: Dead Soul Tribe (22067)