dywalgi Creative Commons License 2000.04.10 0 0 1268
Haverom évekkel ezelőtt Londonban tanult egy évig és mellette dolgozgatott is, onnan kuldte egyszer ezt az emilt:

Hat tegnap nem akarmi tortent velem:
Jovok haza melobol ugy ejfel tajban, kicsit pityokasan, almodozva,puff, lejardazom a bal elejet. Eddig nincs is semmi rendkivuli.
Csakhogy, a gumi elkezdett sziszegni, valami regi szar volt mar, epp akartam egyet venni. Na jo, mondom, kerekcsere, nincs mas hatra. Epp nekikeszulodok, amikor ket lo (igen, ket lo) jon a ketsavos uton, tok egyedul, es megallnak mellettem, nezik, hogy cserelek kereket. Jo, mondom, fura ez a ket lo, dehat a kereket csak kicserelem. Kicsit feltem hogy tokon fognak rugni, de mindegy, mondom.
Epp cserelem a kereket, amikor odajon ket gyanus alak, hogy ne segitsenek-e? En kurvara tojtam, ugyhogy mondtam, hogy inkabb ne, koszi, ott jopofiztam veluk.
1 percre ra, hogy elmentek, nagy fekezes mogottem, egy rendorbusz, kipattan belole vagy 10 rendor.(szirena, villogo, minden, marhara fostam) rogton korulvettek a ket fickot, akikkel az iment beszeltem, elkulonitettek oket, es kihallgatas kovetkezett. Persze ram is jutott 3 rendor.
-mit csinal itt maga?
-kereket cserelek.
-egyutt van ezzel a ket masikkal?
-nem.
-de lattuk, az elobb beszelt veluk.
-igen, mert kerdeztek, segithetnek-e?
-szabad a papirjait?
-sajnos mind otthon van
-a cime?
-mondom a cimemet
Utana rovid telefonalgatas, aztan folytatjuk
-latta, honnan jott a ket koma?
-persze, onnan - mondom- es ket lo is volt itt az elobb
-lo???????
Ez az a pont amikor tok hulyenek neztek, es ott hagytak a fenebe, a ket komat meg elvittek gondolom a sittre.
Vegre kicsereltem a kereket, tolatok hatra, amikor nagy recseges, ropogas, elfelejtettem visszaakasztani a potkerektarto vasat. Jol elhajlott.
Hazafele lattam meg a rendorbuszt, egy kiegett kocsinal targyaltak a komakkal, gondolom lopott volt.
Szoval jo kis este volt.
Szoval ilyen dolgok tortennek itt.