UFOzzuummm... miEeee... Kácc sokáccok MOzsik zsivánok -zsiváNUK NUKi pu sokk, mehalt mán Vájc Kálmán (NUK) többl nem mszkál mán, Jer temessük el most e testet... Mikorka Kálmán? -mikor kakál mán... becart a halot, bidi a rawatal fff... de bidi, dobbja ki,.jönne a legbidibb bidik böde, a zsiváNUk zsi zsi nir vana, minden fa ki lett nyirva? -fágva vááá... Kopaszi Kákó jön a fa vágó, fa egy szemse?
1.: 5/31. A KÉP? - a MOM fény hajlákaikból jöttem, láttam, lőttem? Na rögtön, most mikor be akarom villogni, össze zilállódik, nyárspolgári takonnyal? -de még nem habarcs, balra torccs, jobbra előzz zzuummm... a föld közepin ázunk? A tegnapra, hogy a magyarok el külön ülve vagyunk, és most mi vagyunk lent, és lentebb nincs! Ez a Hiszek egy Istenbe... Papvári Elemérné Sziklai Szirénánk (fita,akik örök házasák hazások, azaz semi más világit,csak az számit, hogy szét tudnak e verni, belétek a beletekbe verni az áldást? -kezdődik Al dó AIda?) is, te most minden nemzetek? -közt, len a földöng fekvő, azaz mi fejjel vagyuk fe fele fff... ufo fff...ezek meg... fita van az állatoknak feje, teje? -na meg ziggnak bugnak a Gépek az öntődékbe? Az összes iratAImat, tertNátok meg, mert minden a fej, vagyi irás áss láss? -zörges kutat ás, és törjetek be, na az már büntetendő hanem pucoljato meg minden ószalgot nagy nagybaltával Balta Cszar) minden ószlagot, kirakat? - a halál arcuk CUKI NUKia? - fityma nélkül vigyorog? (féljetek és rettegjetek mentek?) Ime az szent iratUK ut, az Ég és föld teremtője X temetője, fel áldoztatta magát, hogy elég az állatok ritua AIdózásasa kása, itt vagyok, NEM VAGYOK, ÉS TI VAGYTOK? AHA TOK TEK TÖK? TÖKÖLTEK? Mott az. hogy hogy lehet az Ég és föld teremtőjének, na a TÖKÖSÖK A TŐKÉSEK, ÉS TŐR KÉS HÁLLÓZATUK, HALLÓ HALLÓ VAS A LÓ, NA CSODA POKOK PÉKEK BEHÁLÓZTAK,HAJJA HAJJA...
2.: Mott nem beszÉlek, élek, ha NEM BÁNT SENKIT (SEMMIT? -LEHET?) HAD BESZÉLJEN (BENE SZARJON, NA CSEPEGGI) ÖRÖK ÉLJEN A MAGYAR -MAGYAROK -ROKONOK NEM ROKKAINTOTT CSONKA DISZNŐ ÓDISZ CSAK A SONKA???- NÉPEK HU HU HU... MINDENKINEK EGY UFO UFO-k? -made in Hu? Who hohohooo... na da frigy hetyek hetye az Ur Sionba AIda, tróNUK, higyj láda, fa saláta szecska Ludörgő karikára vágva, na meg Kdár kolbász -szalámi a sövény, lehet huddozni, hazudozni. haza? -hazárdir durr dalala... csak fa sza láda -ládák? Na TERTMSÜNK SUPPP...EMBER DE BRRR...BEREGŐT? Na most, az idöcsém, a legnagyobb irásszagértó lett, és most is...na Isten hala, azaz apuék, ládd mikor Isten...jaja az Atyánk! Fiteljal akik fejetlenek meg csak állatok tok, azonak KiráLUK LUK? --jaja LU BOSSOK? KINEK VAN A LEGNAGYOBB LU DÖRGŐJE, SZAMÁR PÜFÖLJE,BIKA CSOK CSEK? MOé BOTA TE BUTA, Á NÉGYKÉZ LÁB? VAN LÁBA, LÁBA KÖZE SZA SZARA (stNUK) SZAAA...GOD? BOSSA NOVA? Kjérdelek, xexöletés xexeelltetés (baszinger bossdüh?) nélkül mi lenne? Fita ez konmoly? HusAIVIke? -juhusuk a kersztfán, omlott piros vér-e, ártatlan halállal, miattam? -dam A dam, a DOM BOOK BAKA bika KOSOK, KOSA FSSA... FSSS... NA A KECSKE OKOSABB? KECS MEG?
3.: Zitt az, hogy mi magyarok, most mikor gyalog, felmentem a mi fejünbe, azaz az a nap, mondhatni a mi magyarok világunkba, s onnan, most forditott a NAP SZÖGE GULA, PRIAMIS, ÉS ANNAK A LEGALJÁN, azaz most a CUP? -AMI A PIRAMNISOK CUPPA, AZAZ MI KINT VAGYUNK,LENT VALÓBAN EZEK ALATT, ÉS ÖRÖK MAGENES-ELETROMOS VIHAROK, AMI BENNÜNKET EL VÁLASZT, AZ IMPÁSZTOROKTUL JUH MÖRDÖRÖK JUHMÖRDÓRHUSIZSÁKOTÓL, AMI VALÓBANK MIM MOM MAGUNK, MAGUK MAGUK, VAGYUNK, Nona Ylona, viszik Ylonát lobog a haja hajja hajja... Ajjaj fekete vonat, elvitted a páromat...Fita, olva$$Átok a BbLilát de csak a lábaköze luka pu? -apuék, nagyon be riadóztak, és itt kérdem, ha kecskék nem gyártanának (Nátod?) kiskögGÉkét,lenne kecs? Fita, bele belem kint csüng, bele se kezdem, ami hogy a FÉNY HONAINKBÓL jöttem, most ez egy VAS VAK SINTETICA -ARTIFICA -ROBOT YCCA $$$... CZICIBORGAYUK< *G AI<* Fita, ezt minden egyes szemnek, szemeteknek, magadtul Á kivagy? -ez az hogy csak az ember gondolkodik kankó kánykódik, róka, a falra? Mig bánTaNUK (megbántam hogy embergeket fiadzottam?) bánatos BBRita a bugyiját rázza, szellőztei, az atom felHője alatt, vagy felett? MOricka fssa a WC-falat, na az EREDETTY ---ládd van a FÉNY JEWISIARUSSIAIUSA ARANYVÁROS, NA MEG UJ ÉG FÖLD DÖNGETPŐK, JEWRU$$AIUSAI ARANY WARROSUK, WAR WAR WARJUK, NA DE SOKAT AKAR A SZARKA, DE NEM BIRJA A FARKA KAKA... Fita, az ember párt,és pártiAIkat? Ládd JeshusuAIk, oi oi oi...enni valók csak pacc patt...666... fenekétek pattoghat na na nana... Krati, kin kinba a pricsa...
Innenn... Ha ti te ti tá... pepitába ezt nem látod, akkor le a fejjel...
100! -oááá...
---Dfita, itt csak robotAIk katoggácsa pogácsa gacsa gatya korca...Atám...
...https://www.coasttocoastam.com/