W140S300TD Creative Commons License 2023.05.31 0 0 88387

Szia!

Jó féléve találtam egy levelet valami villanyutós fórumon, ami pont erről szólt. Akkor be is linkeltem, de most nem tudtam visszakeresni. Viszont megvan képfájlként, azt meg a rendszer nem engedi csatolni, úgyhogy szószerint leírom a tartalmát:

„ Tisztelt kérdező!

Köszönjük, hogy hozzánk fordult a megkeresésével.

Az Ön által is idézett10/2016.(XI.14.) MEKH rendelet 2023 január 1.napján hatályba lépő módosítása alapján jogi szakterületünk állásfoglalása értelmében a szaldó elszámolás 10 éves periódusa kapcsán nem a felhasználó személye, hanem a háztartási méretű kiserőmű üzembe helyezésének időpontja a mérvadó.

Amennyiben az üzembe helyezéstől számított 10 éven belül felhasználó változás történik, az új felhasználóra a szaldó elszámolás ugyanúgy érvényes lesz az időtartam végéig.

Állásfoglalásunk a jelenleg hatályos szabályozási környezetben érvényes, amennyiben a vonatkozó szabályozás megváltozik, állásfoglalásunk is érvényét veszti.

Amennyiben a fentiekkel, vagy egyéb témával kapcsolatban kérdése merülne fel, a jövőben is forduljon hozzánk bizalommal.

Az E.ON Észak-dunántúli Áramszolgáltató Zrt. képviseletében az E.ON Ügyfélszolgálati Kft. jár el.

Üdvözlettel:

Hang József Elosztói háttériroda csoportvezető

Horváth Richárd Elosztói ügyfélkapcsolati szakértő”

...........................................................................................................................

Ha sikerül átküldöm neked e-mailben a képfájlt, azon szerepel a két aláírás is.

Előzmény: lafanc (88385)