KeMatyi Creative Commons License 2023.05.30 0 1 18703

Én is voltam a bulin - ahogy eddig mindegyik Luxurián is. Nagyon vártam már tavaly is, amikor először volt a Symbolban, de csak idén értettem meg, mi a baj vele. Nem jó helyszín. A Bakelitnek, de még a Yuknak is megvan a varázsa egy ilyen jellegű eseményhez. A Symbol meg túl mainstream.

Nekem a zene sose tetszik, bár mindig tudok annyit inni, hogy jó legyen.

 

A szex nem zavar, nekem/nekünk kifejezetten bejön, ha nem kell elbújni. Btw, most volt a színpadon szex? Vagy csak erotika? 

 

Az öltöny az kifejezetten zavaró. A legelső Luxurián még úgy voltam én is, de nagyon rossz érzés volt - kb, mint amikor gimis koromban volt valami számítógépes játék, amivel mindenki játszott, az én otthoni konfigom meg pont az volt, ami a "minimális rendszerkövetelmények" alatt fel volt sorolva :D. Ez a "jó, menni fog, de szar lesz" :D 

 

A parkoló (nem tudom, mi a neve, abban voltunk, ami a csodák palotája alatt van) iszonyú drága, tökre nem éri meg, hogy éjjel az autó felhajtón kelljen kiszenvedni magunkat, mert a többi lejárat el van zárva.

 

A fehér hátteres partyfotós legalább olcsó volt, igaz, nem instruált semennyit, lőtt 5 képet, amiből 4 értékelhetetlen lett, aztán szevasz. Hiányoltam Krisztiánt, őrajta látszik, hogy imádja ezt csinálni, és addig nem ereszt el, amíg nem érzi, hogy mi is elégedettek vagyunk az eredménnyel.

 

Ettől független nem volt rossz szájízünk, amikor eljöttünk. Lehet azért, mert külföldi eseményen még nem voltunk, így nincs mihez hasonlítani.