UFOzzuummm... miEeee... MOM nem volt nem lesz, hanem örök bennem (bennünk) van, van belünk? -vagy látom az embereket mint fákat?
4.: Kávézzuummm... Tegnapra hogy a teretmtés, az örök, és minden ami a Nappal fénnyel, az is, és hogy jött ez a a aaa... ür zür létre, de látra, na meg latrok létra, minek van támbossva? Fita, ha kezdjuk felismerni merni, de előbb magam -magunkat, mert itt el vagyunk, alélva? Mott a teremtés, ugy nézne ki, hogy vannak teremtők, és azokat soha senki nem látta, láthatja, se a hangját GOD? - a hangod lenne? -azaz möst itt van minden előttünk is, csak embere válogatja? -vagy emberét? Ezt otthon, sőtt nagyrészét,otthon hallottam, meg beszélgettünk, de mint kis gyerek, hogy mi lesz, hogyha nagy leszek, na ahogy az apai nagyszüleim éltek, én is, meg most, ha lehet kapcsolát az hallhatatlanokkal, akkor az, mert azok mindent tudnak? Hogy vannak akikkel tudunk erről beszélgetni, az az... hogy azok ha nem tudják is, de az ÖRÖK ÉLETÜKBEN vannak, és most az, hogy miért nem lehet a magyaroknak megtudni, hogy mik kik mi ki MO? Most az hogy idő, itt az hogy akik az időt meg forditották, van? Sóval, ezt apuék, hogy az ür zür akkor kezdődött, ládd ezek a kezdetüktől fogva, nem azok? Na apuék bitta, hogy azzal hogy teremtsünk ember, azzal azokkal kezdődött az zür és ür? -mert embert teremteni nem lehet!
5.: Most lehet hallani, hogy az angyalokat egy fokkal magasabbra is meg az emberek felé teremtődtek, azaz itt az, hogy akinak fénye van, abba örök minden benne van, és az csoda élő fényvilágokkal veszi körbe magát, és azt meg próbáltam,de olyan hogy most ember? Fiteljuk meg a nagy zür zavart, mert talán a zsidók az a része, akik sehogy nem foGADják el a juhust, hogy az Jésushi, és ha te az nem eszed, iszod a vérét, te nem mensz be, a mennyük be, azaz ha majd, meg volt,várhatod hogy jönnek? Zna az hogy amit tegnapra, hogy akik embert akarnak teremteni, ládd a BbLila iratokba, JésusUK, én mondom, hogy ti is Istenek vagytok, na most, ezt senki se érti, mert itt UTÁNZÁTOK ÉS MUTÁNZÁTOK vannak, na meg mutáciAIk? Zitt trillió kérdés merül fel, ugyanis miből teremtettek, ha most nincs fény? Fita, amin szánkázunk, hogy maga a teremtés, az örök állapotos hellzet, és most valóban, legyen szavÁra lett, s lőn világosság, ami csak az van, és az ugy is benne van azokba, akik vissza tudnak járni álmunkba, munka? .-haza? -az az, ahol haza szeretet van, azaz kezdődik az M EM LÉ LÉK KEZEK?
6.: Ime a hellzet, olyan a fény gyermekéinknek, hogy most elmulik valami, ládd itt minden elmulik, ég és föld elmulik, ja mert NEM AZ FÉNYES ÉGEIEINKKEL, ami mi is MAGYAR TESTVÉREK KÖZÖSÉG, na most én az vagyok! Na ez egy olyan gödör, hogy ebből kimászni, na az a a aaa... GONDOL LÁT, és csak az az ember! Zett itt hogy mindenkinek saját termő földje, és körbe...fita, ha most vissze mennünk, ládd vala csoda kértÉszek a magyar ok, a mi szüleink sully...na most,mi a fények fénye vagyunk,ezt láttam mára, és csak örök boldogság van, örömök, vég nélküli, azaz ...zegy gicsit ládd, voltam fen a FENYVESEKBE,ÉS A FENYŐFÁK FÉNYE, MEG KORONÁJA AZ ÉGBE ÉR? Ez az hogy a NAPOK A CSILLAGOK AZÉRT VANNAK, HOGY NEKED NEKEM RAGYOGJANAK, ÉS HA NEM? NEM AZ ÉGBEN VAGYOK? Zna fita, az álmAIm, azaz, ha minden titok, titkuk, a napra vettetik, na meg vannak a mag vetők, és a koin kojok kölyök mojok, majmok, mojomok, és minek? Só, most akik teretmtsünk embert?-sárból?- de az ő ők képük? -a sötétbe? Jajj idesanám meghalok, házasodni akarok...ides fiam, ne halj meg, inkább házasodjál meg a sötétbe... Hej nokedli hokedli...
Innen... itt élned és hallnod kell! Halld mit zeng az égi kar, édes viszhangjAIval... Ha meghalok, nevetnek rám az angyalAIk...
100! -oááá...