repcsepista Creative Commons License 2023.05.16 -1 0 153

UFOzzuummm... miEeee... hogy ho ho hooo... a földtől az anya god gluUKtul (geci geciJUK juhhukk) el szakadjunk ho ho ho hooo...
                1.: 5/16, A KÉP? -NEM AKAROK ELVENNI SINKITŐL (senki?- semmi? -porból lettél, porolsz, sporrá lehetel Etel? -de nem LiLiTt virit?)SEMMIT, ÉS NEM IS AKAROK ADNI, CSAK VILLOGOK X VILLÓOUNK, UFO-k? -mada in Hu? -Wohohohooo... hahó, vas a ló? Index főrum? -Relytélyes to pik? -bibipp bibipp fő a rum rom?- na meg rummolunk meg RÁmolunk mindent ládd a NAP RÁMA? -NA MEG GYÜMÖLCS SALÁTA LEKVÁR NEKTÁR, MIÉNK A VÁR, TIETEK A LEKVÁR? -NA DE MONDUK MÁLNA? ÉGI MÁLNA? Nadon fida,ezennel ez a kis UFO-k, fókák, nem de örökre bevágtuk az igényt hogy Éljen aki éltet, aki nem, (büntet) az ő ők dolguk! Megbünhődte ,már e nép? -a multat.s jövendőt hol is vagyunk? -vagyunk? -Mi is ufo-k vagyunk! -na itt a a aaa...emberek emberek itt a pna hempereg, hempered, itt áruljuk a rózsát a rószát, abbul fonnak bokrétÁT bokorba boKorba bo bo booo... Zitt az hogy ... hogy ki volt mikor kezdtem,azaz az 1998... olyan 2007 körül, hogy itt van egy igazi UFO-TOK? Ha már az a KIVÁNSÁGOD TOK, hogy mi is ufo-kák vagyunk! -na nincs ???...
                2.: Na amit mi a magyar magyar ok valóság? -azt itt nem igen lehet lerini, INRI, mert itt nincs ember! -ember volt ő is , ő is ember volt, na olyan ember nincs!!! Hogy majmok mojom ok bolygója, na azt is, csak ha lenne egy szem ember, csak az láthatná, de az ember oi oi oi...egyes egyedül, hogy... Ládd mint a fel fe fff...dobott kő, ujra meg ujra a seggemre esek, és monduk néha a pfoámra mert a sggemem PÁNcél lett, pofára? Zitt most vegyük ugy, hogy az ember a legerősebb, csaK EM BERE BRRR...PÁRJÁT VAGY PÁRÁT VÁLÓ GATYA, VAN GATYÁJA? Kinba vagyok, mert ki az ÁLLATOK KIRÁLYA? Aki most dragon drgám az élet, oi oi oi..sép tud lenni, na aki most Dragon172, az a valóságban LiLITt... és nem sárból van, hanem TÖMÖTT... ládd milyen ALLAH KU A NAP NAP CSILLAGOK AZ ÉGEN, MNDEN AMINEK AKINEK FÉNYE VAN, AZ EMBER ALAK, ládd mlyen alakja van az ÉLŐ HUNY BA SZEMED, UNIVERZEKNEK, EMBERPÁR ALAKJA, tehát... Most az összes vak vak vakkogásom vaxxogásom érvényes, mert az ami van? -az hogy ember, annak van szikRÁja és fénye, amit hogy...ahoz hogy láthatod, ahoz neked is kell legyen szikRÁd nadrág vedRÁd de bolha az ingébe?- fényed! Ezt itt, ha van akkor az tud csak beszélni ki be szél, ha nincs, akkor te Luczi Halluczi fellah fel a kezt, lebugyi be dácó, alkoholtárs társUK társölly tarasolyUK mojom kenőcs vagy csak, amit hogy ho ho hooo...
                3.: Most az hogy... angyaLUK UK? Vasasok vasa $$$... hasasok, hasa fa sza kasza nagyok, kiő MOéké ké? - a legnagyobb? -BAK BAKÓK BÜNTETŐ BAN KÁR OK? LUCZI HALUCZI PI NÁCIK? PI -R X R X PI PIPIK? - AZ FEKETE LUKAK, amik valami olyan GONDOL LÁT? -ANYAG, AMI EGY FEKETE PONT, ÉS PONT OTT A PONT, AHOL NINCS! Fita, ezt nem lehet meg ???... mert STEINUK A MENNYEKBŐL, ANGYALUK GYALUK KÖZZÜL, NA MOST AKI GYANAKSZIK (SIK SZIK? -KISZ MAYA E$$) IS, AZ A GYANAKVŐ VO VO WOHOHOHOOO...(NEKIK CSAK ANYÓSUK SUPP ADÓSUK?) EMLÉKÜK IS KI IRTANDÓ ENDŐ HA NINCS BENDŐ, NINCSA ÁH 4 KÉZ LÁB? AMI CSAK AZ VAN, AZAZ HA NINCS NICCS... TANICCS? -SIME SAMU DÁNIEL, AZ ÖRDÖG NE VIGYEN EL? A MENTŐ? A MEGVÁLTÁSRÓL OHHH..ZENGEJEKE, HOGY JE$$HU$UK UGG SZERETET??? SÁR TAN TANUK STEINUK? -KLOKÁTOK TÁTONG...HA NEM NICC... S AZOK A KIIRTANDÓ NÉPEK, ÉS AZOK KIIRTÁSA VÉGLEGES!!! Most az álmom, hogy az ami miEeee...na sok gnosztik könyvet olvastam, de kimagasló (olyan 1930 körül irta) EROTIKA? -ez volt a könyv cime, és itt minden az, és addig, mig az ember szeme kinyil, addig vergődünk, és onnan, csak szimplán MAGYAR OK vagyok, Mi is ufo-k vagyunk! Fita ez nekem, nektek nem, hogy az illető tudta, tudhatta? Zna most...fita, apuékat, mindenki utálta és monduk, hogy utálni = utuk -utunk állni? Fita, ládd arról, ami nincs, ami itt csak az van, lehet? Zna monduk, most még egy marokkal málna, ami fita,a kosár mindig tele, na meg a gatya...
             ...fita, most csak innen...
...https://www.coasttocoastam.com/

Előzmény: repcsepista (152)