UFOzzuummm... miEeee... Mikor a tudás nagy lesz, mikor, mikor a pna dalol? -na meg a popsink ki lett, kié lett? - a püspök falatod?
4.: Kávézzuummm... ha te nem látsz csodát, nem is fogsz? Nekem az hogy vagyok? -de most nem ugy hogy csak valakik által vagyok,hanem azzal hogy a örök -világ mindenség központába vagyok, az az hogy mndenki akik MOM, ami nem az hogy most mi kiválasztottak meg kivételesek, meg a kiválaszottak kiváltságai vagyunk, vagyok de vagyunk MOM családom -családunk nélkül, egyáltalán,el lehet képzelnünk, Jazaz ha te nem a ViláGOD középpontjában vagy, hogy egyáltalán vagy? Ezt elkezdtem már egy jó párszor, mert azzal hogy a mi Jézusunk, Na nekem JézimMarim, mert örök életpár nélkül, nincs ÉL Ő élet? Ő a mi magyarok mennyei Szüleink, akikel mi ...Fita, benne van a BbLia iratikba, meg a többibe bibe, hogy Én és az Atyám, örök egyek vagyunk!... na ezt te ha most az MI FÉNYÜNKBEN VAGY, TE NEKED, KELL ADÓT FIZETNI, MERT VALAKIK KÖZVETITENEK A TRO -NUK DRONUKKAL? Most ezt még jobban, mert most te vagy az, akid te örök életre szereted,ami nincsak olyan mintha üldözne? Most az hogy menjetek,és keressétek meg az elvesztnek -veszettnek hitetett testvéreiteket, ha te nem vagy ÖRÖK ERŐSZAKOSABB MINDENNÉL, MINDENKINÉL ami olyan hogy én el hallgatok, az lenne a MÁSODIK HALÁL, és az hogy most a JAMBÓSOK alatt...rázzod kivántatod a popsidat?
5.: Ha most ne hibáztass okolj bántsál senkit, főleg senkidet? Akkot hogy tudnék ellene lenni azoknak, akik mindenáron el akarnának, hallgattatni, de itt a magyar Édesanyánk nyelve, nyelvel? Fita,itt én azzal az emlékemmel jöttem haza hozz Átkot? Ha te az fényben vagy, akkor csak FÉNYED ADOD, és mert te neked is van, csak most ebbe igoszörnyezetbe, egy vak oktondó stoba süket vak állatuk, lehetsz, lehetsz? Na fita, itt van hogy ez egy állat -robot KÉpző? -mert sokan vannak az el hivatottak, kevesen a választottak,és itt nincs mese, na jön a mesés messia, mese mese móka kóka MOé bota te buta debuta? Sóval, ailyan fent voltam tegnapra, ma nagyon letörtem, mert ...Nosa itt triliiószor triillió véltozatban ismétlődik a HEÉ!? Tregnapra, most miután, találkoztam álmunkba, a két öcsémmel, most mikor a iföcsémmel, ami amit megfigyeltem, hogy itt TE EGY... ELŐ ROBOTUK VAGY, azaz apuék becsngőztek, de az nekem olyan, hogy az a valóság, és ez egy... ha ketrecben egy állat, akkor az még... de itt akik márt mojom -mojom idoMOék mok, azok már fél robotuk, és azok...Ládd most a vége az álmomnak, hogy tegnap ahol földet értem, fita a testünk az, és itt ne feledjem, ha láttátok a Prometheus filmet, na az lenne, ládd azt egy égitest, és most a föld testében, benne van az egész földi hü -hübeleváncuccuk, és benépesiti az idegen Alien bolygót, és msot jönnek hátulról, minek kell a teremtőtöknek csak a biologAIi NÖve vényed, azaz most mi NEM A TESTÜNK FŐLEG A FÖLDI ANYA GOD GUK KUKUKKK...VAGYUNK, HANEM MINT AZ IRATOKBA, BE ILLANUNK VILLANUNK MEG EL, AMINT LÁTTÁTOK ŐKET EL ILLANI,UGY FOGNAK ISMÉT BE ILLANI -VILLANI?
6.: Erre hogy ezt akartam, ládd én egy az egyben talákozom ÖRÖK ÉLÜ ÉLETHÜ ÉGI FÉNY TESTVÉREINKKEL, na megint megpróbálom, hogy most , Daz amit GRAVITÁCÓ... AZCSAK A HIHÜL FŐLEG FÉM ÉS FÉNYÖTVÖZETEI ANYAGOK RA HAT, ÉS HA MOST...fita, ha ki tudtalak ugy...(fekheavanültél a pltra?) hogy most ezeket tudod gondolni, akkor az valami olyan csoda érzés, mnt most mondtam a ki felesÉgemnek, mert az öcséd...nem érdekli a te ostobaságod, van neki elég baja, na kinek nincs? Na most ezt...mivel ez sulytalanná tett, ládd AZ ÉN IGÁM AZAZ VEGYÉL EGYÉL EGYETEK FÉNY! -KÖNNYÜ, NA MEG VALÓSÁG, MERT CSAK AZ VAN!!! Na amit montam neki, nembántom őket, hanem ha csak örök életünk van, az csak ők... fiteljunk, csak az egyÉn, de előbb, vagyok, és az az, hogy FÉNY JÉZIMMEL ...FITA, AZ MÁR KÉT ÖRÖK HÁZASPÁR OK IGAZ, AZAZ HA TE A KIRÁLY KANSZUKA JÉRCE AI pac pac pacal vagy? Nincsak az ÜR URAIK pacalt a husa (usa) kövérjét, mindennél jobban szeretik? Na itt csak az van, van nagy kövér hájad? -disz nő? Na most...igen érdekes, mert most tegnap ode mentem vissza, ahol kibujtam a lukbul, fita, mama luka, az a föld barlangjábuj buj zöld ág? -ja én láng? -ész esz? Na szinte semmit az mára álmomból, de az hogy... itt minden fejjel lefetye van, és most az is emberoAIda alak, ládd akik huznak le, azaz az egy... olyan mint a jamuka, hamuka, na meg a csésze alJUK KUJ, és most nem bántom őket meg senkit, mert nem is tudnék? -na ahoz rögtön, meg feketednék? -Ami megvan, az az ufom meg most ruha, jaja man, in black, Black is blac...
Innennn... tröha csak hangod,meg szavad vak vak vak... s majd meghallják, akik hallani halláss láss UFO.k? -made in Hu?- Whohohohooo.... akarnak?
100! -oááá...