repcsepista Creative Commons License 2023.05.12 -1 0 144

UFOzzuummm... miEeee... Csillagok - csillogok, szépen ragyogjatok, ne válasszunk magunknak, gyerekéinknek csillagot - decsillagokat, mint sok ragyogó csiillagok, de csillag ösvények? -vagy merre visz a végzet? -göröngyös uton, sötét az Ég?
4.: Kávézzuummm... hogy vagy? - a kérdés, azt magadnak (mag ad?) nak nak nak... azaz mi mi az, mi kopog? -ki az ki az ki kopog? Nézdcsak nézcsak apám, ott egy vándor? -kapud ajtód nyisd ki már, jaja ha Uncle Samu? Most George Washinton (az első Nép KÉPviseló házzal? -álma, ami ténleg a Világ összeskövők? Fita, most nem sokat traccsolok, hanem ITT ami történik, azt az... Találkozok a mi magyar ok, legközeleb hozzánk, ufo rajunkkal, na piti te is az vagy, mert gölümbü...Itt megint kell egy kis körités,villám körte, hogy nekem ez, sehogy, azaz most ha valaki ezt teremtette volna? Fita GOD, az a hangod, de te sem hallod? (én? -nem vagyok?) Na most, valami olyan mnden ami van, amit hologram, és üres is, meg sulytalan! Ezt most hogy van az a FÉNY, na maga a Kristály -ember, az az hogy van a KÉPe, és azt... csak akinek van az KÉPe, csak annak van! Ládd olyan vagy mint én, és megpróbáltam, ami most... Zitt megint egy gizs kitárő, ha most mi is vagyunk vagy 100? -Nincsak mikor legelőször haza mentem,és a virrasztóink ami vagy 100? -most mit csináljunk?-világosságot! Fitel mert ha most téged érdekel a sorsod, Óh mily sors ón mily...mely le- End? Sóval, most valaki a Napnak támadhatna? Az gondolni kell!!! De már nincs! -azaz most ha neked nincs, senkinek? Fita ne xexölj ne ölj gondolátban sem, de ha mégis, mert gülümBÜN a BÜN TETŐK Ő OK, AKI TEREMTETTEK TÉ GED, DEG, DEGESZ ESZED? DE EN GEM GÉM? -SGGECSKRÉM? Én-t nem tudnak, nem lehet, csak van! Én vagyok én vagyok én...
               5.: Ez mellé körités volt, hogy hogy ho ho hooo...Mindenért fizetni kell? Kinek kiknek Gik Gazok azOK? Fita, most amit mikor egy nagy cső fekete,és men le, és most van egy balra L szöge, és a szögnél ki akarták lukasztani, de nem hagytuk! Na mostmár többet tudunk,az a TEGELY BE? -AZ MINDEN AMI ITT GOD HANGOD? NEM HANEM UK MUK FUCK...Fita, ha vakjAIk vezetik a világtalan ok? Na az a hang, hogy most AI -alien lények, mi a lényeg,mert most A GOD DUK UK? Fita, bloondi, akiben van még szikra? -az az hogy USA FIRST, ami ládd a nyakába (AIpac) a gizs buzigáNUK? Fita, itt az hogy elpusztitlak, esetleg puszi, de most fida, most hogy bárátkozzuummm... na most az agymba, ugyanis a szava az csak gondol látok? Fita, ha te gondol látod, (gond öl?) a bajod okát, már meg elkaptad a tokát? -de az hogy te be fókuSzóltad, nem ölted,hanem a te FÉNYED MEG VÉD TÉGED , NA ENGEM IS HA VAN JÉZIM FÉNYEM MMM... Zna mikor másodszor találkozunk, akkor már nem itt?- hanem ott vagyaunk, hogy RÁNK TÁMADNAK A SÖTÉT ÜSZKÖK, és most ahol vagyunk, az abba a a aaa...amit legjobban a The Chronicles of Riddic cimü filmben, mert most vannak e VILÁG VAK VEZETŐIK, és most az KÉT RÉSZBÓL, KÉT MENNYEZET, és az most a fekete cső csővezetek! -portolok? --- Vég állomásuk, van olyan a fénybe? -VÉGE?
                6.: Prószálom deee... itt minden hang? - s zörej, ládd sock & al, ölt, és azzal mert félnünk kell, rögtön allattuk vagyunk, vagyunk? Na az egész hogy valakik, olyan tudomáNUK? -na ha KUN -NUK ék, a KINUK? -ami minden ami ki rezeg, vissza rezzeg a rezgés okozó kiinduló pontba? Zitt az hogy... először hogy ez nekem, sehogy, tehát én vagyok többet a vallagod szagolója és gondozója, gondod viselője, az Ő ŐK felruház meg taplál,ő rád ránk (te tudnál olyat kitalálni?-hogy te vagy minden ami van, termtője?-na az ők is, hogy tudják, hogy te azt nem nem soha meg nem tudhatnád?- gondot visel (na ha nem ke! -most mi lett??? -fita most gondol lát halál, vagy ha ha ha...)) Jna most az amit ábrám neked aDóm a földet, az undorral tölt meg engem,amit nem tudok ma se el folytani, de ez most, én mondom meg,hogy meddig meg merre, je hova visz a végzet? -nekem nincs, és én ezt gondolom!!! Zitt ami nekem is, hogy a HANGGAL AMI RÖGTÖN AZ GONDOLÁT AZ HANG, HAN GOD, ÉS AZZAL...NA MOST ITT ELŐBB A SZERETET ETET, AMI RÖGTÖN, MERT FÉNYED VAN!!! Naz, itt a kiNUK kin? _az KUN NUK? -ami most... Tróha most ha ezt ami most történik, ha jelentem az ORSZÁG HÁZBA, most...Fita, ha nem lenne ugy az Fényes Égi testvéreinkkel egy az egy kapcsolát, akkor te ezeket a sirásokat, te nem is tudnál róle, de semmi!!! Nincsak ha te azt gondolod, amit most meg kell halnod, az az ha te ezt gondolod, most élned és hallnod kell!!! Itt élned, és (oda vissza) hallnod kell!!! Na röviden, MI A FÉNYBEN LAKÓLUNK! TudNátó gondolni?...
              Innenn... ha nekünk van saját (MOM) álmunk, gondolát világunk, most hol kéne lenni, enni, amit a magyar?- földöng?- megterem, jaja az anyaföldünk, ami nekünk kell, meg müvelnünk? -müvelődünk? - föld müvess müvelés müvészet? -ész, eszünk?
100! -oááá...

Előzmény: repcsepista (143)