repcsepista Creative Commons License 2023.05.11 -1 0 143

UFOzzuummm... miEeee... Csillagok - csillogok, szépen ragyogjatok, ne válasszunk magunknak, gyerekéinknek csillagot - decsillagokat, mint sok ragyogó csiillagok, de csillag ösvények? -vagy merre visz a végzet? -göröngyös uton, sötét az Ég?
                1.: 5/11. A KÉP? Ugyan édes, párnám csuccsa, mit álmodtál,az éjszaka? Eh szak szaka szaga szakma? Termő földek, de kik a gazDák, vagy a földek tulajdonosai? (Gaz dögök) Isten ki teremté, az eget a földet, szava mindenfele, támaszta életet! Zitt kimondottan, amiról szó lenne, hogy MINDENKINEK KELL, LEGYAN EGY ALMA? (saját szalma széna szára szara alma?) Na nekem az álmom, hogy saját földem, és saját zöldség gyümölcs kertem legyen, hellett? Olyan hogy te vagy? Te vagy a fing fin god, nincs, se sejtelmed nem lehet, az én gatyámba de ha lenne, látod a Királyod Urad és alkotód, mindenenetek tülle tüllük van, Uram és alkotóm, mindenem tülled van, dus kegyben része sül valóm, dus kegyedbe sül részesül valóm?- lehell betöltve 100! -998ba lenne jó? -kedven ott más, hol? -ismerős 100? Na most... kölönösen a jappánok, akiknek terület igéynük van, de kinek nem? Nincsak itt az hogy HIT SZEMÜK? Fita, az hogy álom? -sack & al? Na nekem, a rémálmom, ha megtudják az álmom, és van...ládd a lehell betültve, valakik a lopo tökükhöz nyulna... shirtelen törölnek, de mi az, mert ugynugy ugy két SzinüsKÖDtem volna? -smirna! -volna! -széditesz teszt, a kezde a bilikbe lóga, Logan ran, de az is mi?- találtuk ki, deee...
               2.: Most amit tegnapra,hogy a canadAI magyarsággom mall mell? - egy hold körüli ut, most mi nemhogy válasszunk magunnak egy 5 águ? - MOGÉN dávid -dAIda ládd vannak a vaksijAIk és akik még... láttam valamit, de mit? UFO-k? -made in Hu? Whooo... na azt ... most végleg a szemeim lehunyom becsukom,(Vgyuri?) mert egy látomás... na na neee... csill LÓGhat, (nem a bika hentes fel, lóg a töke 1000 fele...) jaja a 6 ágUK alatt ami 666...kétszar 6 = 12 +1/2, oszd meg őket és uralkodj a biológai kerteik felett, allatt? Gyümölcsök teremjetek jó gyümölcsöt, Dna most itt ki mi mi ki MOé, kinek adta a HAN DE HUN?-GOD A FÖLDED? -KI MI A DEDE, DEAD E? GOD KIFINGOTT S GIVERs OF DEAT? Na vegyük ugy hogy szorit a kapca, és egyre buzösebb büdösebb lett...ami fából vas karika, szép kisláNUK Erica Erica (észtér) mégis ki fordülne? -jaja bedülne, prósza? -nemet (nyemec) mond, az igen? -ne nem nyeee..bracka? KÉPek GÉpek AIpac pacal pörkölt ÁLOM MÁS? SÁMÁS RÁMÁS? SIRÁS RIWÁS FOGAI-K CSIKORGATÁS? Fita, kénytelek vagyok vissza...amit most az első pinaláttul fogva, hogy mi magyar RULL igazIbu buli buli bulah, Arany bulla de bili? -nem hanem Arany Warros szAranyos anyós? Fita, Pajtás, daloljunk sép magyarorszáról, mely a büsÉg kincsét ontja rád, rám is Ráma? Panon Ráma Panonia? Tiéd a gyár, tiéed a föld, kalásza virága neked terem, na battUKmeg, nincsak vannak a (Hadészek kigyó fészkek) fak, és gazok, miggigazok?
                3.: A felesÉgem, ládd azt amit egy rublika, amit most 1.: -velem ugyi könnyen meggy? Felmen a legény a fára, megyfa tetejére, lerázza a meggyet, gyere Rózám? -rózsám? -szedjed,. piros kötényedbe... Ami HEÉ? -fita, én nem tudok a MAGYAR OK VILÁGIT? Nincsak itt, hogy ha valaki betegsegg ...jaja én állandóan nyakamon érzem, seggem mily nehéz, na minden ami azzal törtnt termék, az szar!!!-na most te eltudod HINNI VÁGYOL? VÁGY ÖL? -OGY ÉN A SAROKBA A SZARUKBA A FÉRGÜK (fehrée tápláléKUK ládd a A NÉLKUL NINCS... MI? -juhus a KIRÁLY JÁJJJ...) VAGYOK VAGY OK? NA NEKIK AZ A CAJUH NUK? KAIUK? A FŐSIN TÉRUK TÉJE MAGADHOZ DRÁGA SION -KAJÁJUK, TE MIT ESZEL ETEL? SÁRT? Sóval, most itt AKIK LENT TARTA-RÁK TANUKÁK BENNÜNKET, BENT? Vissza, mert ha valakik, na éngem érdekel mint HANG? Fita, most a fiam, kilótték a SuperHiddrónikus fegyvereket, akkor milyen fegyvereik lehertnek? A HAN GOD!!! Nincsak véletLen hogy a magyarokat ugy büntetik,mnt senkit? Fiteljal, nemrég...David Dick, a háboruk a területek fel elosztása miatt van, na most...a legelső legnagyobb terelet igénylóa a jappán tyukok! -tuYTUK UK, ugganés csak MAGYAR RULL LEHET GONDOL KOD OL? -VAGY ... na már nem tudom ...esetleg du. -dudolunk, a harcunk de arcunk, pirul? -nana Pirka? Pa PUK irta? AI papa de popa?
                Innenn...csak ki gondolkod OL NI NI NI...NIMRÓD UTON TUN MAGYAR RULL? -NA HA TÉGED ABBULI (BILI) FÁBUL FARAGTAK?
100! -oááé...
...https://www.coasttocoastam.com/

Előzmény: repcsepista (142)