repcsepista Creative Commons License 2023.05.11 -1 0 142

UFOzzuummm... miEeee... fel zzz... le $$$... felesünk Tallpra magyar, vagy hasra csusz -mássz, fetrengjetek csak ne zzz...
                 4.: Kávézzuummm... hit? - szemünk? -látha azt? -mit -meat? -teljesen, azaz hő szem látó? -éjjelilátó szem? Most aki azt mondja hogy van halál? -az azok az ok, te tudod hogy van halál? -na ha igen, akkor te vagy a 0? -az ajtaja kapuja? Momnduk akik nem tudom, azok őszinték, mert az amit itt... GOD DUK UK OKOSOK? - tüzzel vassal bizzel bazzal gazzal belénk vernek, azok nem ide valósijak? Na most aki van élet? -ha van, csak örök élet van, az bizon abba van, s itt Swédenburgunk, minden ami van, van! -van? Megprószálom álom álMOM? Minden a GONDOL LÁT VILÁGOD hangod vagy od? -ki adta? Na szokták mondani, az élet olyan egyszerü mnit egy pofon, ha kinyitjuk a szemünket, akkor annál egyszerübb nagyszerübb van? Na most magamRÁ találtam, ami neked kell, azaz most az hogy... elragadlak magammal, mint a tüzes lovak a szekérrel? Tróha bemegyünk a fénybe, ami csak az van, és csak a fénnyel, és most vannak, akik le meg kihültek, és az lenne a HOT SZEME, ládd a hüllők, csak a mleged, hődet látják,.és szagolják, ami NÖ VÉN? -LÁDD VURÁGZIK, MAGZIK, MEG MOST KIHÜL? MEG VÉNHEDIK, MIUTÁN VEMHEDIK?
                 5.: Most ugy ahogy az éjjeli (bilibe lógott a a aaa...) megfigyelésem, hogy van a mi NAP KÖREINK, AMIT UGY IS HOGY MINDEN NAP? EGY NAP, azaz most ahogy bejövök, csak az 0 -aura, és ez az, amit a BbLia iratik is, egy fény-test? _na mostmár az, hogy akInk ébredeznek, már amit emlitettem derengünk? Na most egy gigantika napok tengengárok tengerében, annak is a közepin ázunk! Most amiket irtam, hogy a bal oldalon lent, van egy TÉGELY, AMI A KRISTÁLY? -TEMPLOMUK, és az egy gömb azaz mnt egy kristály tégely? -alaku! Onnan még ki lehet jönni, hogy az illető felébred, és itt...meg kell emlitenem, az összes irástudók farizeusok...fita most barátkoznék velük... az agyam lebénult... na nem bántok senkit, sőtt...szadiceusok s az összes Királyi popság szent nemzetek? -nem vagyok ellenetek, de azt hogy én hogy látok, ugy nem lát senki, ládd az asztalon az alma, és körbe álljuk, és én az almát látom... de nem azt meg ugy ahogy te, esetleg alma? -álma? (szék?) Zna mikor 1999 deci utolsó 3 1/héten, leirtam, hogy minden templom melett előtt vagy közelbe, magyarok gyülije bulija vagytok, vissza a tárul hazám, terülj asztalkánk, ami ugy ahogy mondom -mondod a hangom a hangod? -az van!
                  6.: Na most a vázlat lát csak! Fita, mikor gyalog az Napba mentem,meg most le a föld aláh, na MOM,az bennünk van, és ami itt kint vn, az nincs, azaz nincs bennünk, ami nem ott vagyunk, ahova ők akarnak klehuzni ( a budi láncot)oda... Szóval a tégely még a világba van,(de fida, elszigeltve a naptól néptől? - de most onnan... szintén, le le le...ez egy NÉGYSZÖGLETES olyan három (2 1/2) emeletes, de csak két emelete van, a harmadik az allatta az a fekete... az ami itt a Hádesz, de az ténleg... ládd Hádeszból még ki lehet jönni a napra fénye? -csak gondolnod kell!!! Most ez az...már sokzor, mint a filmbe The Chronicles of Riddic, hogy onnan, senki többet vissza nem jött, még Riddic sss... Ha igen,akkor az az...mint te meg én, a pokóLUK kapujAI se vehet erőt rajtunk! Fita, ugg irtóra kerültem hogy a BbLia szinkronizálása se? -de most ahogy vicca nézek, amit irtam eddig, azt meg lehet taláni az HIT? -fita azok kigyógyik a MOék? -Mok moka moka kAIn róka? Van olyan, ami akik ezt maGUKra érti, vagy érzi hogy a farka szőre, szaká
llat ég? Zitt nem hagyom ki, hoy tMünk, hogy egy nagy kerek is lehet, ami nincs kizárva, mert most a MI ÖRÖK EGY NAPUNK KÖZEPIN ÁZUNK, ÉS ÉLVEZZÜK A LÁTVÁNYT, NA MOST ITT MI MERT VAN NAPUNK, AZAZ MÁS KÉP, LENNE GONDOLÁNK? UFO-k? -made in Hu? Whooo... fff...mer forrooo...
                nInnen... na ki be ki blöki, azaz egy szempillantás, smost velem voltatok a mi Világunk közepin pin pont?
100! -oááá...
...https://www.kindness2.com/fibonacci---szaacutemok.html

Előzmény: repcsepista (141)