repcsepista Creative Commons License 2023.05.10 -1 0 141

UFOzzuummm... miEeee... fel zzz... le $$$... felesünk Tallpra magyar, vagy hasra csusz -mássz, fetrengjetek csak ne zzz...
                1.: 5/10. A KÉP? Minden ami zzz... zizeg az a fénnyel ugy, hogy megtudtam hogy van pénzem zzz... nadon nadot e$$tünk eszünk? -mit? -sárt? -jaja de ki ad nekük enni? -a pénz éheseink, akiket sose lehet...kielégiteni? Most elvárnám tőlletek, hogy velem lesztek, esztek? -ja Égi málna, mállik a szánkba? -mmm... MOM? Zitt az hogy vagyok, az az hogy én vagyok, és teljes egészsÉgben (seggük bank) Jézim mmm... fita mindenhez közvetlen, nem kell KÖZ (közte) VETITŐ, azaz az ő ők KÉPe pepe? -hason mászó kuszók hasonLÁT? -AtomásUK? Mérges kigyóógyik a MO? -hol a helletek? NA MOST... vannak a frigy ládások, az egy lent, most az ami először, hog lent a balsarokba egy tégely, ami most az egy OLYAN ELKÜLÖNIT MENJ MENNYÜK? -AMI EGY (PÉN$$$ E$$ $$$... csak az ÖVék, övön a lulik?) LÁDA, de az olyan, hogy onnan csak le zzz... le rezgés lehet, ami ha láttátok The Chronikles of Riddic filmet, akkor az a Helleria -Krematória és onnan csak le rezzegni lehet, ami azalatt egy fekete allahgut vala!!! Minden ami lehuz, le szopja az energiád ád? -na ugy áll rendelkezésünkre minden zzz... hogy azt azzal fel tudz rezzegni az Égbe, ládd ŐK akik kiválasztottak meg kiváltság ágUK? -az Egedbe há hája retty... rotty.. csak veled,azaz nélküled akik zzz...Fita itt vannak a magyar OK fa fak? -jaja de ok fa, arról a fakról fák? -na hogy lehet felisMerni hogy ho ho hooo...
                2.: Fita, gondolkoDom, de itt az csak a fénnyel és itt van,az hogy J? -zzz... vagy jó$$ UK muk fuk fak, ut (vesztóink ink vagy ik?)mutaTók,(mutánsaik) azaz ki teremtette adta a viláGOD, azaz a valaGOD ki pufoGÓD vagy ki gyártmanemüik, csattoghat ha ha 666... feneketek rapitya kloákkáJUK, juhuuu... JuhusUK a KirályUK? Te te te...nem tudz tudhacc haccaca haccaca jaccaca Dandy Borza malacca ccc... anyit se, mint a szopos ma foadzott ujjá szült, mallacUK rinya rinya mama koca malaccUK? Na az ami az a FRIGY LÁDA JUHUKK KOSOK? Zett most ugy, hogy az UFO -NK -BA BABA DE NEM BÁBUJUK? Fitelem, a szemem keresem? -most a Mi is ufo-k vagyunk! -zott zzz... torrr... azaz csak olyan, hogy ha nincs halál, akor mi van? ADÓ = HALÁL? -na ott ciffrázztam egy gicsit a rizzIgót? Fita, itt nekünk a leg fa szább... zitt most apuék, most erre az Ivre, maradj meg... fita, ami rögtön beléd üt, magyar ok nak nak nak...fita, az az hogy meg kell marad NŐtok? -fita,az hogy NŐ? -minő segg, bemenő dik ki be imenő? Zna ogy az ogy most...GONDOL LÁT SZÁRNYA SZÁRNYA SZARA A MADÁRNAK? Most egy olyan, ládd EGY TÉGLALAP ALLAH KU, ami az al világijak? -Amit Had esz? Az a GONDOL LÁT, AZAZ NEM GONDOLKOD HAT? HAT HAT 666... FENEKETEK PATTOGHAT DE HA CSAK HA HA HA... van mitől de kitől? Csak akiket ő ők a temetők szartak ki, férgeik, ami akik ezt el hiszik? -kuszik mászik s viszik Ylonád (anyád?) lobog a hajja hajja... az Égnek áll? - ha lenne? Koppaszi kákó jön a fa vágó?
                3.: Tróha ha a Lát ás áss vagy $$$... süsü bolondság és kész veszedelem, veszed elem, ellem? Fita mert az elemek is, élnek, és azokat se lehet... ne él? -azaz nincs éle? -nincs élet benne, (mndenem az Ürü uraknak A DOM???-szivemetis neki ADOM, baxxanak meg? -megáldaNAK) ami most az te te te... nagyobb vagyok vagy leszek, ha megeszlek, ládd Juhu$UK a KirályYUHHUS UK UT? Zitt ha valaki kik mi ki MOé te buta, bota BotanIca? - a kertbe mentek a tyukok, mind le ették a magot... Éliás Tobiás egy tál dödöle...ettél belőle? Mott azok, zitt a MAGYAR OK ÉDES ANYÁNK NYELVE? TEJE NYELED? VAGY FÉMAMA MOM MMM... Fita, most AHOL UGY VAGYUNK, HOGY NEM NEM MI VAGYUNK, VAGYUNK? -Na a Mi is ufo-k vagyunk! -itt igen sokzor hogy az hogy vagyunk! én ???... Amiról nagybaszó lenne, hogy ha van 0lyan hogy örök boldogság -örömök élet (lett?- vagy 0ne? -nincsak a porhüvelyünk 0) vég nélküli, hol van? Fita, ha ketten, azaz egyet értünk, az az hogy ki kell nyitni a szemünk, ami van a mü szem pilla, és most MINDEN SZEM 1- mint minta (JéziMarim mmm...) VAGY SZEMETEK? Na az amibe most bele csak a bele,de az sem a te beled? -jaja ki lettünk belezve, és most mégis bele $arUK $$$... nélkül, Dfita, most amibe vagyunk, azt estére de aki nem lép egyzerre, nincs málna, lépes méz, bokor? -csipke bögyü csiperke...
               Innenn... na ha nem lehet ki kel kell e? -pu?
     ...titok? -nizzitek itt elfogulatlan, van foga, mindenkinek meg kell látnia, mibe habarodott...korpa?
100! -oááá...
...https://www.coasttocoastam.com/
Wetiko vert igó?

Előzmény: repcsepista (140)