repcsepista Creative Commons License 2023.05.10 -1 0 140

UFOzzuummm... miEeee... GGG... Gondolkód ok? -vagyok? GondolkóDOM? -vagyok ami aki vagyok?
                4.: Kávézzuummm... az emlékezés? -és az emlék törlés -törÖlés? Na dögöltek, dögölők, tökölők vannak, de halál? Nincsak NEM emlékszek, na most apuék:-ne hibáztass ne ökölj ne bánts gondoláttal? se senkit, demost mi van, ládd a magyarok, emlékét... Mára hogy nagy nagy pénzügyi krizisek vannak, és ezt a Istenember egyenlő Istenembergyerekeknek csak ha van HAN GOD? GOD? -fita a magyarÉdesanyánk nyelve vezet, örök időkön át át át... ami nekem, hogy a Fénymamánk fénygyerkéi gyere kid, nem dik, csak, na na na... meg nem hazudik? Zna most, ez az, hogy miEeee... fita ha nem lehet okÖlnünk senkit, magunkat? Fita, hogy te tudsz gondolkodni, az lenne amit GOD DUK UK? Fita, Kit teremt magának, a boldogtalan, s mint védangyalának, bókol untalan... ismeritek a verset, és itt az is közbe közre köz kézre játszik, ládd én a falumba mndent könyvet (a könytárbank) kiolvastam, és nem... zitt, az van, hogy... deelőször, amit kerestem, az magam? Fita, minden a világosságot GOD? HANGOD VIDÁM... csak ugy is, hogy van ebból miEeee... kiut? Most azt hogy lenne? Most ollat, hogy ami történi velünk, ez a magyar csaláDom, és most...van egy olyan, hogy itt...
              5.: Fita, most ezt gondoltatni nem lehet, sőt, az is fen áll? -hogy ha nem hibáztatunk okÖlünk, nincsek mindig van egy köcsögük? -fingóstra ját a füst, és kell lenni áldozatuknak (GOD GONDOKODIK AZ ÁLDOTATUK LÁDD A ÉG ÉS FÖLD TERMTŐJE JUHUSUKÁKÁ LET, S AZÉRT KIRÁLY?) ládd most...Na emiltettem, hogy azok akik a PÉNZ URAK, azok vannak minden habiruzás cruzzás UK? -UK AZ ANGYAL URALOM, ami kezdődik az amit ők teremtettek téged, de engem? Nem mert én valóban, ÉGI UFÓ ÖSSZEKÖTŐS VAGYOK 100! Zna ne feledjem, de fennáll... ládd ha csak egy 0? -feket luk, ja ma nagy fekete gyorsan mint a villám GOMBÖT láttak...repül a nehéz kő? -feltehetó hogy az kristály szerkezetü azaz vasbetun (fita minden hanggal van létre látra hozva!!!) gömb, de az a feket, ami ma irok a liLiTt? -ugyani de hasonlót lát, csak most én nekem, lád ami ki be, ézt az hogy ha valaki csak olyan kiván alma, haragszon a töködre, mert nem futott a kukurIca tövemre? Ha fényember vagy, márpedik az hogy ember az az!!! Na meg örök élet párba, ha nem miEeee... Fita, ha fényed van, s de nem lehet gondolni se, akkor ha nemmered villogtatni, a szemed szikRÁját?- na fita? Itt azért töröltettek, és nemigem engednek be sehova, hogy rögtön lelövi a poént? Zitt most ...ládd tegnap est éjjel, a barátunk millió billió (milliárd) évekkel dobállódzik, de a tudósok is csak annyit tudnak nak nak nak...semmit!? -azaz zitt az hogy te magyar magyar ok vagy, srögtönte NAPOD VAN!!! fita, de van, és azért vagyok ha nem születtem...fita itt csak szüli sully van, mert szeresd a szpszédodat mint magad dagam?
                6.: Na az egyetlen megoldás lenni lenni enni, $ü$$ fel nap? Nadon fita, nem vagyok senki semmi ellensegge? -az is egy luk UK lenne, ha lenne? -de ennek, ami ládd ha egybe? De beszélt a bártunk, hogy SINgle, az valóvban mert minden (jeremi verem mi?- ás, siralmai?) ami van, az A HANG JA? De azzal jön létre minden, de ahoz kell legyen FÉNY AURÁJA? (na akik ezt tudjÁtok, csak azzal vagy bizzel bazzal gazzal) Nincsak a fény...itt vicca,mert csiklnadozer hogy PilátusUK, fita a Bblia meg minden olyan irásUK, ahol már van moduk DOM MODOSOK?- MOé bota te buta,most csak 10 parancsolat (LATORCÁK)lát? Olyan hogy hogy akárki a magyar -magyaroknak parancsolhatna, hatna? -nem!!! Vicca, tröha...na de megint, ha Pi lát? pi nát usuk? -kuss? -mi az igazság? -na a BbLia iratokban is VILÁGOSSÁG, CSAK KI KELL NYITNI A SZEMED, MEDESZ? NA AZ A FÉNYGÖMB SZIKRA VETI EMBER FIJA PUJA FIADZIK!!! Fita, ezekkel nem jöhettem ki, meg mág csak várjunk, Warjuk, várjuk az Urat folyon várjuk, nem tudjuk de NUK? -után, közbe, vagy előbb, a jó kisláNUKa luka pu? -az agáyukba, nincsa megjött a WOO LE GÉN NUK? -NA ANNAK MILYEN NAGY NUKIJA KIJA?- LEHET, LEHET? Na hogy nem lehet, esetleg ugy mégis,hogy akik nekem szoritnak,-FITA,ÉN NAGYON ROSSZUL VAGYOK, hogy ha akárkit akár hogy... el hallgattarnak mert meert AdamadA bátyám, pávát látván...
               6a a aaa... Milyen nagy őröltségnek látszott... fita, ha te csak gondolátban is meg tudz bántani akárkit, (na jobb ha megbántad és nem toszod meg?)akármibe kár okozon, te már nem vagy, ládd ha te egy juHUKK... kinzásában husa édesitése puhintása
coffolása lássa, abárdolása, ládd az álzdozati állatok fel abárdolása lássa, közbe csurog a nyálUK? Na ha ezt, a gyerekéInknek, (a mi KÉP másunk? -mászunk?) ez az egyetlen UT ÜDVÖZÖLÉS? ---mott itt az én vereimról, azaz vérben az élet de az erő is, erőtitka ErotIca? Zna még annyit, hogyha mi NEM okÖlhetünk -hibáztathatunk 666... a fenekünk pattoghat, am most igaz hogy vak vezeti a villágtalant, akik... Na itt vagyok izgalomba, alom bikukba buxa jöm már a bika fff... hogy csak ugy, hogy pont ellenkező, hogy neked-nektek?- mindenki mindenek előtt vagyok, az FÉNY JÉZIMMAL MMM... MALL? Na tegnap, hogy ho ho hooo...egyedül vagyok? -most ha nem lesz meg ez a fika testem...zitt megint, monduk mi van ha ez egy PRÓBA TESZT HELL? -HOGY HELL NEM VITÁS, HOL VAGY LEHELL? Na most, voltam (most rögtön ott vagyunk?) a HEDESZ HAD ÉSZ MINDED NEDVED, MINDENEM AZ ÜR URNAK ADÓM???- MEGESZ A MEGECEK? Fita az hogy szikra veti ember, ládd a gyerek tegnap, a kwantum meg nanó de popo? Nem lesz, meg volt a magyar -magyar ok, hanem van, és itt van az hogy szikra veti? Ne babra, mert szikra veti? Na a hádesz, most amiket leirtam, az olyan, hogy most...valamit mÉgis tudtunk TUN TUNNOLNI pinálni. Fita az irásokat nem lehet el tüntetni, főleg ami az Égre bolt? --- most apuék, ládd aki élen járók, azok irnak? -sirnak, adjanak adjanak, a szegén kolDUSnak?
              Innen ki kell tudnunk gondolni vagy gond öl?
..titok? -ne tudják meg a magyarok, hogy magyarok?
100! -öááá...

Előzmény: repcsepista (139)