w.ullrichfun Creative Commons License 2023.05.09 0 1 22038

Hát itt megvolt minden, amit kb várni lehetett. A két tök ellentétes félidő, amelyik jobban játszott abban a 45 percben, az kapott gólt :)

 Érdekes (és számomra értelmetlen, érthetetlen, saját önfejű hülyeségének tartom) volt Gyula "nem cserélek" akciója, a végén De Bruyne lépni alíg bírt, pedig a kontráknál elkélt volna a viking mellé egy friss, gyors emberke, szerintem. A középpálya is elfáradt, Gündogan eltűnt szinte, nyomott is a Madrid, de megúszták.

 A bírót eleinte szidtam, aztán elég jól rendet teremtett, pedig a Carvajal vs Grealish duó már narancsárgába jelzett - viszont később kisebb szemétségekért osztogatott lapokat, de nagyjából jól vezette le.

 Visszavágóra nagyon kiváncsi vagyok, ma többször azt néztem, mennyire motiváltabbak, élesebbek, 110%-on koncentrálnak Modricék, míg a túloldalon ugyanez alig látható. Futballoztak pontosan, időnként extra jól, de egykedvű, statikus, szürke iparosoknak-zsoldosoknak tűntek a Reálosokhoz képest. Talán otthon nem ilyenek lesznek, de ha igen, még ott is továbbjuthat a címvédő, főleg ha ez a lökött Pep nem cserél, mikor szoros a vége, esetleg ... (?) 

 

Előzmény: Beyeler (22034)