repcsepista Creative Commons License 2023.05.09 -1 0 139

UFOzzuummm... miEeee... GGG... Gondolkód ok? -vagyok? GondolkóDOM? -vagyok ami aki vagyok?
                 1.: 5/9. A KÉP? -apumék már figyelmeztettek, mert a pénz éhsÉg egy olyan LYUK UK, ami fekete de a fenekuk feneke fen megette feneketlenség ége? -pisz ok, szalmaláng -alma, mig van szalma? Amit mára, hogy az árak? -áruk, az egekbe hágnak, ami most amit tegnapr, hogy egyfekete 0 -ba, csak belépek vagy repülök? Fita, a triBulisok, hogy a reptura a triBullik előtt. vagy a közepin ázunk, vagy a tribulik (juhbilik kiborult az ég) után, jönnek-mennek értük az angyaLUK? Itt egy pinyalatra ne feledjuk, hogy ember, az azt jelenti szikra, ami nekem, a testem, az fényból van, napból, és golyókból, ami most nekem van egy napom, van több? -jaja de azok csillagok csillagok szépen zápon ragyoghattok... és a (JézimÉNünk) napom az atomom, TUD ATOM? Fita, vagy az anyagból indulatoszt? -piritott kenyerük AI pacaluk? -vagy a tenyerükbe, vagy itt a fasom, na azt (piszkafa) rágj666átok? Na most, főleg a ufooo... UFO_k? -made in Hu? Whooo... a szakmám, mam MOM? Fita, itt van a Lóg Ica, Hazám hazám, te mindenem, tudom hogy?- életem, neked kösznhetem, na most, aki eze nem érti látja? -az vagy szemét, van?-becsukta, vagy hagyta magát át verni, ládd KI$$EGGECIZIK?- izzik - na az is hogy GONDOL ÖL KÓDIK-KIDÓK ADÓK HALÁL, JAJA DIK EZ A SAMU (SAUL SÓL SZÓL BUUU... PÁLOTT A SZÁJA, AKI NEM ESZI A JUHUSUK HUKK KUKT KUKTA VAGY LERBE, NEM ISA A VÉRÉT, AZ ÁT KOZOTT, MAMMA MIA? -LEGYEN NE EGYEN?) BIKA? JÖN MÁR A BIKA FFF...
              2.: Na most, itt nincs, nem is lehet egy fel emelő(HA A FA FELLÁL ÉSZ MEG ÁLL?) fita a gizs V. --- most maga a GÉp, incsak mi az hogy számitó gép? - ha a tied-é. a te kon? (KANONIZÁLT) -az utánzat, ládd de. -szaladj a fin god? -a tied, na szagalod, sárszag, vagy du. -a fin god, után, utÓl is értem talán? Na V. -GÉorgia, hogy a kinaiak 30 % -át, ki fel emeljük, s kész a sütemén? Zitt én javasoltam IV. -GÉorgiának, hogy nincs pénzük, nem lehet velük semmit kezdeni, hogy addjatok nekik GYÁRAKAT,MEG ÁRUKAT MEG ÁRAKAT KIRAKAT, LÁDD ÓSZLAG -OK? Megtörtént, ami most mielőtt kiütött a TIFUSZ, ti fa szok?.-nem azok mi vagyunk, na kloákkátok tátoghat, kezdve juhturós puna Cszarban a ggatya vagy BBrita bundi bugyija? Na hogy a HUGY HÓLYAGUK olyat fog pukkani, mint sose napján vásárnap, jött meg a folyásom... egy két nap mulva, meg szólal a Corona (nemzzz... nemzetorr...)ViruzsUK? Közbe, hogy most... az ami az a 0 ami most itt a porhüvelyem hulla hulla hopp... Egy pinanyalatra látra ra ne feledjuk, ÉN MAGYAR NEMES $$? Fita, hallgattam a Danis Práger müsort, a RÁ dióba, és a behivó, van a 30% kiemelet pénz éhes, ha most 31? -vagy 29? -az már nem 30? Igen á á ááá...
                3.: Fita tegnap Drrr... gan?- nak nak nak... hogy a pénzed, a pénzetek el fogyhat 666... feneketek pattogha de hogy ha kaka protty... jaja de ha nincs kakának való? (mniden sárba vágva csak siva tagok sivalkodnak?) Zna most... zitt az hogy egy luk? GONDOL LATRUK, LÉTRA, VAGY GONDOL LÁT OD? dud a te odud? Nizzitek PÉN ZZZ... nélkül nem lehet, és nincs is... Zna itt a büdÖLet, bedültetek? Az ami az a láthatatlan FEKETE MI? MI LYUK CLUJJJ... UK? Naha most valaki NEM GONDOL GÖND ÖL? Zitt nem tudom, hogy azzal hogy halál? ITT SENKI SEMMI MI? -SZECSKA? -SÉMI? -SÉM SÉM SÉM...most a fiaim, itt senki NEM GONDOLKÓDIK? DIK? -KID? Egy általán, na amit apumék, fida, itt azok akik ÉN VAGYOK AZ A PÁ TOK, VOLT? -ANYA(G) TOK? Na fita, hogy mi bárkit hogy ... ha kény szaratnak, SZART SZA RUK? -KURR DURR... ADNAK?- ne egy UT?- hanem menj el vele? -a bokorba, csakj az aggancs? -ott maradt? Száljon szálljon, ANGYAL SZÁRNYOM, elragadva vigyen el, nem az örDögÜK?- Vigyen fel a Golgotára ára, hol meg váltott vérivel, na most itt amiból kiindilatoszkodunk, aza hogy ha bünöd öd? -vérpirós, fehér lett mint a hollooo...ho ho hooo... á meg á meg kiccsikó, had el hadd tegyem lábam kengyeledbe...ketten ülünk alóra, hárman meg a csikódra gyiááá... VOLT? -WATT A (TAMPONUK?) FAK?
               Innenn... na ki innen, de az be beee...de fényt bele, belibe?
     ...titok? -na az vonz engemet, és ha most... tudni akarom, nincs? -csak a lábad közzé nyomok?
100! -oááá...
...https://www.coasttocoastam.com/

Előzmény: repcsepista (138)