UFOzzuummm... miEeee... jobb lenne ha nem lenne? Lenni vagy nem, enni? -de egyetek fényt? -ingyen van, ládd a Nap az Égen? -a föld? Föl föl, ti rabjai a földnek, föl föl te éhes proli? -jön a troli?
4.: Kávézzuummm... ma szakmai kérdéeseket is fel teszünk, de ha vissza mentek, akkor most a lejtón felfele... nincsak az az ogy rögtön, itt az a gondolát irány NINCS, éa nem is lehet? Ez mikor mindenünket kirámoltak az ávok, (vok) ami én ugy 30 -32 éves koromig, aput hibáztattam, ami nincsak... Te eltudnád hinni, hogy van olyan,hogy te tret azt, mit? -nem beszélheted, és itt van minden balsorsnak az oka!!! -zitt ha nem nácizok is, engem mindig le humgariskáztak, meg reakciós na meg itt kint, nyilas focista de hogy anti szemét, esetleg ha Anti Krizantinnak lenne szeme helle $$$... Na fita, ami a tudat alatti vagy feletti tudát, azaz itt egy pinalatra, hogy valami olyan baj van, hogy itt az hogy a halál? -na az ha valaki... ládd engem, ez miatt, ezt apuék, akik apum meg apunkaja nagyapu, szemtőlszembe ismerik Jézust, és ezért kellett nekem, még itt... na most ez bizon kacskaringós, és ezeket, az örökönk örökké örökölnek (ne ezeket a sirásokat ásóval) szeretteimnek, ami ládd ha Jézus lett volna, na fiduzz és duzzogjatok jatata jatata... Egy szomoru vasárnap, jött meg a folyásom... Előbb most beszéltem a iföcsémmel, ami egyszer maga... na voltorovosi kivizsgáláson,és most legelőször, A TE FÉNYED MEGGYÓGITA TÉGED, és már a mára,álMOM közepin ázunk...
5.: Zna hogy ufo a szakmám, az most megprószÁlom,mert tegnap hogy elragadlak bennetek a fényemberrel magammal,akiknek fénye van, az hogy van? Na most TUDOM MEG LÁTOM MAGAM? JAJA GONDOL OHM OHM O MAMA... Na most...onnan hogy jöttem ma reggel vissza, és most okvetlen át kell adnom, a fényem, de Jézim fényünk mmm... Vicca, itt csak ott is a fény honainkba HUN GOD? Fita a BbLiába is a HUN GOD AZ AZ ULTIMÁTUM FEGYVEREK DE CSAK VÉDELEMRA A TE FÉNYED MEGVÉD TÉGED, DE ENGEM? - HA NINCS FÉNYEM CHARLI HADA GANUK? NEKED VAN? FITA HAD ESZ AZ HAD ÉSZ? -HADÁSZ -HODÁSZ, VÉG TERMÉK RAKTÁROZÁS? JÓ GYÜMCSÖKET jaja ha meg csököltek? - TEREMTÉL? NA MEG LETTÉL MÉRVE, ÉS HIJJÁVAL TALÁLTATTÁL, MOST MI LE$$? Most arról, ami UFO-k? -made in Hu? -Whooo...szakmánba vágó? Na nem tudom hogy sikerál, amit először a gyere kid, gyerekéinknek, és ha nem lettel volna, ládd kell egy jó barát, na itt van Sleuth tesónk, itt van még? Hogy akiknek van fénye, azoknak van! Mott...fida mert itt van az izgalmam, mert az hogy apuék, ők szemtől szembe látták Jézusunk, fita nem a dzsu, meg most csak vasbeton dzsungeleik,na meg tiszta őrület és most lesz az AI iá iá iá izé ahol megáll,arany városUK SUppp ... csikre leves, vagy bika töte abárölve...
6.: Itt megint, megint zsidózol, ami eszem ágába, hanem ők is az iratokra hivatkoznak én meg amit tudok,azt látok, te te te ...ti ti ti...tá tá dá? Na hogy szoritom össze... a izém? Szóval, most megint... én ide ki be járok, azaz az hogy szikra veti, az az hogy hogy BENNÜNKET A FÉNYÜNK ÉLTET, ÉL TETŐ? Fita rögtön a BÜN TETŐK? Zna most...megint kénytelen vagyok, hogy most itt minden a földöng belül van, és az az a zsák (Hus Juhus husIzsák te vagy benne) utcá lyuk LUKXUR UK? NA MIDNEN LUK MINT EGY NAGY LUK? Sóval leritam, hogy A FÖLD BOLSEÉJBEN,VAN KÉT NAGY ÓRIÁS ATOM GENERÁTOR UK, az most, ládd egybe van és számit minden, ami van? -ha ideigLennesen is? Na most mnt a bálnák BUUU... hangja, kivágott az Univerzekbe, és a golyóim szét fröccsentek, ami igen igen a HUNA ARRA ÁRA AGTELEK HUN VAN GOD,AZ AZ ABCULDA ULTIMAKA ÖNVÉDŐ FEGYVERED EDD RED? Fita ha vért itatnak veled, most az zzz... lett vér-szemed? Na most... a gabona körökbe lehet látni hogy kezdődik egy nagy gömbbel és most ogyhogy köröződik és végződik egy kis gömbe...na apuék,nem egészen,de most az a JÉZUS LÁTÓ TESTÜNK, AZ GÖMBÖKBŐL VAN! ... HA SZIKRAK IS, AZ EGÉSZ VILÁG MINDENSÉG BENNE VELE!
6a a aaa...málna, Most azért figyelgetek, mert ténleg mi csináljuk legelől a legelőn magunkat, magam, de miért? Fita, ha te ezt fel tudod fogni, na meg Juhlika szoknya, akkor te már...szikra veti? Tegnap, meg mikor canadai magyarsággal, Hold körüli utat tettünk,azaz neked is van, fénygolyós tested, ami ha szikra veti rázz... Amit most meg tudtok érezni hogy hi hi hi... Én vagyok? -miért kinek minek, na az,már eleve örökbennünk van,van? De adó meg halál nélkül, igen igen boldogság lenne lenni, Égi szép haza...Nincsak itt a legkisebb nosztalgia, ne ezt levezetem, hogy miért lesznek öngyilkosak,csak az van,a AI pacaljaik? Na most... itt most ugy ahogy most történt, EGY FEKETE 0? -FITA A TESTÜNK, AMI EZ A FÖLD ALATTI ÁLLATI TESTÜNK A KAPU! Értem, vagy érteni akarom, és az az hogy ...fita hogy miért irok ilyen sokat? -ami most... azért jöttem, hogy most miden magyar tesvérem ott legyen egyen, mint Jézim és én! Nincsak ez osztán, ládd én nem gondolok semmire, csak hogy tudnunk vagy NUK,egymáshoz ugy?- Szólni? Helló bábi helló... Látod hogy a felesÉgem szerint, szerencsétlenebb... (ezért nem hogy pénzt...ássd el magad... na nem az?)jaja de mégis, na hogy vagy? -örök életpárom, féltáglám, s ahogy én szertlek, nem szeret ugy senki, de ez ténleg igy van,mert csak ÖRÖK FÉNY JÉZIM JÉZIMARIM CSALÁDUNK VAN, VAN! Fita, csak ennit tudtam, na most... fita mindenkinknek, meg kell ismernie a MAGYAR OK ISTENIT IGAZSÁG ÁT, ITT? Fita, már most elkezdtük a szakmánkat oááá... szakkörök?
Innen... ki kell tudNUNK... melőtt NUK? -nincsak valóban, ládd a iföcsém, emlékszik hogy a mult héten kedden, mit vacsorázott, ami én nem! -te ti tá tá dá? -Na hogy ogy az álmod...fita nemtudod nem látni lá tok lát ok ...na addig?
100! ...oááá...