repcsepista Creative Commons License 2023.05.08 -1 0 136

UFOzzuummm... miEeee... jobb lenne ha nem lenne? Lenni vagy nem, enni? -de egyetek fényt? -ingyen van, ládd a Nap az Égen? -a föld? Föl föl, ti rabjai a földnek, föl föl te éhes proli? -jön a troli?
               1.: 5/8. A KÉP? -Teremtsünk embert? -a mi KÉPünkre? -hol s KÉP? Na rögtön az álmom közepin ázunk, hogy egy jó párszor, hogy az a testem, fénygömbökből van, és az van! Ez ugyis hogy a Napok -Csillagok körbe vesznek bennünket, ugy hogy most van a fizakaki porhüvely testem, estem pestem seggemre még jó, de pofára, ládd rögtön... Dfita, elmélkedi álmélkodni ébren álmodni lehet, de csak MOéknak és mo mo mo...kék az ég, MOriskáiknak? Fita itt midnen a KEZDETÜKTUL FOGVAM NEM VAN, NEM IGY VAGY UGY S HOGY VAN? SIVALKODNAK A SIVA TAGIJAK... ISTEN TAGADÓK DÖG ADÓK? Zit van valami olyan icckiri hogy a mom magyarok is vannak? Na itt is, ha názi (náci nácizik) vagy Nimródozik, töröltek, de ha Fercsi bátyámat(Drabikikánk) mondtam, azért is? NA MINDENEKHEZ A HOZZÁ ÁLLÁSOM SOM HOGY NEM LEHET ELLENSEGGEM,AMI MOST...fita, magyarok függetlenek akanunk NUK? -fita most az hogy függetlenül mindentől mindenkitől MI IS UFO-K VAGYUNK! -satalata látta... UFO-k? -mede in Hu? Who ho ho hooo...
               2.: Fita, hogy MOM FÉNY MAGYAR -MAGYAROK SZABADSÁG? ZITT MINDEN MAGYAR -MAGYAROK EMBEREK ÖRÖK EGYENEK AMIT MI? -FŐZTEK KI?- SÜTÖTTEK ÉS ÖRÖKKÉ ÖRVENDENEK EGYMÁSNAK, VAGY DÜJ BE, Á NYÉGYKÉZLÁB... apuék most figyelmeztettek, és mikor figyelmeztettek, az az hogy ezt a HANG NEMET, KÉPtelen érteni, de ha semmit, smemi szecska kubaccka? (na fita itt vannak a JUhdácok és JUHmördörörIzsákUK? - a zsákutcáikba?) Zfita, most végleg, tahát MOST EGY AZ EGYBEN ISMÉT LÁTHATÓ HALLHATÓ AL ALTATÓ KAPCSALÁTBAN VAGYUNK 100? 100 JUHOCSKA MIND EGYÜTT LEGEL,DE HOL A LEGELŐ ÉS LEGELSŐ = TULSÓ SZÓ, AMIT VISSZA VONTÁL, VONYITÖL, JÖN A FEKETE VONAT, FÜTYÜL A BAK???-TERHÁZUK? SÜVIT A SZÉL, JÖNNEK A SIVA TAGIJAK...Zfita, ami most is anyagilag pénzügyileg aki nem fexik sirkó lyuk UK, (JUHUS UK A KIRÁLYUK?) alatt, azt... nemcsak aki pslákol, hanem most a NAGY TÉRITÉSNEK a vége, (eleve végbele?) hogy nincs semmi, csak a kaka puk, qpu pi1 pu2 az a második halál, hogy olyan lehetősegge senkinek hogy volt? Mert a multad?- fiteljal az a tudatunk unk vagy KUN NUK UK? Ne félj tehát kisiny sereg? (fita agisz..ternap a barátunk, na god ok, van sok, de most a krispijáNUK, azok goda a dzsuk ok UK? -kérdelek, nam az??? -van ok nélkül ok)Kérdelek, kinek ártottam azzal hogy magyar RULL gondolkoDom és álmodozok Háry yányoskodok Hantáziálok? Na nekünk fény golyó testünk van,az az...hogy ÖRÖK MINDNEN ÖRÖK, AZ EGÉSZ VILÁG S MOST KELL LEGYAN SAJÁT VILLD, VILLA NEGR... BENNÜNK BENUK NUK UK KUN UK? BELÜNKBE VAN? BEL EART, BEL T (TIRAX) ENYÉSZET CSAK?
                3.: Na tegnapra, hogy ha te ezt csak tudod ol vas? -azaz az hogy minden vas össze olvbasztva, ládd most a TESTEM, az a felesÉgem, azaz ha nincs örök kiegyensullyi szüLei lejMÓ? AZ ÉN IGÁM IGÉM? Fita, olyan nincs hogy örök zagyva tó tók tok tek tökölünk, tok de toko? -Jna megjöttek a ORSZÁG OD VILÁG OD, ORSZÁG -VILÁG? HÓODITÓK? HOORR ORDTÓK HORORRR... LETT A HAZÁD? Tröha csak ÖRÖK EGY EGYBE MOM CSALÁD -CSALÁDÁK VANNAK, ÉS PUZDORRNYÁK OK? Na fitelem, mert csak ÖRÖK EGY FÉMYMAMATYÁNK A MOM A MI?-MENNYÜKBE DE NYÜG?- MI BENNE? Fiteljunk, mert te ezt, Fita, a apuék? -na most is együtt vagyunk, de most, mindenki, kivéve a kis felesÉgem, na meg a két fiunk, most már három, van egy kis kackiás unokánk, ők... fitaljal aki ezt tudod olvasni, AZ RÖGTÖN A FÉNYBE FÉNY ÜNK NYEK NYEK NYEK...FÉNYÉBE VÁGTA MAGÁT, és NINCS TÖBBET AZ, HOGY NINCS MIT ENNI? INNI INRI? Zez zaz hogy én azért is most is amit nem szabad, na mérsékKelten, mert amit itt BE VILLOGOK, az villám láss t-átok, na az csak... Fita,itt van Lilit Tta, ami monduk nekem két perc se, hogy az egész Index hu-t, át nézem, és azzal is, a békát védem? Na ami...csak EGY ÖRÖK PÁR PÁROK...most azt amit itt...de a fizikaki testükn abszolga rbbszolga korom feka fekete,mert nem tudunk rólla semmit, maga (MAG UK?) magunkról? -Dfita, csak egy ember pár, na most azt fénygömbök veszik körbe, és mi MOM? -mam mam fényünk fénye nyelve?- mmm...
               Innennn.. ki ki ki... menjbe a menyneünkbe beee... benne?
100! -oááá...
...titok? -NIN! -te nem tudhatod?
...https://www.coasttocoastam.com/

Előzmény: repcsepista (135)