UFOzzoommm... miEeee... Tisza partján madulafa (málnafa is) virágzik?
1.: 5/7. A KÉP? - akik a SzüLeikkel testvéreikkel tudnának beszélni, ne beszéljen éljen? .-akik nem, mert nincs szüleik sully JUK juhukk vagy? .-csak az ki be szél, süvit? - szüLIT mit szülsz kis szücs? Zitt ami érdek ke$$, pén zzz... beszél? -kutya ugathat ha ha harap ha? -minek a kutya meg kutyabőr? -szalámi? Ha lennem kell, ennem kell? Enem,önöm, öhöm, anyám (a pu?) enyém, énem nélkül lennék? Nem kerestek éngemet met? -kötéllel, zászló allá, magam álltam én fel, maGam? Ki tudja azt, högy én vagyok, ha meg se Szóllal, mukkanhatok, na itt van, a kutya elásva? Nem keresett keres engem senki? -kötÉllel lell? -megvagyok kötözbe, be vagyok hálózva, s adjak hálát annak, ami aki behálóz? -halló fak fa szaló vagy vas a ló csócsája csicsája vagyok? Pókhálló van, már az ablakodon a szemed lenne? Zna itt van a szent BbLila adjátok a kezembe, hogy NEM BESZÉL HOZZÁNK TÖBBET, NE VÁLASSZUNK MAGUNKNAK? KIRÁLY? MAGUK? Tróhát a királyi papság szent nemzetss Uraink? -és testületeik, (nagy sggek és kis seggek sggesvárak, varjuk az Urat folton ((egyszer voót 1 tót, sggin egy nagy fót, fót hátán fót, na meg egyszer vót egy szakállat ember, leégett a szakálla elszaladt...???... jön vissza ha kinőtt a szakálla?)) varjuk) ülletek, ületek öleteik? Óh milyen drága kő, az ilyen szent ÁLDOZAT, mint Betlehemi (ábra ham ham hembergek ...fasIr fasirt) csillag ragyoghat, Óh mondstad e már Jes hus juhusom, Óh fej mely vértól áztatva, meg lett nyuzva, coffölve marcinga abárdölve meghalt kinok között? -lakj az én szivembe?
2.: Kjérdelak ha hal halász hadász hadonász vagy hall halt vagy hallasz? -megtudná szólalná egyáltalán, mert ha igen, most picika kis ingó bingó tinkó porba fingó pu! -se, de anuse apuse? Na ezt ha te... magyar ok vagy? Fita ki tudná hellettem kinyitni a szemét, a szemét? Gondolkódom rázz kódok, vagyok? Zna közbe, hogy most... NEKED CSAK HINNED KELL, MIT? HOGY VAN ÉL ŐS DID? TE NEM VAGY,HANEM KRISPUHUSUK A KRÁLY LYUK, AZAZ TE CSAK A SEGGED LUKA, KLOÁKAJA KAJAFAK VAGY CSINGILINGI? -FITELEJAL MERT VAGY OK? KI MONDJA? AZ UR, AZ UR AD A TEREMTŐD, S MNDENEM AZ URNAK ADÓM, MNDEN AZ ÖVÉK, SZIVEMET IS...NEKI A DÓM? Dna most apuék, erősen csengetnek meg figyelmeztetnek, hogy ezért... Na az álmom, most az hogy ezt -ezeket ÉN gondolom, lom, nemzeti bom bom leszek láNUK itt a lukam puja, Uram? Mott hogy voltam a HADESZ -HÁDESZ AZAZ FITA, MERT HAD ÉSZEK, HEJ TENGERÉSEK NAGY MERÉSZEK, RÁ JUK GONDOLNI SE JÓ, AKKOR BAXNAK-BA SZAT?- A LEGJOBBAN, MIKOR SÜLYED A HAJÓ, HA JÓ? Na ha KRISPIHUSUK COFFOLVA ABÁRDÖLVE TE BENNE VAGY, KRUCZIFIXOLTVA -ÖLVE? Na na na...
3.: Na na na... zitt amcsiba először, na meg minden olyan mint ez esz? -jaja de mit? Ládd az éjjel MÁLNA FÁKAT? -hogy nincs olyan? -van amit EPERFA LOMBJA, Este van este, ki ki MOé? -nyugalomba, feketén bólongat az EPERFA lombja? Zugg az égi madár (na világit) neki men a falnak, nagyott koppan, osztán elhallgat? -értem? Na reggel óra 6, megszületetet a kis kóbi? Fita, most jujjj... ez megint zsidóziK? Fitaljal kon meg kóbi, na meg a góbi (szahHarra horrr...) sivatagiak? -garázs? Zna tegnapra hogy csak LOGAN RAN FILM, ha láttátok, ami most ami AI?
3.: Fiteljunk, ITT APUÉK, NA ŐK A MAGYAR OK (Isten vagy sTEINUK??) SZÜLEINK SULLY -INK? Most nagyon bele hadarok, mert monduk nekem, ládd a felesÉgem, ne beszél nekem, mert az elmulik, gyer te (paoLÓ) ló fejü, vagy máskor kutya fejü, ird le! Noa most az Égi összekötőink, ninsakk 100!? juhocska? Fita a magyarok kimondottan csak növény málna olvad a szánkba, mállik, na meg Málly nene, ingyom bingyom táliber, tutá liber málna... máliber az erdőbe...Na előbb, midnenek előtt van a GONDOL LÁD LÁT? -VAGY LÓTTEK, HARANGOZTAK BIMM BAMM BIMM...na az nem ők repcséznek, hanem neked van!!! GONDOL LOM? -na ha te ne, ki? -ki kelle pu? Fita, tróha, itt most én mióta most a ÉGI LÁTOGATÓM, VAHHON KI AZ? -NA Ő ŐK, CSAK AMI A FÉNYBE FÉNYEL, FÉNNYT NYEL, zitt ha most ... nizzitek a Mi is ufo-k vagyunk! -iratok siratok INRI, ha megrikat, kirakat? Most vagyunk az amit majd a HÁDESZ? ÉSZ ESZ? Na amiben örvendek,nektek,hogy ezen GONDOL LÁTOK, megjelnhettek a KÉP ER NŐ-DÖNG? ER EREDET TUD ATOM TUDATOM? Fita, most ténleg, ládd ha fásitunk, áss... na most valóban, ládd a füge fa most hoNŐsul sullynk? Na most ugyanaz mint a eperfa, málna fát honositottam volna... de azonnal... TE NEM VAGY! - na a fekete ufosok, azok most... ládd a tömjéNUK? -elkábut kaput, fakapu? Fita, a város ok, nincsak ma most, Logan ran filmbe vagyunk? -vagyunk? Vágyom egy NŐ? -jaja a szemÖLcse?
Innen ki innen, nincsak a Napra? -süss vel Nap? pan panóniák?-oááá...
...titok? -az AI ajja ajajajajajjj ... fekete vonat, elvitted a páromat...fita az nem le$$, le$$ ami le$$ $$$...gig a $ion on on on...$$$...
100! -oééé...
...https://www.coasttocoastam.com/
... ez eleve az, nem iá iá ai lÁItod?-Todi?