repcsepista Creative Commons License 2023.05.06 -1 0 132

UFOzzuummm... miEeee... nem beszél hozzánk többet, vagy nem beszélhetnek? -Mi beszlünk, ti ti ti...te te te...tá tá dá? -frigy láda- ládd áldások? Fáljetek, rettegjetek, mert eljött az itélet óRÁja? -hány óra? -éjfél óta áll az óra, megált?
                1.: 5/6. A KÉP? -Isten? - ki teremté az eget a földet, SZAVA SZAVAK VAK VAK VAK... mindenütt ÜT ÜTÜ ÜTÜK? -minden felé? -(a kiválasztott népét? -azt BÜNTETi BÜN TETŐ TETÜIK, KIT SZERET, LÁDD A TE HUSOD KIVÁNTATOD?) -Támaszta életet!? Na most ha Isten félni kell, meg most beszélni kell? Na én rögtön, mikor a gyülekezetben...onnan hogy én is a sorban széken ültem, a második alkalalomkor, el aluditam, és megfricskázták a fülem, meg sugták, az ördög befogta a szemem? - ho ho hooo... hol van? Ime a kis feleségem, fita ez nemrég, egy pár éve, hogy ha bekapcsoltam a T.V. adón a vallá$$ lá$$? -adókat azaz minden csak beadás, de a derekuinkkal dülj be, na meg te güzizz szakadásig, épitsük a (na te atista vagy? -rémületem!!! - s teaszthiszed, hogy Istened a BbLilába akkor az te vagy, miko csak benend lehet lehet?-fita én ezeket akkor leirtam, és mndenki akik szintén ISTEN TÖKETÖKÉL LÉT LÁT, TERJESSZED ESZED???- EZEN SIRÁSOKAT CSAK UGY AHOGY VAN, HOGY VAN?-VAN, JA MOM BENNÜNK VAN! -VAN? -EGY CSNDES DICSÓ LECSÓS LÁCSÓ ORSZÁGUNK ÉGI SÉP NAPOD VAGY PAPOD?- HAZA...) feudalizmusUK, igazibu mi az? -das kapitál,mindenki a HANG ADÓKNAK??? - KAPITULÁL? HANGUK HAN GOD, GOD IS KING IS GOD? GOND OD ODU TOKOTOK? Van olyan amit nem kell, vagy nem lehet gondol no-tok? -Nőtok? Vágyom egy NŐ? Nősök vagy NŐ sok? Fiteljuk, megérkezik (Hadléám ugymond mennyir és Wallesi?-vala valaGOD? - tartomáNUK oda tartod?) hozzánk is az ÖRÖK NÁJSZ ÉJSZAKASZT, MEGHOZTÁK NEKÜNK A TAVASZT? Első nász éCCakások? -bagzás kásák vagytok? Zitt az van, hogy amivel itt is kezdtem ???... ez azért, mert ösztönösen,nehéz nektek az ösztön ellen rugdalkózol? Idesanyám, meghalok, én nen ilyen lovat (csikó) akartam, csak nem ufo?
            2.: Óh egy fényufó, mért ne lenne nekünk jó, szöszi hajadat fff...a szél, ki be szél? Olyan HEÉ hangulatom látom? -látom, de az hogy...most végre voltam ugy abba husIzsákok... na most ha akárhova menek, akkor a husIzsákuk, az engedlmes nagy kamasz, és bebujik a zsákba, most Ábra hamu? -nincsak a HAN GOD, DE HUN GOD IS? Fita ott nincs, nem lehet beszéd, mert ahoz fény energia egy atoma kéne csak? -egy =mind? -fita mind, az gondol ol? Zitt az hogy ez a HANGTALANSÁG? (ANGYAL LUK LEHETSZ? ÖRDÖGÖBBŐL ANGYAL, FE TÁMASI NAP NAPUK NUK, ÓH JÖJJ ELŐ?) -Ládd itt vannak az iraTok, ami most ha mindenkit el tudnak varázs lát ol? Na MOé bota te buta, debuta botosok, azaz az Isten bottal ver? Churchill haltkan, és nagy bottal járj? Fiteljuk meg a MINDEN HORRI KORRI HORNI URAINKAT, KIK TEREMTÉK AZ EGED A FÖLDED, SZAVUK MINDEN FELÉ, TÁMPASZTA BASTA ÉLETED? Már meghaltam, él bennem khisthusuk juh hukk? Nizzük, az iratokba, egyetek vegyétek fényem, ami hogy lehet lett juh husuk? -a KIRÁLY POPISÁG JUH HUKK UK? Zitt ISTEN? -ki teremté az eged a földed, de te te te...ti ti ti... tá tá dá? -dá dá dede? -de ade? -FITA, A FIAD,JOBBAN SZERETED? Fita, van Atya? -aki ezt nemtudja? IÁ IÁ IÁ... AI AI ALIEN?
                3.: HÁD ESZ? AZ IS A HADOBÁK HADOBÁJA BÁJA? MINDEN HUKK NUK PUUK? -AZ $$$$$$...BEATTLE, S TOKOTOKBA VAGY FENEKETEK NEM VICCKETEG? BIKÁZZ REPLIKÁZZ!!! Jaja viccket a tekem megvakarom, jaja de ahoz, engrdélyük ke? KI BE SZÉL SÉD? Ne feledjem, most MEG HALNI? -AZ AZ HOGY EGÁLTALÁN, TE CSAK AZT HALLHATOD, AMIT ŐK ADNAK ENNI? Fitelem, FÖL D? Zitt amit most ... hogy A NAPRA RÁ? NA ÉN A NAPRA AKARTAM KIJÖNNI, AMI MOST HA TE EL ÉL? EL ALÉL? -TUDOD KÉP? -PÉK? Pl.-ma megint, a halál tavakba sava savukba kéne kéne? -voltam, na most a hustestem? Vicca hogy végül a koromfekete gomolyagok megszüntek, csak most legalul marad egy olyan mitn egy TÉGELY, krsitály tégely, amit most...NA AZ AZ UT, AMIT GOLGOTA ÉS KERESZT UT? NEKED NEKTEK ÜDVŐT, CSAK AZ EREZ, FITELJAL MIÉRT MERT Ő ŐK A TEREMTÖKÖSÖK TUDNÁK? MI TADHATNUK? Fita, ott is, tehát az amit IRATOK?- TUKUK KUTUK? TUDTUK? TUDHATNUK? Na itt csak egy (egyéni ni ni ni...)kezdemennyező hogy mindenEM magam? Most az ami az üdövözÖL és és $$$... $$$... $$$... hogy sss... sielés te látod a lábad nyomát a homokba? - az irást?
Innenn...ki innen, gondol od? -a Napra RÁ?
...titok? -te te te... ti ti ti... oi oi oi... ennivalók vagytok tok tokó?
100! - oááá... teli s pohár hrrr... bili?
...https://www.coasttocoastam.com/

Előzmény: repcsepista (131)