repcsepista Creative Commons License 2023.05.05 -1 0 129

UFOzzuummm... miEeee... Hogy vagy -vagytok? -van tokó tok? Hogy van a minden vagy semmi?
                 4.: Kávézzuummm... és örökké örvendenek az örök fények fénye Nap s ten tan Szülink -sullynk, örök hü egész -egézseéges tökéletes gyere kéink? Jöjjetek mint én hozzám, én meg hozzátok Átok? Zna a lotyo lotty klottyó klotyogó kloákákákkk... ataista kommunizMUSUK? -na meg adjanak adjanak, a szégén koldusnak, DUS? Mindenem az urnak adóm a DÓM a Dam na meg oldalbordály Ma ma ma... miért vagyok dam? -mad? Hogy most nektek nem kell tudni semmit, az az ellen kéz? -iró kéz? Na most lesznek egyéni kezdemennyezők, de ha a tehetsége a kezdemennyezővel párosul (batik butika) akkor is tehetetlenül a keze le hulla? -nincs nein nyet, no no no... aki mellé állna? Fitalarm, csak ÖRÖK EGYÉNI KEZDEMENNYEZÉS KEZE felekezete MENNYEZŐK MOM? -VAN! Zna mi magyarok, előőrsek is meg felderitók vagyunk, ami most ládd ez egy előőrs, ami akik mi is ufo-k vagyunk, már nem emlékszem hogy hogy irták? Na azok is fény ufókák madarak, MA beszéltem a idöcsémmel,és felvette a telefont, és a madarak a fejünk felett szállnak, de nem engedjük hogy a fejünbe fészket rakjanak, na mi madarak (magyarok) madarak vagyunk, hol a fészek? Fita, apuéknak mindig igazuk van, és ládd...ne dobj rá követ? Fita, nállam az, ha az egy lukbul butjunk ki tesvéreimet nem tudom...na nevetett hogy a madark mi vagyunk, meg hogy...zitt most amir mára is... azt itt gondolni se lehet, lehet? Ez tegnapra, hogy én látni, nemhogy érteni, hanem akik azt leriták, mit láttak, mert ez az!!! -ÉLŐ... fita mert ez megint ÉL Ő?
               5.: Ha jól irom a nevét, Neil De Grass Tyson, 000... az örök köbökön, semmit de semmit nem tudunk... zitt olyan is fennáll, nem is fogunk? -tudni mi a fény? Tudom, most azt kellene, amit mára, de ahoz az, hogy most MI VAGYUNK MAGYAR OK NAP-OK -CSILAG-OK CSILLOG-OK (FÉNY UFO-k? -made in Hu? -Whohohohooo... ) Fita, itt amit tegjnap? -előtt, hogy a fekete ufo-k, vagy csak a földhöz, vagy az ANYA GUK HAN GOD? Fita, a fénnyel a fényben, rögtön minden megjelen, amit ÉN NEM?- ÉNEMMEL gondolok! Tróha.most ezt vagy azt? -nem lehet hinni, hanem NYISD KI SZEMED, ÉS LÁSS! LÁTOL? LÁT OL, AZ OL =MINDEN! (ÓL de Jászól, disznő ólUK nem a fényNŐ) Fita, akik a BbLila iratokat értelmezik, itt olyan nincs, mert azok ???... és itt van, figyeljétek, amit én be villgok, azt én látom, na most itt olyan gondol lát nincs, mert láttam? -te ha látol, most bizon meddig? Fita, itt most az édesidöcsmmel is, ugy hogy, én egyáltalán, nicsak HA ISTEN = SZERET, na magyar RULL az a tesvéred szeretet eteted e eh a fényeddel? Értem, mert itt vannak a apuék, hogy miért nem ugy beszélsz, élsz? Zitt rögtön, most JÖVÖK IDE AMI SZINTÉN, CSAK A FÉNY TESTVÉREIMHEZ, ami most, itt mese nincs, ma is figyeltem a robotuk? -ez egy biológia gyia gépük, KÉP? -na mellé vágtam, (fa? -de gyümÖLcsfa?Ö mert apuék, zitt kérdem magam, hogy lehetne ebbe jó, ha én ezt KÉPTELEN VAGYOK GONDOLNI, MERT TÖKÉLETE-SEDJETEK? (na azzal hogy sedlünk vedlünk, tökÉle -te sedünk?Fita a mi Atyánk tökéletes,és mi is azok vagyunk, ha villgohatnunk vagy NUK? KUNUK?
                6.: Itt adok egy olyat hogy pu? -apu, hogy a GONDOLÁT, ládd itt is mint fenn, fenszi sziszi? -sziszi hogy van az állat szemünk, meg most egy ember, na ha FÉNYBEN VAGYUNK, az ugy hogy ugy gondolkódunk? Fita, na a feleségem, nagyon jól érzi magát, mert miattam, irtó szarba voltam, hogy ha nem tudom, hogy jó jó jó... de ugy meg... hogy ha meghalt értünk vagy bármit tett, meg vagyunk baxva? Fita, csak ami ÖRÖK VAN ÖÖK ÉL ÉLES, ÉS AMI ÖRÖK EGÉSZ EGÉSZ EGES, TÖKÉLETES TUDJUK CSAK GONDOLNI, S EZT MOST...HA VALAKIK EZT NEM MERIK KIMONDANI, AZOK IS ZERINTEM A POKÓLUK, AZ A HÁDESZ, ÉS ITT RÖGTÖN AZ VAN, AZ AZ URALOM, UR HALOM HALLOM, és te... fita most nemcsak a be tüzés, hanem most ládd JN8:51!? -és azt nem lelhet hinni, hanem hall lám? -lám az látom? Ezeket már mind érintettük, és ez lenne ISMED MERD mered vered MEG MAGAD! -na itt nem hogy nem tudunk semmit, hanem agy hajgy fel minden reménnyel, azaz most a szegnek (segg) ki kellen látszani a zsákból? Na érdekes, mert monduk itt a BbLila meg keresztények vagyunk mind nyájUK? Itt a HABIRKÁKAT, VAN BUTÁBB MINT A KERGE MEGKERGÜLT BIRKA? JUHUKK... MINDEN AMI CSAK GONDOLÁT KEZET EMELMI EMBER TESTVÉREDRE TÁRSAD? NA MEG AKI KÁR KÁRT TESZ CSAK GONDOLÁTBAN,NA ITT VAN,HOGY EZT? MOST... irtam, hogy a teremtő kő? -az egy kristály przma, jaja olyan mint a a aaa...piramisuk tetetej kristály -gyémánt KUP? Na a kövek, megszóllalnak s fita, mikkor villogtam olyat, ami nincs benne az iratokba, de irat tari üngürüz? Ime "ÉN' mondom, a Csongorádi hungarian gulás leves, gulászta, hogy midnen benne van, a levesbe?-gulászta?
               Innennn... Leesett a pop az ágyról twist...
      ...titok? -ha van szemed, mereszd!
100! -vigyázz, jön a vonat...
... oááá...

Előzmény: repcsepista (128)