repcsepista Creative Commons License 2023.05.04 -1 0 128

UFOzzuummm... miEeee... Hogy vagy -vagytok? -van tokó tok? Hogy van a minden vagy semmi?
                1.: 5/4. A KÉP? -Miért? -ért? Hogyan van minden vagy semmi? Megprózálom, s előre, ahogy esik, ugy püffen? Én nemcsak hogy ufo-kal van kapcsolátom, hanem ÉN UFO VAGYOK!!!- zna egy gizs ? ÉS MI IS UFOK VAGYUNK! -UFO-k? -made in Hu? Whooo... azaz minden ami MAGYAR -MAGYAR -OK azok a magyar -mag -máglya -magunkbul, ami a követkrecs, MAGYAR RULL GONDOLKODOM DOM KODOM RÁZZKÓDOM MAGYAR VAGYOK, AKKOR IS HA NEM MAGYARNAK SZÜLETTEM? Sanyink? Na lőbb miindenek előtt van az "ÉN' -zitt rögtön Jézim és én? -fita egyszerre, minden egyszerre szere ha szert tettél vettél ettél mit? -mid van, és ami van örök van, azt kénytelen vagyok dede örömmel, ami boldogság vég nélküli, hogy ismerem Jézim mmm... Ők sose hagytak el meg magamra engem, és nem is tudnak!!! -ha magyar -magyarok vagy akkor mi sose hagyjuk- hagytuk, ládd mint tehén a lapcsánkáját? -tröha ilyen gondolátunk? -nincs! -ha ébren éber vagyunk, ufo-k? Na most, NINCS KEZDET CSAK ÉN VAGYOK ÉN VAGYÖK ÉN... TE TE TE... TI TI DÁ? -DÁCOK? Most mi KRISTÁLYOK ÉS AZOK FÉNYE VAGYOK!!! LÁTOD? Zitt msot vannak fényufók, azok a NAPOK CSILLAGOK FÉNYLENEK, MIG VAN TÉNLEG FEKETE NAPOSOK...itt rögtön, a fényufók fény aura, a fekete ufók fekete aura, de ugyanaz az FÉNY ANYAG SZELLEM ANYAG MINT A FÉNY, CSAK AZ AZOK? -FEKETE GYÉMANTOK (GYIK A MOéK KÓKA MÓKÁSOK???) ÉS FEKETE KÖVEK, SIROK SIRUK,AMI MOST A FÉNY AZ FEHÉR KÖVEK MEG FEHÉR MÁGNES VAS? .OLYAN MINT A VASKOCKÁK, ÉS HA VAN BENNE FÉNY MAGNES, (ÉLE?- LETT) AKKOR AZOK IS FEHÉREK!
               2.: Abcuzzullah ultimmUltikullah nincs hogy nemtudom, hanem csak most nem JÉZIM FÉNYÉBEN GONDOLKÓDOM, LÁDD KIK AKIK KÓDULÓK ÉS ORSZÁG -VILÁG HÓDITÓK? JEWISH JEWEL RICHEK CSEK? -KECS? Zitt bredobhatjuk NUK? -LENNI VAGY NEM LENNI ENNI VAGY NEM ENNI? -ENNYI? -ENVI ÉN KI? MI KI MO varázs bota tebuta debuta de deAta? Fita.kezdetben vala a HUN GOD? HUNOK AZOK HONOSOK, ÉS ÖRÖK ÉGI HONOS HÁZAS HAZÁS PÁROK, PÁRTOSOK, ÉS MOST ITT IS...PÁRT PÁRTUK KUOMÁNUK PÁR -RÁPOLNAK HÁZAK, LÁDD MINDENKINEK KELL LEGYEN AKI VAN,SAJÁT ÉGI HONOS ŐS HUN -MAGYAROK NAPJA (SZÜLI SULLY JAH?ÉS FÖLDJE, ÖRÖK SZERETŐ TESTVÉRE MERT AZ NÉLKÜL NINCS SEMMI??? Ezért a dumáért, a többszörös stahonovista idöcsém, nem beszél velem többet (a kuromáNUK mind, midnen vezetp az SteiNUK tul, ki csinálta a na puk NUK?) ma szülinapja van, megprószálom, mert aki nem szereti az édes, fiteljal a magyarok oááá... 100? -csilántcsaládáinkban, mi a fenne ette NŐfények vagyunk, na a fény az a magnesosság és elektromosság, ami most...Fita, a Mi is ufo-k, vagyunk! -na előbb ládd a UFO-KROLL COMOLYAN, nagy Betty, de monduk, ha valaki szeret vakölni .vakölni riwalda ölde akor most küssük fel a gatyát, Atyám a gatyám...
              3.: Ogy ószinte legyek, az u.n.-zente BbLila eszem azt a csepp kis szád, nélküled a menj de jó jó jojojooo... hova, ha nem hellben vagyunk, Lehell? -lehelljétek egymást hö hö hhh...nem Lehell, ki lehellt? -le hell, jaja lecsuszott a nylon bugyi meltartó hell mamabó MO? -na meg az MOra hegye JEL MAMBÓ ORGIÁIK, MEDDIG, OR VÉRZÉSIG? FITA MINDEN BENNETEK VAN, MINT KRATIBA A BORNYU -TOK, XEXXELJETEK XEXXELLETEK XEXXEKTESSÉK MEG NAGY NEVETEK bröhh bröhh... ha ha ha... NEM HANEM SIROK, KASZT?- RAJA MARADNADNAJA? EMLÉK KŐ666... NEKTEK MEG KELL MARAD NÓTOK INRI? Fita, itt egnapra ha te mersz kérdezni, rögtön KRUCZIFAKÖLNEK!!! -csall ládástól? -na kell a csilánt? Nizzitek, zitt én akarom tudni akarom tudni akarom TTT... ez az a gyerek, aki most földed dead érintett, és ez elő jött...ugy hogy nem tudom, de tudni akarom, ezt ugy hogy nem tudom magam?---de de dá, itt nekem NINCS HELYEM!? Fida csida, anum, én nem ilyen lovat akartam... de azt! -na meg 6 ökröt, szántani vetni, aratni kaszálni...Fita, az FÖLDES URAINK,(igyekszem szem eszem nem tulciffrázni, Ciffra PALota zÖldt a zablaka...) itt a GONDOL LÁTOL? GOND ÖL? ELÉG ANNYIT TUDNI EGY JOBBÁGY BÁRGYUUK KÖCSÖGÜKNEK HOGY KÉT PATÁLYÁT AKUTYA ANYJÁT NE DUGJA EGY SZAROS A TALLPA CSIZMA SZÁRBA? - HOL VAGYUNK, VAGYUNK? Fita, az száraz anyagod ANYA GOD? --jaja ládd az ÉdesAnyám az anyád Istenét, nyelvünket, ki akrnák tépni, nem hanem az emlék ÜNK? -KÜNK, fita nem érdekes, Körpatkómence benne...Benesék Ben horrr...
                Innenn... Leesett a pop az ágyról twist...
     ...titok? -fita, ha szemeinmket egy szeMÜNK? -a mi münk? -vagy 1se $$$... MUK? -se egy pu, 1 lehelet Lehell, kilehelt< hült, helle $$$...
100! -VIGYÁZZ! PIHENJ! SZÉDITESZT?- oááá...
...https://www.coasttocoastam.com/
... fita, a kis hugicám vagy nővérem, az egyik legjobb kutyató, de ki még, ládd akik ezeket a villámlások lássuk lássunk? -mi ufok vagyunk! UFO-k? -made in Hu? Whooo... ha egy mind? -szá szá madárrr...

Előzmény: repcsepista (127)