Messire Creative Commons License 2000.04.06 0 0 292
Kedves gabinagy!

(Bocs az offert.)

A Nemzetbiztonsagi Bizottsag tagjanak lenni nem olyan dolog mint egy horgaszklubban ucsorogni. Felelosseggel, sot hatalmas felelosseggel jar. Ha kiderul, hogy az egyik tag fia drogdiler, akkor ezzel zsarolhato valik es ezzel sulyosan veszelyeztetheti az orszag erdekeit. Barmelyik alvilagi csoport vagy kulfoldi titkosszolgalat megkeresheti. Egy apa pedig konnyen meginog, ha a fiarol van szo. Vancsik a bizottsagban rengeteg olyan adathoz hozzafer amelynek illetektelen felhasznalasa komoly kovetkezmenyekkel jarhat Magyarorszagra nezve.

"Ilyen baromságot, hogy zsarolható a fiával. Ja meg a kiskutyával is"

A kutyajat feltehetoen nem kapcsoltak le Becsben kabitoszer-birtoklasert. Bar amilyen csaladi elet kirajzolodik itt, en mar semmin sem lepodnek meg.

"Tuskó módon viselkedett, de nehogy azt mondjátok, hogy a fideszes fiúk csak a fia egészségéről érdeklődtek."

Tusko akkor volt, amikor az elmult egy evben a szellemtelen, bunko vicceivel heccelte (provokalta) a bizottsag fideszes tagjait. Most viszont eletveszelyesen fenyegetozott es verekedni akart ez a barom. Nemcsak azert kell lemondania mert a bunozo fia miatt zsarolas veszelye all fent, hanem mert bebizonyitotta, hogy keptelen uralkodni az idegein, ami szinten nyugtalanito egy nemzetbiztonsaggal foglalkozo politikus eseteben. Vegezetul Vancsik egy igen kulturalatlan, lumpen mentalitasu ember, ezert a helye a kocsmaban van, nem pedig a Tisztelt Hazban.

Előzmény: gabinagy (291)