UFOzzuummm... miEeee... HADÁSZOK VADÁSZOK HAD ESZ HAD ÉSZ HADIPAR PRRR... WARRR... tengerészek nagy merészek, rájuk GONDOLNI GÖND?- BEDÜTENEK?- ÖLNI? -sem jó, akkor baxnak a legjobban mikor süpped a hajó, de UFO o o ooo... Óh egy fényufó, mért ne lenne nekünk jó, pöszi -szöszi hajadat fujná a szél szellő ufo fff...
4.: Kávézzuummm... Amit eddig, Swédenburgunk elég jól össze tudta rakni álom látását, de amiről most lenne nagybaszó, hogy az hogy a Bblia iratokba, hogy a két latornak, hogy ma velem leszel, na csak egyiknek a Hádeszba? (fita,mi lett a másikkal?) Fita, itt akik ugy értelmezik a irásokat, az amit menNyük, az övék, az a Hádesz! Fita,ismét, mindenkinek magának kéne értelmezni nemcsak minden irást a falra?-hányás róka, anem akik a világosság gyermekéi, azok gondolkodnak -látnak, na most akik a sötétségg gyerekéik? Fita, bennem csak szeretet lakol, mert az ugy is, hogy a testünk itt kinba van, és nekem hogy lehetne a kinzóinktól meg a kinoktól meg szabadulnom, ami nem elég!? -sőttt...Óh fej mely vértól áztatva,meghalt kinok között,na most Atyám ha lehet,vedd el tőllem ezt a pohárt? -kigyóméreg kábiotószar? -nem érez semmit? Fita, zengjünk lelkesen (ce$$ meg az ere$ erő$$) közdjünk hevesen, velünk az Ur igéretével, azonnal hogy oda ne rohanjak? -Rohan, könyörtelen az idő,(áll?) vele századok ezredek, hervad a szép ifjuság erő, mi is eltününk nyomtalan? Apuék figyelmeztettek, szóval kimélem őket? -de komelom, a a aaa...na anyósomat szeretem, mert aposommal a mennyükbe vannak (fita aki a HédeszUKba, na annak lőttek, haramgoztak) leirtam, és azok szivárvány gömbök, ami..fita, az ember alakja teste, az egy ház, és csak örök egy házasok -hazások vannak! -Na ezt... én is ugy tudtam csak... fita, itt ezért rögtön megölnek, ha tudná ná neee...
5.: Na most,ha itt vak vezeti a világtalant? - az az hogy itt mikor a pokóLUK? Fita maga az Ó (uj) testamentum? -az egy temető, és az a Hádeszba, hodász, takarmány begyütő, na csür? Fita, most azt hiszem 5/28ra, na ugy hogy a kinok elől, most itt hagyom a testem, ami most...ha ugy, hogy most ténleg, ládd ezek megelőzik egymást is a menNyükbe, ami pontosan az, ami itt a BÜN TETŐK? - NA MEG ÉLET ADÓK, ADÓM? A DÓM? Fita az én atyám házábank? -sok fekvő férőhell van, lyukok meg nagy... ládd itt a Kolluszeumok, (nincsak minden Riwalda) meg az óriás nagy meg kis temtlomuk, meg minden iitt a föld alatt van, és azok megegyeznek-felelnek annak a ÓRIÁS FÖLD ALATTI BARLANG LÁNG RENDSZEREKNEK, AMI AZ A MENNY, AMI MENNYBÓL AZ ANGYAL LEJÖTT HOZZÁTOK ÁTOK? Zitt sokzor leirtam, hogy 1999 december utolsó 3 1/2 hetibe haza? -mentem, Jna most fida, mert csak MAGNES TEREKBE lukak... am most leritam, mert ha meghalsz? -hallsz, ládd többet nem hall benünket és ne csinyáljunk 1 mnt a lunak király? -benne van a BbLia iratokban, lila akáécok és te ugy hogy te megelőzöd a másikat az uton?- az a potty... automAtomatikus (NUKI SOKK) az itt az aki potyáz? Na nem tudom részletezni, de elhagyni a testvéreidet nem lehet! -és most az, hogy a sép lánok (láNUK ládd betsepa vagy Észtér ládd A NAGY NUKI PUSOK?-sőttt...) az ágyba, a több az ágyUK alláh?
6.: Na szombaton elmentem a gyülekezetbe, és a prfédikátor, ugyanaz, egész életemben, csak Ábrahám vette Yzsákot,(AI?) na itt ugy hangzik, ládd apuékra kellene hallgatnom, mert miért nem ugy beszélsz élsz , ládd most hogy 100? -hol ismerős 100? -a kedvem ott más, na a néne... most nem emlékszem, de egy olyan álmom, mint most 4/28 ra, hogy a szeretet, mindnent meg világit (Jézim fénye kéne kéne? -ládd van egy barátom, smost 100?) és rögtön a néne, itt nics álmodozás csak a BbLia alapon! Zitt most, a BbLiába van, hogy legyen mindenkinek a hite hitt e? -mama mia? -szerint, amit én ugy... Nem létezik, hogy én akárkit a polóluKukra, na ezt is láttam, és valóban, van a FŐ UT, DE KESKENY, ÉS ITT IS AZ A GOLGOTA ÉS KERESZT, NEKIK ÜDVÖT CSAK EREZ, JES JUHUSUMNAK SOKK ZSEBÉBEN, VÉGÜL CSAK EGY MNT A LUNAK, FEHÉR -FEKETE PIROS SÁRGA? GÓGYULOK MEG TELJESEN, VAN GÓGYI? Na fita, ez az lenne, hogy itt az amit most én meg mi? - mi ki MOék? Fitljál, előbb a régi azt a latina liturgia,amit ők, talán senki se értett, ma se, mert most nemrég a fiam, ezt érthetetlen hol egy ember... ládd russia nem fog... kapitulálni, mert itt most amit láttam, azaz mindenki a halála után? -nana Swédenbruggónk és Domrádi Gáborunk, hol a bor, fita világostság, és sötét gosztok? Hogy tudnám, hogy mindenki a kivánsága óhaja sóhaja vagy halovány dunsztja sejteleme $$$... ami ládd...ha még kérdés se *r0gt0n n;'zizik* azaz itt én végig jártam, a leghisresebb nagyságokat, és abczullu... te nem gondolkodhat hacc... meg neked nem kell tudni! -hinned kell? Fita ez most nagy dolog, mert itt... HÁD ESZ HAD ÉSZ? -ESZ NA MEG A FENE HOLLY GIHÁDUK UK? EGY TRON TROTT A TRÓNU TRONA ROTTY...Na most...fita,mert nagy ütük vannak, és ez azárt, mert még mindig MAGYAROK magyarok vannak? -jaja mi is ufo-k vagyunk, fita a Hádesz? -oda óda ne kerüljön senki, ez az én...kiván alma álMOM?
Innenn... Leesett a pop az ágyról twist...
...titok? -nektek semmit nem kell tudnotok? -fita, ha ténleg teremtettek, akkor van eszetek, mit esztek? Én megeszem a sült hagyma bőven kacsmáj libmáj de ne degeneráj jájjj... mi lenne ha fán nőne lenne? Május fa?
100 -fita ha 1 mind? -oááá... minden egyből egybe... begyibe?- örök egybe? -szivi be? Fita nem tudom abba hagyni... Itt van szivem, neked adóm a dóm, Uram, ha övék minden ed edd egyem a szived, mit akarsz takarasz?- mi a kő, apu kasza kő? Az UR? -a szived veséd vizsgálja...mi van a popsiddal? Krati, kin a pricsi...