repcsepista Creative Commons License 2023.05.03 -1 0 126

UFOzzuummm... miEeee... HADÁSZOK VADÁSZOK HAD ESZ HAD ÉSZ HADIPAR PRRR... WARRR... tengerészek nagy merészek, rájuk GONDOLNI GÖND?- BEDÜTENEK?- ÖLNI? -sem jó, akkor baxnak a legjobban mikor süpped a hajó, de UFO o o ooo... Óh egy fényufó, mért ne lenne nekünk jó, pöszi -szöszi hajadat fujná a szél szellő ufo fff...
               1.: 4/3. A KÉP?-skérdelek is játszó szó? -pajtim a homokba, mi benne vagyunk (homok) a KÉP? -van, lehet olyan hogy mi KÉPünk? Fita a a aaa...Nap lemente? -le ment e eee...Fita az egész gurusunyi dolog, és ime...A NAP ISMÉT FEL KÉL? Fita, itt gyerekKorom? Na most is koromba valék, azaz nemcikrázom se cikrázik, a félelmem most is, hogy törÖlni fognak, a HAD ESZESEK? HAD ÁSZOK HOD ÁSZOK? Na tegnapra MÁJUS HAJNALA HA KITÁRUL? Mikor ha lenne egy barátom nekem is? -neked, na vicca...Zitt borzaDalom olyan siralmak mak mak mak...neki ne menjek a vakaKABBaknak rühell kéjpedofeka -kéjmazivista -mázli -kéjszadista kéj kani Bellák vannak, akik nemcsak halálra degeszre kinoznak, hanem ha meg tudnának NÁTOD NÁTJÁTOK A NÁTHÁSOK TAKNYOSOK STAKNYUK FRÖCSÖG, AZ A NÁT NÁ NÁ NÁTHA NÁTOD? NA VICCA,zitt én csak magyar ok (orba porba ingó bingó puzok, kis gyere kid? -dik kötekedik?) vagyok!!! -ha az vagyok, lehetek? NEM ÉS RÖGTÖN HA NEM AZ AZ HOGY TE NEM GONDOLÁZOL?ALLELUHA ALÁZOZ AZZ KI A LEG ALÁBB VALÓ? NICCS!!! ÉL BENNED KRISPI? NA AZ A SÜLT BORDA BORDÁD JUH HUSUK, A LERBE VAGY PESTBE? A csirkét megsütik, a csirkét megeszik, na és ki kik szarnak-szartak ki téged, meg engem,mert a TE HUSOD? HUS ODUD? KI ADTA, HA NEM Ő ŐK, A TEREMTŐD? -TÓTÖK VAGY NŐ TÖK, NŐTTöK TEREMJETEK JÓ GYÜMÖLCSÖKÖT BIKA CSÖK LU DÖRGŐ SZAMÁR PÜFÖLLŐ IÁ IÁ IÁ...BAXZÁTOKBUXXÁSOK AHOL MEGÁLL STBBB...TBCCC WC-SEK SEK SÉK... (VÉGCÉL 1BODEGA 1BUDI, MINT A LUNAK?) NEVÜK DICSÉRTESSÉK? NA ITT VAN AZ ÖRÖK KRAKSZAKA MEG HÁDESZ HAD ÁSZ HODÁSZ ESZESEK MEGECEK MESZESEK? KIVÜL CSICSÁS PICSÁS BELÜL KAKÁS?
              2.: Fita a legkisebb, tehát ha a halvány degellett bolha fingnyi sejtelem,amit JESHUSUK JUHUSUKKÁ VÁLT (MEG VÁLTOT ÁT NÁTOD?)AZ ÉG ÉS FÖLD TEREM-TŐJE, EGYETEK MEG DE ELŐBB OLYAN CIFFRA KINZÁS KANIZÁS, AMIRE A MENNY AI (GONDOL JÁTOK JÁNUK NÁTOK, MOST FEL TÁMBAXXASSÁK?) ATYJA IS, VÉGLEG ELÉLVEZETT KIPURCANT, GYALÁZATTOK GYLÁAZZATOK!- LÁDD ÉN ÉS AZ ATYÁM EGYEK?- VAGYUNK????????? Zitt bedobom, CSAK GONDOL LÁT FÉNY FÉNYE FÉNYT NYELŐ CSŐ UFO?- EMBER VAN!!! FITA ITT RAJTAM, MEG MOST A MAGYARJAINK KON? KUNUK NUKI SOK SOKK...nincs ember, de ez benne van a BbLila? -Lia LILIT? -nincsak csak egy lila pna EMBEREK EMBEREK... de szőre $$$... NÁTOD AZ A NÁT ÁTOK NÁTJÁTOK AZ ANYÁTOK IS VOLT EGY JÁNUK? LUKI PU NUKI PU TOK? JÁNUK ŐLNEK A TORONUKIBA ARANYÉR NA MEG VÁROS ÉS JÁNYOS JELENÉSEK? Vicca ATILLÁNK HO HO HOOO... MAGYAR VIRTYUIZIJÓ VAGY UZIJÓ BIZZIO BIGYÓ BIGYÓZ TOK LE BUGYI BE DÁCÓ NÁTOD? Mott hogy KEDVEM OTT MÁS, AHOL AZ ORRUNK FOG HAGYMÁS? SZAGOLITOK? Na az a fekete hompölygó gomolyok ok, bolyongok a város peremén, AZOK AZ ÖRÖK WARROSOK AKIKET AZ EMBER?- FIÁNAK LÁTNI KÉNE KÉNE? Zna azok nehogy a NAPON NIPON SZIFON? NÉP =PÉN? Fita, az hogy én, na meg apuék, a MAGYAR TESTVÉREK KÖZÖS ÉG? Zitt tregnapra hogy MI LENNE, na nem tregnapra hane az előtt, tregnap előtt, HA NEM LENNE UFO? Nizzitek, most is kinba vagyok, mert ennek elment az esze? -eszelős?- reszel, tercel? -korántsem tudom ugy...hogy A MI ÁLMUNK VALÓSÁG ÉS NEM VALÓSÁGRA (SEGGETEKBE UBORKA, SEGGESVÁRLAK ARAD VILÁGOS CLUJ FJJJ...)VÁLIK.MEG VÁLT, AZ EL VÁLLÁS VALLÁS ADÓK, AMI KIMONDOTTAN HADI SAR SARC, NÁTOD? -NÁTJÁTOK ÁTOK?
             3.: Fita a BbLia vagy Lila a pna, szőre, na ha luk, baxhatjuk vagy NUK? EZEK, AZAZ HADESZEK? ŐK ESZNEK MEG TÉGED? -VAGY TE ESZED AMIT ŐK ADNAK ENNI? NUKI PUUK? A POPSITOKBA? Fita, amit tegnapra 100 juhocska végre mind együtt legel, azaz most történik az hogy előbb ÉBRACKA RACKA RICKA JUHOCSKA, na most de de de ... ÁT EL TUDNAK HITETNI (HIT?) VARÁZSÖLNI VARÁZS SZÓSZUKKAL GECI GECIJUK UK FA SZUKKAL? Nincsak itt midnen ORDITVA FORDITVA, TEHÁT HA AZ ÉG ÉS FÖLD TEREMTŐJE JUHUKK...MOST AZ ORDITVA FORDITVA, ÉS MIN MAGUNK? (nincsak ez hogy juhuk, mia magyar ok sőtt ufo-k, itt egy pufók?) FITA, APUÉK, MARADJ MEG, ÉS MOST MARADJUNK MEG EGYMÁSNAK? -AHA NEKÜNK? JOGUNK JOG GOYITA? -VAN HOZZÁ? NEM HANEM MI UFO-K VAGYUNK!- satatatata SateLITa? Tita? -veszed a laPUT? TTi? Zitt... apum, sárból sárvár, kutyából szalámi, kadar kolbászta? - sövény? -bulibula?-ja de bili, ezer éves juh HUKK a bilibe?- na mi van, még mindig 1 frtn a krumli lángol? Zitt most ha ezt valaki tudja enni, azaz ez igazibu ÉGI MÁLNA MÁLLIK A SZÁTOK NÁTOD? VAGY MMM... UFO-K?-made in Hu? Who o o ooo... Égi málna égi málna táplád bágyadt vágyad? -vágyom egy nő után...mi nő? -a adóság GOD? -Givers Of Deat, inka dinka a halál? Fita minden kinzóbinzó fegyvert, akik létre látra? NEM! -ha ők nem, mise? -az ember szól, szolgálatába azonnal is késő? -késó mostmár kis öreg? NEM!!! -nem nem SOSe...Juhlika, sose leszek a magáé?- de egy szomoru vasárnap vas ár? -jött meg a folyásom...
             Innennn... Leesett a pop az ágyról twist...
      ...titok? -most azonnal minden olyan ami fegyver ver, azonnal OYLAN GONDOL LÁT? -VAGY GOND ÖL? -ÖLT? -TÖKÖLT?
100 oááá...
...https://www.coasttocoastam.com/

Előzmény: repcsepista (125)