UFOzzuummm... miEeee... Mint sok sok... sokk ragyogó csillag MOM MOM MMM... mind ugy fénylünk, mint kristály tiszta szivünk? -egy szivünk- hiv hü szivünk szeret igazán, igazán? Május hajnala ha kitárul...
4.: Kávézzuummm... hogy ezek az iratok, ha megjelentek is, itt vannak a világosság -gyerekéink, és itt most... egy tucat olyan, hogy amiket ide be tudok villogni, ládd... A kis felesÉgemmel ugy 1970? Na ő az aki... az örök felesÉgem, ami most...Na a hozzánk legközelebb magyar -Égi (fiteljunk, valóság hogy olyan testünk van,ami a miénk ládd Jézim? testvéreink, a legközelebbi rajunk, piTiM, ird le, mert ez az agyunk? -apuék márbecsengettek, nincs kifogás de nyafogás? Szóval nincs mentség, pedig egy gicsit olyan, hogy itt elfeledünk mindent, mert ez egy... E világon, itt kénytelen vagyok, olyan fogalma álma... esetleg éhes disznó makkal álmodhat, de itt ténleg vak vezeti a világtalant, ugyanakkor a napnépek? Nincsak a mi ünnepeinket, ami MINDEN NAP?... nappal népemmel tüzön -vizen át, s most mára...Na eee... miEeee... világon s most ha magyarul beszÉlsz élsz? -jaja ha érted a szavak vak vak vakert? -kert? Most egy tucat olyan, ami hogy vala mi val ki ellen? Ezt megint, mert ha sarokba szoritnak, ládd még a patkány is védekezik? -vesztére? Fita, mikor volt az hogy egy csatát nem veszthettünk, és most...o o ohhh... Na itt bün és baj uralkodik, amit most ha TÉNLEG ŐKET VALAMIK -VALAKIK? -TEREMTETTÉK, HOGY LEHET NEKIK... BÜNÖZNI AZAZ CSAK BÜNNŐZNI? BÜN NŐ?
5.: Naz a felsÉgem, ládd fele fele, 100 Frintnak 50 a fele, na meg monduk két fél tágla? -megtalálja a párját? Monduk, itt apu, aki azt mondja, de előtte, láttam a Kantin kapuba, és Őőőő... fita, most mi, ládd a ÉdesAnyánk is volt, vagy van? - na az a Szól szól lelek? -na fényMama? Nincsak ha mi azt, ami van, s mindenkinek kell egy alma, fa? -ne fa szi? -azaz fa szista? -az is jobb mnt 1 fa se? Madarat tolláról,fát gyümölcséről, göndört az orárról, na máris szarba... de az övéké, nem hanem atám a gatám a golgótán? -na most volt gatyájuk? Ba fiteljuk... hol a lukUK? Fiteljuk hogy akik igérgetnek, vagy hitegetnek, azok árny lények, és most az hogy az összes sugalat szellemi (spirit) iatok, mit sugalnak sugÖlnek? Nem ami a szádba kasszába, bemen, hanem ami kijön, amit apu, fsss be foss ki, de iigy is f$$ be, f$$ ki! -na azt Satan szara, na az az Szar tan? How to make money? -sár és gané dombok magaslanak? Most kia SiNUK... egg gicsit...sejpitek? Noz a felesÉgem, gyere te papoLÓfejü, néha kutya fejü, mert ő ha állat, akkor vizsla! Ime a hellzet, én 28 éves koromba, végleg, egy szivrohamba ténleg elhagytam ezt a a aaa...
6.: Na meg a felesÉgem, ne nekünk, mert ez igy van nálla, amit kimondol, az elmulik, ird le! Fita, amit le be ufő -zokk? Kerülni akarnám, hogy ezek nincsennek benne a szent iratokba, ami benne van, csak olyan mint a csürő szürő csavar, szélcsavar, és itt vannak a magyarok, meg Bizánc? Szóval két napja, amit állanadóon a föld alatt egy zsákut, vagy csatornak, az amit a BbLia iratok Hádesz, és az egy veszdelmes barlangok? Fita, ezen iratok, most ogy ott lent bent voltam, hogy a gyerekéinknek, okvetlen ezeket, mimt a fényt, magunkba kell ömleszteni (fita a te fényed, vagy hited elhitted?) mert itt az a hiány cikk, cikis? És most itt aBbLia főhős a juhusUK a királyUK, a két latorral hogy te miért lógsz, mint a gyümölcs a fán, a másik, még mindig rajta van a bo$$düh, kangörcs, s aki ládd, hogy lehet az, hogy te NEM VAGY? Na ma velem leszel eszel? -a paradicsomba? -nem hanem a Hádesz esz? Zitt az, hogy monduk én meg akartam volna halni, mert zerintem rohadtabb nincs, mint előbb édes volt a keserü hugyuk, most meg végre... na izleled, azaz keserüh minden?- és most...Na fita, amit most leirtam, az az hogy... Na az alvilág az az ami a BbLia iratokba is Hádesz, megesz, de most vannak fekete naPUK? -NUKI PUK? -KUP UK? KAPUK, na az ami a Hádesz, annak itt vannak ami a pokól kapu sem vesznek rajtatok erőt,erő? - izom?
6 hat a lom... Most hogy az Égi tesónk, hogy csak aki a fényben ben, csak az van, meg akiben a szikra még... nem veti? Ahoz kell egy... nincsak akiket Égi küldött, nem külde senki! -a kérdés, akiben Égi fény szikra vagyon, azt el lehet e venni? Fiteljuk csak, ha oda adod magad? -itt feltétlen az a ne xexölj gondolátban sem, ne most ne ölj? -gondolátban bank sem, ami amit most megfigyeltem, hogy az akik vagyunk, mi azzal a fényMAGUNKal, minha imitálnuk, de nincs az az érzés, ami itt olyan mnt mikor a szárás fssás rádjött, üriteni ke? Zna most...itt van a ész,.szőke -barna kislány hova mész, na itt van az hogy angyalok? Ezt meg kéne jobban látnunk, vagy NUK? Az alvilágok, azok hogy lennének volt Égiek? Fiteljal, Isten vagy Istenek vagy SteINUK UK vérallahfutásos a mennyekből, angyalok közzül? Na ha valakit nem érdkli a sorsa, Óh mily sors, óh mi sors leend? Amit most megigyeltem, hogy az hogy nem akarni tudni az örök Jézim Napfénye igazsáGOD, a tudatlanság is, vagy ha leveszem a szemem az Égról, ezt apum állandóan, süpped a hajó? -azaz ezt az egészet ők, itt monduk mott a bukott angyalok, akik xexxölnek, azaz ami xexölés xexxelletés, az ténleg hö hö höhhh... ö ö ö? - jön a vonat? -vég állomás, kiszálás! -elment, csak azok akinek van jegye,el lettek jegyeve, na meg a repülő, üres az álom, más?
Innenn... Leesett a pop az ágyról twist...
...titok? 12 22 32... ki lett a hunyó?
...100 oááá...