repcsepista Creative Commons License 2023.05.02 -1 0 124

UFOzzuummm... miEeee... Mint sok sok... sokk ragyogó csillag MOM MOM MMM... mind ugy fénylünk, mint kristály tiszta szivünk? -egy szivünk- hiv hü szivünk szeret igazán, igazán? Május hajnala ha kitárul...
                1.: 5/2. A KÉP? Épül FÉNY ORSZÁGUNK, ÖRÖK KÉSZ! ÉGI HONOM MOM! Fényes JézimMarim UTon járunk, Álljon Tallpra magyar ok, minden ember -fény -szikra benne izzik- testvérünk Május hajnala ha kitárul, az Égieink -testvéreink (Tulrull Turbéhulu Madaraink, na itt az egyik nem gyik? -UFO -k? -made in Hu? Who ho ho hooo...) FigyeLITek az álmaim következetesek, szövetkezzetek, mit termeltek, dinnye? -tök málna? -mállik a szánkba, ami minden ami szemnek szájnak ingere... gyeride? Tárulj hazám, na az éjjel... jaja terülj asztalkám kánk kánk kánk...Ami most is a számon van, Vagy meghalunk? -egy szálig (ez két ll? -de kétely métely?) na ennek ami eleve deglett lőttek? -na az RÁ _ÁRa éra? vagy ami MOM? -ÁLMOM -ÁLMUNK? Fita itt csak az állhat az ÁLL MOM, AZAZ ÖRÖK FÉNY MAMA MOM ORSZÁGUNK NÉLKÜL, ESETLEG A fa szuk? -xuxu xuxu lukUK... a sötétbe? Már mident ládd ITT ÉLŐBE TÖRTÉNNEK AZ ESE MEN AZ SE, SEHOL SEM MISE SEMMI SE DE NINCS MESE $$$... Fida, most nem ciffFinanC'zzoommm... de Magyar Álom Állam HAL ÁLLAM? VAN A HALNAK ÁLA, FA SZÁLLA na meg Tina, olyan borbély borotválja, kinek állán van a szája hal álla leesett? -na meg pop az ágyról zzimme zzuummm...vagy twsit és kiáltások oh oh hhh... kiadá lelkét?
             2.: Tróha a mi is vagyunk? -na ez az a a aaa..GONOL LÁTOD MAGAD,A NAP ODUD TÜKRÉBE, ami mára egyzerüen nekem is észbontó? -hol az ész, jaja hova mész, hol a mész vagy méz, van eszünk, mit eszünk? Zetor tott mindennél egyszerübb és olyan hogy titok nincs! -ha kinyitod a szemed, Május hajnala fényre beléd árad, az árad? MAG -Y ÁR? Legszebb hajnal, Óh Égi fény, tünj fel már az Ég övén, had lásson meg minden ember, Tünjetek fel már az Ég övén? Na ugy a 70 -s évek eleje, s itt is leritam, hogy nyemecből gyerekektől állandóan kaptam leveleleket,( a magyar élet közepin áztam) ami egyre jobban kevesebbet és végül is megszünt! Na most... ezt ugy vegyétek és egyétek ládd egyetek fényt...de hozzá kell tennem, ennem Énem Jézim??? Na én nemtudtam tudok ma sem hinni senkinek, és csak az álMOM (amit minden erőseit, ládd ha nem tudnak megülni, de el hitetni na az a végleged második halál?) vala, én abba az bennem, de az NEM OLYAN ANYAG, ami csak pénzük áltlal van s Óh milyen az ilyen yen milyen? - szent ÁLDOZAT mint Bethlehemi csillag?- hem, ham ham ham ..ragyoghat... na az disznó szalonna, husos ládd van York syre meg a Manga Lyzard? Tróha az álmomba, CSAK FÉNY VAN, ÉS CSAK AZ VAN, ÉS CSAK AZ VAN, ÉS INGYEN VAN!!! MINDEN? -MINDEN!!! Fita, csak ÖRÖK EGÉSZ EGÉSZSÉGES TUDOK LENNI, ÉS CSAK AZ AZZAL JÉZIM, JÉZIMMARIM SEGGIT? - neketek is!!! ÖRÖK NAP NAPOM-MAL VAN MINDENEM, AMI KEZDŐDIK MAGAM GONDOLOM LLÁTOM...Leritam hogy találkoztam (ÁLMOMBA?) Jézinkkel kell? Hogy egy NAGY ÓRIÁS NAPTÜKÖRBE, piTiM, kis turbákuló madaram, látod olyan VAGY?- mnt ÉN NEM, MI IS VAGYUNK? -sőtt fény madarak szá szá szá...szájjalj szóllaljál meg tubintos (tost?)virágom,.világom?
             3.: Akinek szivünk (szavunk?) van, ez a VALÓSÁG vagy LU FA SZUK? Fita az hogy LU BOSSOK? -azok angyalok! Nassóval, most ugyanaz, s most fita, mert nekünk megvan az ami a feleségemmel, most ő mondja meg, hogy hova megyünk, NA AZ AZ...LÁDD EGY OLYAN CADILLAK VAGY ROYS -ROYS -ami itt is ufó, és az a fekete... amit ma...na senkit sehogy nem akaROM megbántani, meg hozzá érni, esetelg a kis hugom (xoxo) TNt? Zan most, az jóval lassubb, ládd az az hogy men a juhász a szamáron, na most földig ér a lába, az az hogy itt vagyunk, tehát az az...hogy látjuk az angyaLUK UK gyalázatát, MIG HA VANNAK JÓ ANGYALOK, AZOK INKÁBB A ROBOTOK? (ládd a testünk de teszt, kié?- ki csinélta? ki?) Sóval, sehol az egész Juhturóspunát (nagy kloákká vonaglik) végig tapiztuk, ÉS EGY FÉNY JELENSÉG TÖBBET? Most ..fita irtózatos izgalmas nekem is? -mert vannak a fekete ufo-k, azok itt ahogy gyerekkoROMba (rom az romboló ölő,tökölő) CSAJKÁSOK ÉS CSAJKA, AZAZ CSAK KLOÁKKÁJUK UK, ládd a szeplőtlen makulátlan kifogástalan JUH HUS UK, A KIRÁLY LYUK UK? Fita, az a a aaa..WC -WÉG CÉL LUK, CSAJKA RENDSZEREK szer? -KáBitószerek látod? Rögtön, ténleg amira most men a játéKUK, a nagy orszok (inkább slávUK?) földjét ládd MOM? -azt nem lehet!!!--- sőttt... szét fricskázzák? Na most nagyon óvatosan suttyomba léptük át...fita az nem a FÖLD MEGKÖZELITŐLEG SE (SZIV VISZ SZIV VÁR VÁNYA ÖRVÉNYEK KRISTÁLY TISZTA TENGEREK) HANEM MOST MILLIÓ OLYAN MNT MIKOR TALÁLKOZTAM A MI ÉGI (FÉNYUFO) TESTVÉREINKKEL!!!- MOST EGYENKÉNT IS (MIILLIÓK AKIK MENNYEI BÉKÉRE VAGYNAK, VÁRNAK, NEM TÖBBET) EGYSZERRE VILLANÁS AMI SOSE VOLT LESSS...
               Innenn... Leesett a pop az ágyról twist...
        ...titok? -addig mig el hitethetnek, lehunod becsukod a szemeidet...HUN GOD?
100? -oááá...
...https://www.coasttocoastam.com/

Előzmény: repcsepista (123)