repcsepista Creative Commons License 2023.05.02 -1 0 123

UFOzzuummm... miEeee... Az Éltetetők élnek, az halottak halnak?
                4.: Kávézzuummm... Éhen Május elseje, na miért csak Május 1? - a munka ünnepe? -népe, sehol, holott dolgozó népé a jövő? Borzalom duma, és itt van... HEÉ? -miután kipucoltak az avo mindent a házunk, fenéket, ma sincs senkinek, na most ha gondolát lenne? -nona, no no le tá? Olyan 2 éves körül valék, vagy 10 zer leritam, hogy nagy ponyvás teheratók sorba álltak, és mindent kipucoltak a zsidó házából, s apu, állunk a falnál, na hol volt anyum? -nem emlékszek rá, hogy ott volt? Na valószerü haza szalad, ami egy pár házzal a tuloldalon a paptóval szembe.Na nézek apura, ezek az álmod akarják, ki se mondta, azt nem! Vajon mi köze lehet, hogy azért is, ha minjárt az ingen, de gatya? -atám... Na meg hogy rohamos voltam... zerintem ma is vagyok, de van valami, az ugy nézne ki, hogy valamért, ide jöttem volna? -smirna! -volna! -széditesz? Itt va a HEÉ? -ez jobb lenne ha nem lenne! -most jobb lett volna ha nem születtem volna? -smirna! -volna? -szédült vagy? -széditesz? -megszédültél? Na fita, ezek a hangok is ott vannak! -ma is! Na most, itt akármit akartam volna, csak nekem ugy nézett ki, én olyan nagy állat leszek, mint senki, de csicska, kubaccka? Most is, nemtudom elképzleni,hogy tudtál... fita itt szeretni, az ha az állati ösztönöd, öd? -meg bazdüh -gangörcs, s most is, teljes egész, hogy a xex... a feleségem az olyan mint az evés meg szarás, erejd rázzd ki! Na most hogy hozzuk ahoz, hogy gyere kid, valami olyan árzés, ami zerintem, ezt a csak a magyarOK, fita itt az kimondottan zárt hazasság azaz MOM?
              5.: Whooo... ez nagy málna lenne, befér a szánkba? Fita ma is imádom ládd...a BbLiába is, Óh természet, na most ezt Sanyink látta meg először, vagy a napot? -a tenapod, lehet látni? Fita, most olyan jó érzés, mert az ÉGI LÁTOGATÓM, zitt emlékesztek, beszéltem neki a a aaa...na atom, az nem az anyag legkisebb még látható része, na azután, az egy X? -fita xoxo kis hugom, nem inkább yoyo? Zna itt van, vahon, ő lát az én szememmel? -modom olyan mint egygomba, ahhh...akkor neked is kell okvetlen, na most fitaljatok, én szeretlek benntek, és nekem is van napom, jó napot, ne vegyel le a vaskalapot? Na nem egészen, mert az a sejt, ládd a tyuktojás de strucc, na a liba tojások is jó nagyok, de a galambtojás a legfinonabb, az asszony az se hagyja, pedig olyan mint a wearwoff... ha nem ő öli meg? -na a nők azok furcsák? Fiteljatok, mert ahogy mondom, nagy csatapaték vannak, az ürbe Urba, jó nekünk? Fitaljunk, most ténleg, a felesÉgem nállad csikkenebb ... itt kapantyuk pac pac pac...nincsen? Fita, én ugy pucolnék csak attól, ha rá gondolk, ládd a barátom Miki, s ketten vannak a fia is Miki miki jól nézünk mi ki? Tőllem 10 évvel fiatalabb, lu fa, na csak egy foga van, most monduk nekem még csak három hiáényzik, most megint eltörtem az első két fogam, most kell egy hid, ami... hogy a fene, a rettegett félelmem, na most nagyon lent vagyok! (csak az ugy, elhagyott a fogam?)
              6.: Amit tegnapra ... fita itt jók vagyunk, mert nem a haj a fontos, na az is, én most hagymalé meg fokhagyma meg amit a yutubin irnak, most olyan...haja haja hajja... az égnek áll, legalább? Amiket betudtam villogni, na most a halál, az a pnalat azaz nyalattal kezdődne, ami most...nyugi meg itt keveredés van, és az amit a Jézus (juhusuk jes hus?) Na most...azért is, itt az van ami meglepő, hogy most magyar kid dik? -gyerekéink (kéjink?Ö azért is mi felülre kerekedek? Fita, itt az nem az, ládd én ténleg berepülő pilóta, katona pályára jelenkeztem, s kirugtak minden KGST oskullájukbu bu bu bbb... mert itt van a felé festék, vagy alánk vágtak? -volna... Itt mi nem ez, miEeee... Na kétseggtelen apuék, meg most az Égieink, mindig velünk vannak, csak most... fita, én ténleg ... ládd a husáru üzletekbe mészár székekbe, na meg a nagy áruházukba is, a hentesárunál elájulok? Na most, itt ami a fiaminál, egymást soha el nem hagyjuk, meg mindent együtt csinálunk, ami itt nincs... mese? Na az lenne az, hogy mi NEM EBULL A VILÁG? Fitaljal, itt csak KORLÁTOLTAK, MEG KORLÁTLANOK (állatuk JUHUS a KIRÉLY UK UT?- MÉSZÁR SZÉKEK VÁGÓ HIDAK DISZNÓ ÓLLUK mi ki a gazda?)vannak, és azt nekem -neked kell...csak mi a pna, látok, azaz most az, hogy ezen ugy, hogy most már vagyunk egy jó páran, akik pss...piszlákulunk, na AZ AMI LÁDD JÉZUS? -na azt a testet, azaz az már ha tökéletes BÜN TELEN? Fita nyitottam egy nyitány, Krisztus egyben az AntiKrisztus?
               Innenn... Leesett a pop az ágyról twist...
      ...titok? -ha a szemed, kinyitod? - ha van, rögtön behunyom lehunyom a szemeimet...
99... oááá...

Előzmény: repcsepista (121)