UFOzzuummm... miEeee... Az Éltetetők élnek, az halottak halnak?
1.: 5/1. A KÉP? -minden ami van, csak az agyunkkal, ami egy számitógép -conputer, vagy az agyukkal -ágyukkal, jó angyalok az ágyba, a nem jól sikerültek az ágyuk alá? Szinte mindent érintettünk a Mi is ufo-k vagyunk! -vagyonunkba, ami minden számitógép -conputer program, és kik? mik? (AKIK A TERMTŐK, ÉS HA AZOKAT SENKI SOS -HA? -MEG NEM MEG LÁTHANÁ NANÁ CSAK ŐK ÉS AZ IS LÁDD ÁLOM ÁKOM BÁKOM, MAGÁT HAZA VAGY HA HUSA USA RUSSIA HUSA KIVÁNTOS, AZ ÁGYUKBA VÁGOM BÁGOM BANGGG...) a programozók? Zitt rögtön az mi magyar -ok ufo-k, UFO-k? -made in Hu? Who? -ki programoz engem, meg téged, ha mi csak magyar RULL gondolKODulunk, adjanak adjanak, a szegén koldusnak Mária seggit? -gondolkodunk? Minden ami NEM GONDOLKODÓ GÉpezetük, talán minden ami van, mi van? Ő ŐK a teremtökösök -csak nekik lehet, és tőké$ek $ek $ek $ek...kinek van a legnagyobb ülepe? -szenteltessék meg nagy neved? - jöjjön el már orszagod, ha kirlyságUK, hol az országod, Király! -te tetted ezt? Zitt vissza, hogy beufóztam a Király ház, na most miért hivjuk magyar ok, ország háznak? Mellesleg, ami van, az eleve 1 mint a lunak, virtuál állati valami, amit Elon Mask? - az az hogy a FEKETE (MAN IN BLACK UK?) BETÜZÉS PROGRAM, AZ A ALIEN IDEGEN PROGRAM, AZAZ VIRTUÁL ÁL ?REALITIK, ami vissza... ezt lehetet hallani, amit a magyarok a fejükbe vesznek, azt meg valósitják, ha most MI A GONDOLKOZZ ÁTOK? -DE MAGYAR OK VAGYUNK (UK?) RULL, TULRULL TURULL MADARAINKKAL UFO -k? -made in Hu? Who ho ho hooo...
2.: Maga az álMOM? Fita ha MOM? -magyarországotok tokösös tökéletes tökélesen tokostul de toko? Emlitettem, hogy az hogy a mi ufo-nk? -oi oi sép, na valóban mi csináljuk mag -magunkat hogy mi gondolkodunk, magyar RULL, és mi mondjuk azt amit mi (látunk???) gondolunk ki, gondbolt ki a sejem inget elejit,vagy cliccet da ha zipzár? Nizzitek csak a kis hugom, xoxo (xexi?) TN?- már kigombolta gondolta? Mellesleg minden akinek magyar neve volt, ők? - át irták, ládd Arpád a pun-k, a pu! -nevét, az ezred fordulóig, nem mondhattad ki, tehét (jaja a teve hajCszarUK rukik?) minden ami magyar el nevezés? -az ma ál név, nin nikita niktó nye nine konyec? -nyemec? Zez most olyan, ládd ahova a magyarok bevonulnak? -(fény Napos lett mindenUK?) nem kellett meg erőszakulNUK, a nőiinket,(hiz csak örök hazás -házas párok örök párta pártosok pártába? -mindenkinek napja anja anja s UFO jah?) akik fita, ma is mdnen NŐ, ami nő, az magyar -OK? Örök NŐ? -vagy URUK ÁRUK? -RUKIIK, ÉLTESS... Fita, tanulmáNUKizzunk (DE TAN A NAPUNK TANA TANUK, VAGY NUK UK?) minden szent iratokat, Nés tegnap a c2c on, na most ugy állok midenhez, ami most megrázzó vala, hogy ha az Égim hangja, akkor most amira felhivta a figyelme-INK? -m, hogy CSAK AMI A FÉNYBEN VAN, AZ VAN!!! -VAN? -TE TE TE ... TI TI TI TÁ TÁ DÁ???
3.: Zdana mott...van a fekete betük? -betüzések, ami most amit akarnék, hogy MINDEN AMI VAN BETÜK ÉS BETÜZÉSEK? INRI? -Zitt akik fekete betük baTUK UK bathat hat hat... fita, a halál halála hall álla, lesett, na meg a nylon bugyi meltartó? Amit, most akármit mondog, az az hogy az irás? -az az Égre van irva, azaz NEKÜNK TULRULL (nincsak ezek a FÉNY JÉZUSUNK (JUHUSUK HUKKT KUKT?) JÉZIM, GONDOLHATNÁK AHA NAK NAK NAK...TE NEMGONDOL HAT HAT HAT...SŐT, NEKTEK FENEKETEGG SE PATTOGHAT 666...) TURULL FÉNY HOZO HORDÓK ADÓK? - MADARAINK, UFO-k? -made inK Hu? -Who? ---itt a telefon fülke monduk akkor is, a lényeg, azaz TÜNJ FEL MÁR AZ ÉG ÖVÉN, had lásson meg minden nemzet, vagy csak U.K. -kék az ég? -nem feket FEGGETTE, azaz ami fekete is, figyeljunk, most rögtön azonnal az AGYUNKBA VAGY ÁGYUKBA VAGYUNK, VAGYUNK? -Fita az szerencsétlen áldozaTUK tyutyukUK, olyan gondol látta, na itt a Cion bölcsei jegyzókönyve, akárki irta, az tudta olvasni, a fekete...itt figyeljunk, TI TOK? -TOKÓ? NEM CSAK MOé bota te buta DEBUTA = GOD GIVERS OF DEAT, AMI AZ ROSSZABB A HALÁLNÁL, AMI AZONNAL MOST ÉN IS EL AKARNÁM HAGYNI A A A AAA...Nafita, HOGY a barátunk, azaz most LÁTOM AZ ÉGIM ÓRIÁSI IZZÓ NAPJÁT!!! Na itt az arany (városUK?) lenne a legközelebbi, ami akik fekete irásUK, azok az irásuk is... ládd ha valami megjelenhet a titkos iratTUK itt vagyTOK TIKOK tyutyuUK, (zsenge csirke hus?) de csak tyukszem edd? -fekete de feket satirozás, amit most ki verte a szemeteket, ha lenne? NA DEMONYI (SALLAH MONYA TOKE RAGYOGÁSA MONEY SIZZZ... TÉMA, A BETLEHEMI CSILLAGOD RAGYOKHAT 666...) MEGSZÁLLOTTAK? Na a tanácsa de kalács? -hogy semmilyen VÉRES VÉRONTÓ ÁLDOZÁSBAN NE VEGYÉL RÉSZT, UGANNÁGGOR JES HUS A JUHUSUK VÉRE, AZ EGYELTEN AMI MEGVÉD (NA DE MOS KI A SÁTÁN SZAR TANUK? -LEVÉD DÉVEL (DÉVÉD?) DEWOLL WOOL TÉGED? AZAZ CSAK SÁTÁNUK, CSAK ANNAK KELL A VÉRED, AMIBE AZ ÉLED LED? Fitaljal, itt van az BIZTOSITÁKÓD KODOK?-KÖLDÖG ZSINÓROD? -NEMROD? VAGY NIMRÓD? NI NI NI...
Innenn... Leesett a pap az ágyról twist...
...titok? - te nem tudhatod, de ő ők...örök hők?
99... oááá...
...https://www.coasttocoastam.com/
... olyan fityfirityty fütyre lában sem lenditem, hogy aztbántsam? -aki nem bánt engem, amit akik törÖltetni akarnak, részemről én hogy téged soha...az én az részemről nagyon be be beee...nincsak ki mit lát, lát? -nem láttatni?- az lenne a BÜN TETÜK TETŐK? TÜTÜTTT...