UFOzzuummm... miEeee... kinok kinja, ha fény -ufo nem lenne, mi lenne len len len...van lentebb? -lenne e e eee... a a aaa...
4.: Kávézzuummm... Teljes HEÉ -élmény, ami ha lenne halál? Ami történik, hogy ez amiben vagyunk, vagyunk? Ma hallgattam a vallásos adókat, és absolut power in the blood? A sötét siron tul vagyon, a fényes Égi hon, hon? Mot két olyan, hogy nincs sir! -se sirás azaz sirat ással, az is egy foglalkozás, de hogy azokat,akikben szikra,azokat se meg törni, se betörni köcsögüknek, nem lehet! Aha valamiért mi magyarok itt vagyunk, de ez az...hogy ami mi magyar RULL gondolunk, vagy más gondol lát, mondjuk ugy, nekünk nincs, meg nem is lehet, lehet? Ez az egész a GONDOL LÁTÓK, és akik -amik lettek, mik? -ha lenne maguk, gondol látUK? - akkor ha az árnyékuk, az árnyék székük alatt, csitt csatt padalatt, biró szarik szék alatt!? Fita szaruk az szartan géné DOM-book,na apuék csengőznek, mert vagy fény -tan tanuk, vagy nuku fény NUK UK? Itt ami a valóság, hogy ha valakit valamiLYUK UK? Ezt most ugy, hogy ami itt a valóság, inden a FÖLD ALATTI ALLAH GUT UT UK? Sóval, most én, ebbe a föld alatti alagut, ami inkább most ládd egy nagy csatorna olyan mint egy óriás szenyviz csatorna, na annak a folyama, azaz a legbalabb kiiinduló pont, ANGLIA! Zitt mese nincs, az angolok az angyali magaslatok jáécobb létra magaslata! Most én, ahol ma a Körpatkómedencénk?- amiról most mesélek, az az a föld alatti UT? -ami Babylóniátul Londonig, amit ugyis hogy Loandontól BabyLoanig, egy teljesen olyan adós -kamat rendszer, ami teljesen GÉPIES, amit a BbLia iratok, midnen meg lett métejezve, ami most is itt NINCS EGY EMBER SZEM $$$... MESZ?
5.: Amit leritam a Mi is ufo-k vagyunk! -ba baba azért jöttem ki mert beszéltem a MI ATYÁNKKAL és valamit tennem kell, mert ennek nincs semmi más értelme, mint a KINZÓIKON ÉS KINUK NUK PUK? Fita ez márra, hogy KINOK? KINUK NUK UK, ha az egyetlen kiut, ha mnt egy egy egy egyénenként is meg tudnak félemliteni vagy meg venni, azaz itt ha LENNE OLYAN ISTEN, AMI NINCS? De mikor végül is, ki kell menjek, ami most az amit a fejlódés utja, az a föld alatt, és mondhatni Babyloantul -Loandonig! Most onnan, egy ut ami ténleg fel fele, de minden az ALLAH GUT KUT UK? Fita, most ezt, ládd ami történik az egyénnel, az minden egyénnel! -és csak örök egyén van, az az egyéni kezdemennezés és $$$... Van az anyag, és annak is van elemi részecsakája, ami A HANG? -attól függ amitől lóg?-logica? Aki nem gondolkodik, az az anyag? Fita fény nélkül nincs anyag $$$... Na aki akik a hazért ért? -az szó Szól (Saul Sol? -Pál fordulát? ) Fita fehér ház, az a NAP HÁZA, és nap fénye nélkül? PÉN? Mott hogy az amit ásatnak velünk, azt ugy, hogy olyan treheket raknak ránk, na itt vannak a bukott angyal LUK?
6.: Azok láthatalanok, és ha megjellenk, az a haláLUK kaszása bagzása lenne, ami minden ami xexxel xexcellett? -xexxel lett, az nincs,na mott, akiket megtudnak megdugnak xugerálni? -csak azokkal van csak az ember árjnyéka ami a bukott angyal LUK UK? Most az az ut, ládd Triesztbe, otthon voltam és mindent felismertem, ami most az ami MOST ONNAN... Tróha monduk az ami most lapos föld, az inkább ami van, mi egy nagy ZSÁK UT, fitelitek, az utnak vége, mi van a zsákba? Na most...csak az emberek, akiket nem tudtak A KINZÁSUKKAL megtörni, betörni, ami most azokat a kinokat KINUK UK? Na azok a fekete lukak, és akik... nincsak a KRUCZIFIX? Fita, kik mik azok, akik ezt bejáccák, és a gyengebbéink, bedobják a törölközőt? Naccóval, most haza mentem, ufo nélkül? (az a halál, ha nincs saját világod?) -azaz fényünk nélkül, sehol egy ember? Na volt hogy sár, amibe bele süppedtem (az öngyilkosság rohamaim) és most addig, mint a BUDA HEGY LÁBÁHOZ (RózsaDOM BOOK bokrosok) értem, és most...vannak magyar testvérek, ami van heaven, ami hajt engem? Nincsak ezen iratok, eddig nem kerülhettek volna közkézre, ami most a legnagyobb, biba, most halot, hallott vagyok, azaz a mi utunknak nincs vége, de akik minden kéz e irokéz ekézz, van aki többet meghal érted, érted?
Innenn... Leesett a pap az ágyról twist...
...titok? -a Nap alatt?
99... oááá...