Smíró Creative Commons License 2023.04.30 0 0 5915

Életemben először van fekete színű autóm, egy éve vettem. Nejem esküdözött, hogy ha feketét veszek, ő majd mossa, mert az olyan elegáns... Mármint az autó. Háááát b@xxa+. Az enyémet pont annyiszor mosta, mint a Tiéteket.

 

Nem elég, hogy nem dízel, tehát sokat fogyaszt, a mosó is sokat fogyaszt. 2 új is van a városomban, épp csak nem maguktól mosnak. Alul/felül, habbal, mindenféle szarral - és mégsem 100-as az eredmény. Ahogy én sem... Addig agyaltam, míg rájöttem az egyszerű megoldásra: ha a mosogatógép a poharakat is vízkőmentesre mossa/öblíti, zsírt, koszt leszed, mi bajt is okozhat? Megmondom: végre tiszta lett az autóm.

 

Tegnap bogároldóval, slaggal szedtem le az elejéről a döglött bogarakat, reggel utaztunk és látom, hogy ahová a víz fröccsent, még a téli ablakmosóval sem jön le a szélvédőről, és a kocsi is tiszta dzsuva volt. Na azóta már nyári lötty van benne és a kirándulás után lemostam egy vödör vízzel, benne egy 3:1-ben mosogatógép tablettával.

 

Csak azért töröltem át, mert még kedvem lett le is kezelni egy régről maradt TV Shopos csodával, na az egyébként tényleg jó, de állítom, különb módon tisztult meg a verda, mint a habos-lágyvízes extra mosóban. Szóval eddig ajánlom, ha reggelre csak a 4 tengely áll a garázsban, akkor nem, de ezt jelzem. Nyilván slaggal csapattam a mosás után. Az üveg is ragyog, mint a vörösboros poharam, amiből épp a cabernet fogy, előtte a mosogatógépből jött ki.

 

EGI és jó munkát!