repcsepista Creative Commons License 2023.04.30 -1 0 119

UFOzzuummm... miEeee... kinok kinja, ha fény -ufo nem lenne, mi lenne len len len...van lentebb? -lenne e e eee... a a aaa...
                1.: 4/30. A KÉP? HEÉ? Olyan hogy halál, az magyar RULL szó szól értelEmber brrr... az illető aki nem hall, az végleg el tünik, a sötét medrekbe? Először hogy az Égim, hogy figyeljek a prédikáTorra, vagy előadóra, vagy a gyülekezet (church) vezetőra, pászTorra vagy akik osztják az ostyát a bárány husa, meg vére, Óh fej mely vértől áztatva, meghalt kinok (NUK NUKISUK) között, na most a KIN OK? KINUK (KINA CSAK?) NUKISOK? Az Égim, ami vagy csak ÉGI HON-UNK (HONUK?) VAN, vagy semmi!? Fita, a szeretet az fény, és csak a fény van szamara, ezt mikor az ürben van az Uj Jewrusálom, és beriadóztattam az Égieinket, és hol van? Ha nincs az örökfényben (Egünk) nincs! Na tegnap, mondom igazibul, találkoztam a mi ufóinkkal, és nevettek, nem is adtsk egy gondolátot se,és milyen lehet a gondolát világa annak, akinek NINCS UFO -jah, jah? (kapanyél kattog a foga) Itt az hogy am mi? -Na én örök egész egÉszseÉges (égek?-égetem magam) vagyok, akarok lenni, enni? -fényt? -minek -kinek? Itt az hogy arra hogy én azt ami a FEKETE UFO-KÁKKÁ KLOÁKKÁK NA MEG FA SZUHUK? Zitt kimondottan hogy Juhus a KING -GOD meghalt érted, (ÉRTEM IS? -ÉRTEM?) most én értem ne csináljon ne is GONDÖLJEN ugy, hogy értem (értem?) vagy helyettem bármit bárki meg csinálhat, mertr én ÖRÖK EGÉSZ, LÁDD AZ ÉGIM MMM...VAGYOK AZ ÖRÖKSZERETET MAGYAR OK TESTVÉREIM (FITA RÖGTÖN HA EZT TE TUDOD OLVASNI AKKOR TE EGY MAFGYAR GÉNÜ ÉNÜ VAGY, TÜZET KAPTÁL KAPTUNK, A SÖTÉT UFO BAZIK, KAPITULÁL?) KÖZÖSSÉGEM (SEGGEM?) ÉRE ÉRA (ÁRA?) ERE DETTY?- ÖRÖK ÖRÖM ERE MEG TERE FERE?
                2.: Na az ÉgIm, az ugy ahogy a Nap az égen, mindenre ami van, meg mindenkire aki ki? - mi ki MO? (fita, ami nem fény, az nincs!!! -azaz szikra veti ember csira bira brrr...) Na most, magamról -magunkról (fita szüleink link ink link lakatos, sullynk nélkül, most te aKármilyan nagy vagy, az EGY NAGY LU LUK LUKUK, LUDÖRGŐ? -HA NINCS FÉNY MAG SZEM JANKÓ) akik Mi is ufo-k vagyunk! U -fő, hogy U nyitva vagyunk az Égnek, meg a fénynek, ezt most, apuék nem ugy... na Jézim? -IGEN? -GÉN? -ÉN? NEM GENOMOTA NAGY SZÁLLÓ DE HELL SZOMBATHELL NAGY ÁLLOMÁS...? Sóval, most fizikakilag is kinba vagyok, és a kin ok KI NUK? Mott az hogy, főleg engem mindenütt hogy te názi, fasiszta, hungarista, nyilás láss... na az hogy antiszemita, az az hogy pogány zsidók, ami az...a lényeg, te nem beszélhetsz meg se mukkanj, ne lássunk, azt a büdös skita szittya anyád... Istenét? . na most a legtöbzör körömmel foggal tőrkésekkel psztolyokkal rám rohannak, na az hogy elkezdek curikkolni, mert ténleg nekem ugrálnak...miEeee...(még eddig, nem tudtak meg érinteni?-ellenben az rom romboó roncsoló erő erők, most a tudatlan gyerekéinkre stesvérkéinre ládd ösztöjnös félelem, bizon mi vagyunk, lent a legmélyebben s Ben hörrr...) Most amiket ládd ezt egy OLYAN FÖLD ALATTI ALAGUT, ami most fénytől le földÖlve ugy, hogy...mára egy föld alatti nagy folyó? Jövel az élet vizéhez, ami nincs, csak ha esik, beszivárog csepeg és csak sara? Tröha, milyen lent, azaz ha nincs Égieink, magyar ÉG ok? Fita, csak a magyarOknak van Ege!!! MOM??? Most ez ami az éjjel, hogy ha nincsennek magyarok, lesznek, ha esznek? -eszünk s mit, mit adnak a szánkba az izé izé sizé? -juhUKk kukt? -juhuuu...
              3.: Ez most ugyi is, hogy most ahonnak lentről, feljöttem (nem a felszinre a Napra) a NAGY FOLYÓBA, ahol ma is vagyunk, a kis családommal, és most...Fita, ezen siraTÓK, ez az hogy hallAtom a hanGom, és vagyok, azaz csak az Égi UFO -k (FÉNYÜNK ÜNK) csaláDomnak vagyok, mert magyar ok vagyok, na most más KÉP? -valóban nem vagyok, és nem tudnék... szó Szól? -nincsak mi beszél, ki beszél, FÉNY? - ufő -nk? -Nap Arcunk? Fita, mert ténleg ... EZT A GUNYUKAT leveteni, ami most apuék, ha azzal, azaz ahogy a MAGYAR OK SZERETNEK, NEM SZERET UGY SENKI?- azaz az hogy ezt...Vannak akikkel tudUNK beszélni ami fény nélkül, Jézim csaláDom -csalamádé pomádé ládánk nélkül, lennünk? -Jaja itt ISTEN NAP IS TEN TAN TANULUNK, MIT? LENNI VAGY NEM, AZAZ NAPFÉNY NÉLKÜL? Fitalom, most hogy visszajöttem a NAP FÉNYÉBE? Engedjtek meg hogy esetleg egy két málna mállna a szánkba TÖBBLET? Fita a BbLiai meg az összes amira szent, meg nem szent szeny iratok, pl. 40 éves kősza a sivatagokba, azt csak ha van szeme, Jézim szeme, ha nincs, szemetek? -szemetÖlnek? Fita, itt vedug ugg, hogy én képtelen vagyok HOGY VAGY ÖRÖK EGÉSZ EGÉSZ-ÉGES (égek, nem az?) VAGYOK, vagy nem értem, és onna, mikor olyan 2- 3 éves valék, minden este apai nagymamám mmm...a BbLiából olvasott fel, amit ma is talán a legtöbbet ADÓ (HALÁL HÁLLAH ADÓK???) iratok gyüjetemennye lenne, csak ahoz FÉNY MAG MAG SZEM EMBER CSIRA GYER KID (DIK?) KÉNE KÉNE?
              Innennn... Leesett a pop az ágyról twist...
      ...titok? -vak vak vak... vakÖlnek öltek? -amit megölsz, a tied?
99... oááá...
...https://www.coasttocoastam.com/

Előzmény: Törölt nick (118)