Törölt nick Creative Commons License 2023.04.30 -1 0 118

Szal ma hajnalba sikerult a ghostos alom kb. 

De nemtom h foglaljam ossze... 

(ez mar elfogadhatatlan) 

Szuksegem van a reggeli gondolataimra kb. 

nagyon laggol most kb. es reszeg vagyok, illetve mindent elkovettem hogy leszigeteljem kb. 

Ghostos alom az olyan hogy

1. alvasparalizisbe tortenik, de tudsz mozogni es mindig sotet van, akkor is ha nem...

2. A szellemnek hatalmas ereje van mert kepes teged megtalalni kb. es az van amit o akar, pl. olelest nem szokta engedni kb. pedig az nekem nagyon fontos

3. mindig akkor jonn amikor mar nem akarod, nem szeretned es nem kivanod, ezert legy felkeszult

fogadd el egy pillanat alatt...

(noknek nagyon fontos tudniuk hogy a pasik akkor kivannak es akkor talalnak legvonzobbnak, amikor nem vagy hangulatban//

'|

\/

egy pillanat alatt rahangolodhatsz, es nem fox felni

Szoval nehezen aludtam es arra ebredtem hogy Valaki hatulrol letepert... aztan a szerszamat igazgatta rajtam, en meg az egeszet hagytam... ereztem hogy bennem van, lagyabb volt mint igaziba...

Segitettem neki hogy a mozdulataimmal, melyebbre hatoljon. a szerszama jo volt magamba erezni....

aztan meg akartam fordulni misszionariusba, es hagytam hogy ujra bedugja de ekkor mar at is tudtam olelni, igy egyesultunk:))))) Nagyon nagy termete volt, nem tudtam teljesen atolelni, bar asszem sikerult. ekkor a puncimhoz raktam a (tenyerem) es ekkor megszolalt a felesege, aki a szomszed agyon ult de o azonnal lerikoltotta griffmadar hangon (addig nem is vettem eszre) (tehat nem magyar, nem angol hanem vmi rejtett szellem, 

Amikor kinyitottam a szemem, vibralo arnyat (fekete) lattam csak de nagyot, sotet volt... (bar az alakjat a sotetben tokeletesen ki tudtam tapintani, es a ghostos alomba minden erzekeles kitunoen megvan**) 

picit szeretkeztunk igy (meg) aztan kiszakadtam belole mert oldalra fordultam es osztonosen fel akartam ebredni... Az egesz 5perc, volt egy hamis ebredesem + a szallo tok ures volt, elmentem a baratnom szobajaba, az ajto tarva nyitva, sehol senki, elvettem par cuccot majd koboroltam, bulit kerestem vmi folyoso vegen ill lepcsohazba (zoty) ekkor adtak kis fenyt hogy lassam mi van a kezembe, citromle tusfurdo... es ahogy kozelebb ertem a bulihoz, egyre hangosabban hallottam a zenet... ami elektronikus volt de ekkor felebredtem... ebredes utan egy eros fenyvillanast lattam magam mogott (feher kicsit voros, rozsda) , illetve egy kis vekony hold jelet egy negyzetbenn (jobb oldalrol) 

a szellem gondolatat is hallottam ekkor, olyasmi hogy nagyon szep vagyok es o nagyon boldog (egy mondatbann) 

ekkor visszaaludtam... 

A lenyeg hogy ezek a jelek a vegen nagy aldast jelentenek, ami kell a kovetkezokhoz... 

(foleg a feny mert az ritka, es a zene is fontos hogy meghalld mert az az ovek, ugy) 

*a ghostos alom vegen mindig van egy vilagos, egyertelmu, elvont szimbolum amit ok adnak, valtozatos de pl az a katodsugarcsoves szgep-ajandek is az volt pl. Kigy ha latsz egyatalan barmit is abban a vilagban, az is az o ajandekuk... 

fatboy slim right here, right now [video] 

Repcse te megbantottal, es mindenki szolt erte... 

A feljebbvalo prostitualtat sak prostitualt-nak szolithatod, (de) meg prostinak sem... 

A lenyeg hogy eltorted, a skarlatvoros gyongyomet (es mindent ami alatta volt) es tudod, hogy nemtok ujat csinalni... 

(tehat ez mar nem olyann) 

MAGIC THE GATHERING KALDHEIM MIX

Draga noi kovetom, Egyedul Nana elso resze, ve°d meg tole... 

a fiuket is tudom de hala repcsenek azt nem osztom meg... 

Igy jartatok... 

Amm rokonom megtiltotta h kepet possztoljak, Nem akarok hallgatni ra de igaza van (majd tan buliban) 

*a ghostos alomrol korabban irtam egy osszeofflalot, ha megtalalod akkor az igaz

Na ennyi, hello, HAI

Előzmény: repcsepista (117)