repcsepista Creative Commons License 2023.04.30 -1 0 117

UFOzzuummm... miEeee... Ő ŐK teremtettek minket, nem a mi MAGUNK? - az ő-ők szavára savára 666... pattoghattok mint kecskeszar a deszkán, meg csuzda ha hudnak fssnak szarnak a darvak vak vak vak...
                 4.: Kávézzuummm... Körvasut hu hu hu... Széchenyi -ék, ládd tegnap a c2c -on, Whitley Streiberünk, a neveket...na én is csak a cselekedetek, és amit Jézimmel tettem?- teszek, az marad meg csak! -ha nem tosztam? -toszt? Zna itt minden aszfalt ég vasbeton dzsungeleik és mnden fekete romok okádákuk, s ez men... Tegnap este, nézem a nagy vallás adókat, és az Égim, felhivta a figyelmemet,és ismét olyan hogy nemcsak meg égtem,hanem fff... A fiam le van merülve,és mondom, nemsokára nem lesz kipufogó, hanem a fenekedbül kihuzol a drótkonektort,és bedugot az elektromos konektorba, és fel tölt! -na hallotta a feleségem is nagyon le állitottak, pedig az lesz? Vicca, hogy az Égieink, tökéletes teljes egész szeretetben vannak, és most...megint megégtem, te őket is szereted, ami 1 pinnalatra teljesen magamba zuhantam! -ez szószerint az vala! Ma a fiaim, meg a feleségem is megölné azokat, akiket nem szeretnek, ami ha vissza emlékeztek... a Mi is ufo-k vagyunk! -vagyonunkba, hogy én...itt olyan okból is, hogyha csak olyat gondolunk, hogy megbántunk bárkit, itt a zsidókat is bele értem, akkor én azt nem tudom gondolni, mert az hatványozva vissza jön ránk? (fiteljad főleg a zsidó vallásokat, mind az egy kalap sár allatt!!) -igy az hogy ládd... az Égim, hogy ho hooo...Fita, hogy én ugy utálok itt mindent, de mégis az hogy az ellensegged is szeretned kell, most az az hogy HA NEM TUDNAK NEKÜNK ÁRTANI, szóval mig ez e testünk lenne, addig mégis én most is utálok mndent! -mnden olyan rohasztó szaruk okádok, ami most mégis, ládd a felesÉgem nyaggatom,jó jó de magad szereted? Na itt a hung suly sulli szüleink?- nameg a fai...akkor nincs baj!
                5.: Na ha a fiaim, betudnám ugy hogy... de most apuék, veled vannak!!! Nincdsak ez nekünk Égi málna Égi málna mállik a szánkba, azaz eddig feltornácozni plafon, na igen igen nehéz, ládd itt van az, hogy GONDOL KOZZ? Kérdem, igaz az hogy minden, bennetek van örök egészbe, mert ti Istenek vagytok, és az csak örök egész egészséged lehet, ami most...Ismét hogy a bukott angyalok, azok vagy mint a The Plenet of Apes, vagy miért üldözik a terhes nőt, a kigyó alfarkjták? Vagy most amit mára, hogy MI CSINÁLJUK NEMCSAK A MI KÜLSŐNKET MEG JELENÉSÜKET, HANEM MINDENÜNKET! -KEDVE MAG MAGUNKKAL, S VANNA MAG MAGOSOK, ÉS MAGTALANOK! Nizzitek, minden a szemünk előtt van, de a szem ellenzők is? Zitt az hogy...akik szivük tiszta, azok Istent látják, na meg aki hallja a hangom, az nem lát halált sose? (rögtön az árazók és ártánok, el villanak? -vagy sose voltk,watt a fak) Na fita, ugyanaz a forrás, de most hogy lehet, hogy valakik mégis most te nem láthatsz semmit, vagy ládd mitn Géhus Krajzlert...na nem, bitófára szegeztetünk,.ládd én? -ők nemcsinátok semmit, egymásra verik a tüzet, te tetted ezt puChar? -cChar? Charma Jankók? Közbe a buga angyalok, fekete ufo-k?
                6.: Most a formák létre létra jáccob létra látra hozása, az a szó Saul =Szól Pál fordülők, pontosan az, hogy ha valaki mást mond??? Fita itt nemcsak a formákkal, hol a mák, van prücük, mert megint onnan meritek, merek, ahonnan te...ha mást mondol, az előbb gondol? -mondol gondol mondol oda vissza? Ha ez részemről fenn állna? -ami lehetetlen mert én nem ebbül a a aaa... Fita, itt az hogy bukott angyalok, azok...fita,itt a husban, erősen bebőg az állatok, ami lehet ldd juhukk? -most vannak anövényevő állatok, azok közt is kezes báráNUK? Fitaljal az hogy angyal ok, azok ládd ...itt a legközelebbi lábbeli, hogy a végén, ládd a STRIBULLIZÁCION NUKIZÁSUK UTÁN, csak ekevasat vasalnak, na most az lenne az ami angyalok? -jó angyalok, s ami döglesztő élertő kovászosuborka, a kertek közepin ázunk, hoy az ANGYAL LUK?-TUDNAK NEMCSAK BESZÉLNI NEKIK, HANE JÓ TANÁCSOT ADNI? Na most ezt figyelem, hogy hogy az angyalok tundak GONDOLKOZNI? Na itt van, hogy tutajon képest, Na az nagy árviz idején, csak Kárpáti Zoltánnak volt csónak, holott most is mindenkinek kéne lenni, vagy ne, halászni és halas tava vak vak vak... kacsa? -hala vad jó falat? Na maga az alak (forma) gyártás, lád ma gyar jaja UFO.k? -made in Hu?-Who? -most az ténleg az ami a magyar háza, ládd a csiga viszi a házát a hátán? Nincsak mi a kumcsi nagybátyámmal, halastó, és málna kertek,na meg lábas edény és villan a körte? Fita, mi magyarok, mi magunkat ami nem véletlen mag -mág-Y ár, na meg pna gyár? Fita, ez most ugy ahogy mondom, ránk nincs hatással a magtalanok, ha nekik az se kell? -mi ke, mi az apu kasza kő? -fita ezek kan meg árkan meg szuka angyal LUKok? -át látsz a lukon?
                Innennn... Leesett a pap az ágyról twist...
       ...titok? -ha vak vezeti a világtalan ok?
99... oááá...

Előzmény: repcsepista (116)