repcsepista Creative Commons License 2023.04.29 -1 0 116

UFOzzuummm... miEeee... Ő ŐK teremtettek minket, nem a mi MAGUNK? - az ő-ők szavára savára 666... pattoghattok mint kecskeszar a deszkán, meg csuzda ha hudnak fssnak szarnak a darvak vak vak vak...
                 1.: 4/29. A KÉP? -mindent mi csinálunk, magyar OK OKe, (okádékuk?) nem MOe cokereszt a MOkereszt, hej de komelom az anyósom, neki menek nem menek, a fekete szemeteknek.veszek nektek három deci kevertet? Még azt mondják hogy részeges vagyok...Kocsmárosnál ég a világ, sütik már a rántott békát, zzimmezzuummm... Nincsak hogy szurták ki az EGY SZEM MÜ? ÓRIÁS SZEMÉT? TI NEM VAGYTOK, HANEM ÉL BENNETEK A RUDI? -AZ Ő ÖL ÖLŐ ÖLT FA SZUHUK? Adjátok a szent BbLilát a kezembe, Dna most fita, mert mindent amit hallod hangom -hangod, rezzonálna benned -bennetek -beletek? -bel telek? Győrtelek, 7 órától nem gőztelek várni... Na itt... bennen van egy a BbLiláJUKba bab. hogy én Jésus azaz JuhusUK mondja, aki az eged egyed földet dead deat, GOD DUK UK, na most az nem DAVID DUK A KIRÁLYUK LUKA LYUKA PU, KI FINGOTT? -A TE FIN GOD? UGORJ? A YOWA ÁI NÉGY KÉZ LÁB, A TÖBBI HA$ON HA$ON BA$OM BA$$ON CSU$$Z MÁ$$Z KU$$Z KU$$ MÁ$$? KULCSZAR?- e$$ kula$$ok kulac$ok Judas CSOKO$$OK A DOM BOOKO$$OK OKO$$OK? Fita itt a szánka a beretva élen, na meg a bugyli bicsk magátul? -kinillik a zseBÜNKbe, MegBÜNhödte már e nép, a multat? -jövendőt? Tróha a szánka, az akit ők Jes hus UK, juhusUK a kiráLYUKUK coffolt abárdölt JuhusUK a KIRÁLYUK, AZ ÉG ÉS FÖLD TEREMTŐJE, HUSUKKÁ FA SZUH HUKK... DE UGY EL VERVE MINT SE ELŐTT SE UTÁNNA, FITA, HA KÉPTELEN, NEM TUD MEGHALNI? HOGY ÖLTÉK MEG, ÉS HOGY HALT MEG? -hogy lett coffolt abárdÖlt JuhuSUK susuk? -vak JuHUKK... az övéké övön alluLi... nincsak eleve kiválasztott... szeplőtlen makaul, ma is? -az ő ők kiláJuhukk? -lukUK proccs...
                2.: Itt a kezdetöktől fogva, nem igy van? -van? Nincs mert amit hinni kelle, van a mese, ami hazugság, de van a fele se mese ami rosszabBasz (felboss hübéry rend?) a halálnál, na mindeni CSAK AZ LENNE A MEG VÁLTRS, de ha semmit de semmi szacsak csak kubaccka se tudhat hogy ő AZ Ő VILÁGA TEREMTŐJE, ládd az a JuhusUK, aki ... na apuék, közbe, TI IS ISTENEK? -az az hogy Isten= Mi Atyánk, ( MAMA A KÖZPONTUNKBA SZEMÜNK FÉNYE, DE MI IS MAMA MAMAM MMM...) VAGYTOK CSAK A TOK? Zett torr... picike kis gyerek vagyok, és monduk a Nap a nappal a Csillagok a csilagokkal, csodálatos, de az hogy itt midnent a fene feneketlen fenek keke kakaJUK eleve megesz, na meg a megeccek, hogy olyan, hogy az egész falu gyereke angol kóros skorbuta lett, na meg nincs mit enni? Fita ma ugganaz az állapotrohadt hellzetek, mert egyre (müszaruk RUKIK?) izetlenebb mnden és egy őrültebb vakitás á$$ vaKULÁ$$... Zna tegnap este, Tuckert kivágták mnt macskát szarni, talán az egyetlen, aki MIÉRT HABIRUZNI USA RISSIA SIA SIRHALMAK MAK MAK MAK... VAN ABLAK? -fita mosmár csattog, hogy antiszemita? -na akik ezt hangoztatják, azOK azok!!!.TE TUDOD MI A MAMA MAMA MMM...
                3.: Fita, itt pénz beszél, s a kutya... na most ...addig mng ÉGI TESTVÉRISÉG KÖZÖSSÉGEK oááá... Ha végre le tudNUK (GŐZNI A HÁBIRUZZÓK AZ EGEDBE HÁGNAK?) mosni a gyalázatot, amt ránk kentek a századok -ezredek ládd most 1023 éve annak, hogy a magyar a a aaa...fita emlékünket, az ÜNK AZ AZ HOGY MI ISTENEK VAGYUNK!!! Most mi magyarOk. ez az hogy apuék, MODOM MOMNDJÁK AZT MONDJÁK NYOMJÁK CSAK HOGY sitim pitim! -gondolkozz, amt mondok nektek is, de MAGYAR RULL!!! Fitra ez nállam, (nincsak itt ez ténleg nehezebb, mert örök életembe? -nem! -életünkbe???) na ezeket leirtam a Mi is ufo-k vagyunk! AMIRE ÉN GONDOLOK, HOGY VÉGRE EGYENESBE VAGYOK, fita, itt te nem tudz, kiegyenesedni sef séd?- mert azonnal... ládd GOLGOTA ÉS GEREZD NEKIK ... a kéjpedofeka, kéjmazovista, kéjszadista, kés Kaniballista, dögevők, dögölők, ami az hogy kéj? -fita, itt ami a GOD DUK UK OK? Fita azt BÜNTETI A BÜNTETŐK???- akit (amit ládd ha husod kivőánatos és tossz toszt?) szeretnek, ládd ha valaki a JuhusUK amit felsoroltam KÉJ LUKAT találják benne, na azok az AI pac pac pacaLUK asztala vissza? Ur asztala Uborka vacsora, csorog a nyála taknya? Na fita, mi MINDENT AZ OGY GÉN-ÉN, NA AZ EGY RÁCS,(fita ugy jegyeztem meg hogy egy olyan mint a vasut hu hu hu... és vasut hállózatok és vagonok?) ÉS MI CSINÁLJUK A MAG MAGUNKÉT!!! (szegén ... nem jön be a neve?) Na ne feledjem, most megint... a Fényes Égieink, mert a vallá$o$ sos S.O.S. - adókat nézem, és sss...
                 Innennn... Leesett a pop az ágyról twist...
       ...titok? .az nekünk, kimered vagy kivered... a szemed edd... nyitni, egyél fényt!
99... Fitellah ellah a megszökött özvegy bak kecske, csak ha ketten, már itt van MOM?
... oááá...
...roppant érdeskés, bugyli bicska kinyilik a zseBÜNkbe, minha szinkronizáció cipó (vakarcs) de jó dejó... egyhang öszhang lenne, lenne?
...https://www.coasttocoastam.com/
... leirom a nevét, Whitley Strieber... aki ha van (MOM USA) magyarOk, ő az! -fita, mi csinálunk juk? -juh? - jó? - magunkat, a mi magunk? -vagy magUK? -ha magtalanOK? - fa szuhuk? -vidázz szurok?

Előzmény: repcsepista (115)