különböző béla Creative Commons License 2000.04.05 0 0 56
Szívből örülök Bookshienger, hogy mán te is érzed magadon a pozitív változást, még egy kicsit csiszolódsz itt a társaságunkban lingvisztikailag (iges ikék korszerű használata, Beus ex machina alkalmazása, stb.) és jövőre tutti a Puliccer!

Nem örülök viszont elutasításodnak regény-ügyben, de: hallom és engedelmeskedem! Azé nem gondolod, hogy kissé paranoid vagy? Elég csóró vagyok én regénykiadás nélkül is!

Mindenesetre örök vadászmezőkre távozásod után, mikó feltörik az aszaltfiókodat, oszt el-elhomályosuló szemmel elolvassák életművedet és megállapítják, hogy azé ez a Bookshie mégiscsak korunk nagy írózsenije volt, csak az elmaradott társadalom nem ismerte fel a lánglelket, akkó én mosom kezeimet, én megpróbáltam! Az összespórolt másfél milkómat meg elküldtem az afrikai éhezőknek, neked mán úgyse lesz szükséged rá.

Még kevéssé örülök, hogy mit látok az alföldi topicban? Együtt nyálaztok robinak pmb-vel! Mi lesz veled Bookshie, a végén még Colungával foksz kokettálni?

Meghallgattam a Vol I-et is: a Gamma Ray rulez! Lehet, hogy nekem is beszélnem kellene magammal?

Előzmény: Bookshie (53)