UFOzzuummm... miEeee... baj van a hussal, a husunkkal vagy a husukkal? -hát még a husánggal banggg... Kié kiké (miké MOké) a föld banggg...
4.: Kávézzuummm... ugy összesÉgében, az összes ide meg oda? -villogásaim, hogy én az örök életem -életünk, fényében fényével létezek csak, ami ha itt lenne olyan, most én lennék a Csongorádi gulyás leves? (jewish csirke vagy tyukleves, nátha ellen?) Ládd az ég és föld teremtője juhus a Királyuk lett? Na aki teremtette, van esze? -ész, eszel, akkor egyetek meg, de előtte coffolás és abárdolás, ami sose napján vasárnap, jött meg a folyásom... Itt minden fekete füst, üst (csjka benne a csajka?) üsd, és okádékuk! Na a nyers alma? -álmom, ami megint, a tegnapra folytatása, ami vissza... A testünk itt van, egy bilogóia köcsög azaz menük, ládd a rántott halat, vagy kirántott békacomb rabok f sza? -stbbb... s nem tud magáról se, sőtt ne tudja a te balkezed, mit csinyál a jobb, mit? -belenyulsz a zsebedbe, most az utolsóvasat, ládd a szegény nő, akinek két filérje volt, mert lukasztott? -pukkasztott, de itt van szivem, neked adom Uram, neked ki teremtéd? -fita,ki ad neked-nektek enni? Zna most, tröha iitt mnden el be van földelve, és most...Na ezek ténleg ami meg van irva, szóról szóra...amit előbb... Itt most ládd...akik hogy ezek, be akarják játszani az unalmast, azaz örökharag, meguntalak, te ti nem unjátok a banáNUKat?
5.: Nincsak a felesÉgem, amit eddig, abba kellett volna be lüni, amit akarok villogni, de nem tudom, sőttt...Hogy hozNUK ide be, azt hogy nekünk, magyarOk csak örök életünk van, ha gondoljuk, ha nem gondolkódulunk??? Te mi ez, itt az izé -ficánkol...giliszta? -az annya... iskoláját...Na mott... ez az hogy most... ládd ez egy ujabb nagylábujujujjj... kezdet,és mondom, ez ami itt van minden ami létesitmenük? -ma men nem men a menük? -fita az hogy nő, na az a magUK, ami aziratokban, a kigyó magja meg az asszonyé? -és az asszony magja kigyó fejét tapossa, az mig az (asszony?) sarkát mardossa? Itt hol van az, hogy a bün zsoldja a halál? Azaz kinek fizettek adót, vagy kinek adták be a gyerekukát? Na fita, amit akarnék, ma emlitettem a családomnak, hogy mi lenne ha örök életünkben gondolkoznunk, azaz mellik nehezebb, ha gondolkoz gondol lát ok vagy nem? Ha elhisszük azt, hogy ha nem minden gondolátoddal, látod, sőtt az már az a csalás, amit halálos büntetnek a büntetük, meg minden erődból meg szived szakadásáig, az Urad szolgálod mindenek előtt? -akkor te létezel? Na most az... mára, lementem azon a luyokon, amit tegnap, az ugyanaz mint abba a fekete koromporgömbbe, ami ugyanaz mnt a Pokol (halál) bolygó közeLITI ezt a fÖlt gombot, és itt azok a teremtők!!! -akit soha senki se látta, nem is látja,hizz hogy ha te a teremtmenük menyük vagy? Zna itt ugy, hogy minden a föld alatt, és azaz hogy minden sár bevonat, és minden ugy, hogy ami fent kink van a föld alól, ládd a házak meg colloszális épitemennyik, ládd a Corona tróNUK az Uj Jewrusálom Arany városUK?
6.: Na mott, tegnap a fenti olyan mint a garázs, hogy a föld az épület alatt, és most kinyitottuk azt a tetőt, ahol mi a magyartesőinkkal, ismét felvettük a tere fere? Na most...mi itt van valami...mert ezt most nemcsak a felesÉgem, ami ő most is a kezdemennyezőnk, hanem most a két fiam, most ezt...együtt csinálNUK? -ami eddig müködik, és itt ez most... na van lefele egy olyan, amit a Fekete napuk,bolgólyukon hogy négyszögletes...(frigy ládák?) pitek, ami magnes...olyan hogy az egy magnes ruduk? _fita, itt te meg én csak... ez a porhüvelyünk, minek?-hanem van szikrád vagy nincs? -ember? Zna most... mára lent voltam abba, amit a mélységek erői, és egy olyan, mint egy nagy subwoffer, dang dang dang...ez hasonklit az (atomtültetü) tengeralatt járók jelzéséhez, és most...Fita, rögtön ott voltam, ahol a dobogó kőnk? Most fida, mostoszt puszta a puszta, na csak a GONDOL LÁT VÁLÁGOK LÉTEZNEK, és most...Csak puszta a puszta vala, és csak EGY NAGY OLYAN AMIT OROSZLÁN de az az a DÖG, amit mndig, ládd egy kutya, na most az amiket...most nem nyomnak többet, az állatUK AZAZ kezdődik az oroszlán Babylónya s szárnya oroszlán -párduc médóperzsia na meg a kecske bak, Nagy Dándureszka és ROM romba tökölők, na most is az van, az egész...
6a a aaa...málna a szánkba mállna, csak röviden... szóval, az hogy mostan puszta ám a puszta, fita mert ez a valóság... most még a Dr.Who filmben, hogy messze nagyon messze megtaláltam azokat, akik az én? -fajtáim, de mint halot,vagy techalot, de még voltunk? -nem hanem vagyunk, csak senki még a szemét se tudta lecsukni, és most...most nincs senki! -csak egy nagy... nizzitek mivel UK. -a a aaa...na minden rom romba rombolás meg tökölés, és most az a FENAVAD, na mikor a Filmekbe az UK-t, egy orditó oroszlánnal, na meg az juhda (juhhentesáruk mészár székek oltárUK olt árazás) is? Nona, elkezdtem keresni... van itt valaki, Pásztor keresi a juhát, átjár szava bércet pusztát,na irtó fényem van, és most teljesen át világitottam minden, ami most... itt volt egy gyerekkori barátom,aki Toldy Mikice Kininzsy Pál a Hunyadyak Báthoryak stbbb... azaz most a föld alól kiugrott (fita az orditó orszláNUK, ládd senki mert... a napra fel kigyünni?) és egy nagyott vágott a SZÖRNY OROSZLÁN?- FEJÉRA, AMI NEM CSAK MEGDÖLÖTT, HANEM DEMATARIZÁLLÓDOTT... NINCSAK HA CSAK KETTEN? Fita nem a nyüvek sokassága hanem hogy... EMLÉKEZZ!!! Boldog órák szép emékek képen,rózsafelhók...fenéket itt ugy csikoznak mint sss... Fita, esetleg közel vagyunk... ez az hogy meg kellene védeni a hazát? -fita, most esetleg egy perc se ami ládd... A BbLila jóslatoknak... be kell verni? GodUk GodögUK, azt bünteti kit szeret,na ráuntak a husra? -vagy elfajzottak? Nincsak az angyalok azok hybrideik, jaja ugy a arkan, min a szukák? Hogy értitek hogy jó angyal? Ha meghalok, nevetnek rám, a jó angyaLUK? -nincsak sintetüke -artifaka- robotIca Cziborguk... brrr...ember? -a tallpán?
Innennn... Leesett a pop az ágyról twist...
...titok! -nincs hanem ha egy szemse nincsak ezt ott, ezt itt, ez ha csak ládd egy szem, fecske...ogy közel vagyunk az atomozásho ho ho hooo...csak ha egy ELSZÁNT KIS SZEMESNEK, SZEMESEKNEK ÁLL A FA FA FEL ÁLL? SZEMESÉKÉ A VILÁG?
99... oááá...