UFOzzuummm... miEeee... baj van a hussal, a husunkkal vagy a husukkal? -hát még a husánggal banggg... Kié kiké (miké MOké) a föld banggg...
1.: 4/28. A KÉP? Mi öröm? -mily öröm, de itt csak üröm? -lett az uj földöng? Ami van, az egy nagy... dang dang danga...az utolsó végső végszó Szól (Saul) orgiájuk... És örökké örvendenek az örök győztes?- győznek? - seregek? Királyi popság, szent nemzetségek? -Égek vagy égek? Kik mik a gyertya tartók? -pislákolsz? Ahoz hogy a kinzók kinozhassanak, élvezhessenek, kell (hus) kinzott? No pain, no gain? - gané? Hol a párduc vad oroszlán, végig üvölt a nagy pusztán, mikor a párducc a tigris az orszolán hiénák stbbb...tbbbccc... együtt legelnek a bárányokkal, ha gondolkodunk, $o$e napjjány va$ $Ár nap? -kié miké MOké? -a föld, na most megint a zsidók a mumusok, holott a szent iratokat akarnám ugy érrtelmezni máz? -hogy értheném? NEM! -hinni kell bennük NUK? -a teremtőkésekbe, azaz előbb, kié a föld? -a földes urainké, osztán a pártunké,kuromáNUKé? - és most...MOrickáké? -rizigó? Troha nem is magamért, (da akkor???) hanem a gyere kid? Jaja de ha te olyan nagy Ókos vagy, mi a megoldás? Na ha valaki nem gondol kodik, hánykódik,azaz itt minden eleve OKÁDD OK? DÁKÓ ROMA ROMBA TÖK TÖKÖLÉS ÉS MOR MORA DÖGÖLÉS, VÉRKELÉS A POPSIN KONÉK? KUN NUK UK SOKK...sokasodjatok, na ha minden sarkon egy egy egy...atomreaktor diszNŐ torrr...
2.: Hej mostan puszta ám, a puszta, az kezdődik a Királyok kora, Rákócziék dicső kora, nem jön vissza többé soha? Na az oroszláNUK jelképe, juda?- firstesek? Fita mindenütt, ládd az oroszláNUK, ma is U.-K? -mindenek juka PUna Cszara!? Most a mára álmom közepin ázunk, s ez az összes nyavajgásom olyan folyatása kása,(apu kasza kő?) mint a vizfolyás vagy havi baj? Fita a kristály viz, meg a fény, na most hozzá lökik a szeny erszény lélek? Fitelunga bunga... ha ti?- elhallgattok, megszólalnak a (harangok) kövek, ami most... ládd én a bankokat, hogy kié a föld, ha nem a bünTető ban-károké, akkor kié? -azt bünteti kit szeret? Fita, olyan hogy magyarok országa, na nincs az emlékezetekbe se többet, emlékeztek, esetleg akik itt, olyan irmerős, és ha nem bánt senkit, had beszÉljen? -berzengjen? Zengjünk lelkesen? -ke$$ ke$$el kesely persely, a $eggibe te$szel $$$... toSzolnok Mira seggit? Na valószaru... Nincsak a BÜN -TETŐK zsoldja a halál? Nadon fida, vissza hogy apuék, itt kimondottan kezdődik a huszár nagyapámmal, hogy igen igen igen..van meg bocsátjthatalan BÜN NŐ ZŐK? AZ HOGY AKIKINEK MINEK, GIG MIG EZEK AZ OK GAZOK? BEDÜLNI!!! Most itt én nem hus főleg a husUK hasUK ba. baba azaz a kis kakis ma született bárányka beee...azért jöttem, hogy meee...megegyetek beee LÉPEK, a TSz- TYÉBE? Nincsak, itt ha most ... ládd Pitu bátám, rá lesztek kényszerülve, hogy magyar RULL, az itt történt, mert aki ELHITTE HOGY CSAK A HUS UK, VAGY, A HASUKBA SUPPP... jaja jewish ... fita az Iratok, rátok átok? -akik zsidók azok nem zsidók, ez az hogy akik jewishek? Drága KŐ az ilyan szent áldozat, mint Bethlemi hami csillagg ragyoghat,s Óh montstad e Juhusom, lakj az én szivembe, na az csak husUK fa szuk szuhuk által lehet?
3.: Tróha ha mag magamra lelek, az az... hogy most magyar RULL gondolkoDOM? -kőDOM? Most hogy jöttem ide be, ami teljesen más az ami az ösztön állatUK riadalmai mai, s mik kik ezek, ami vegyük a mostani GÉP-ÉK MOék PAC PAC AI PAC RUHÁSOK RÜHE? Fiteljétek, na törölték, mikor blonndi fetreng az AI PAC PACRUHÁSOK ELŐTT? Na bloondi az létezik azon a szinten, hogy van benne még emberi szikra, és leirtam, hogy beszéltem vele, ami ő az angyalok (Alfak) fejedelme... de az a része, ládd MOM USA FIRST? Zitt az hogy MOM? AZ ELŐBB AZ ÖRÖK FÉNYEK FÉNYE...az az amit itt a KIRÁLY OK KIROJA? Fita, apuék, ami nélkülük lennünk? -de ők nélkülünk? -(fita itt ha mama luka csak? - egyzse, de férfiu filuk? -gondol od) MAGYAR OK TESTVÉREK KÖZÖSÉG? Na itt van, én nemcsak kapcsolát az ÉgiEinkkel, hanem egy vagyok, aki siti piTiM. te tudz a legjobban hasalni? -mi kell a bélbe? -bélés ami bélás? -kell egy bélás láss? Fiteljal, ezek akik verik a tam tampont, a fiam, hogy egy lukat csinálnak a gyerekeken, amit egész itt léte be kell dugnia? Láttátok a DUN filmet? Nozz... most otthon... hon? -ha nincs az emlélkezetünkbe akkor hol van, van olyan? Na NEM a doboGo kó adja, a tam tam...ez egy olyan, hogy a legalsó C vagy GÉ, tang tang tang...Fita, az összes Vallagunk, vallaGUK, vége (aranyváros lekváros) várók utolsó banggg...BANK LYUK? KUJJJ... VILÁGOS, ARAD, SÉP VÁROS CLUJJJ...Fita, a fiaim, legyünk már tul rajta? Fita itt ez egy ALIEN AI PAC PAC PACALUK VAGY VAGY... ÁI! -KIVAGY?
Innennn... Leesett a pop az ágyról twist...
...titok? -fita, a legbátrabbak is hanyat hasra... na meg ha lenne szeme -szemetek kiválya?
99... figyeljunk, az egy elveszettnek hitetett juhunkat (juHUKK?) is meg kell találjuhuNk, azaz ismét 100 juhocska kaka mind együtt legel, legelől a vezér kos? -bika?
... fita, tMünk, hogy van mindenütt a (ahol fény árnyéka is?) világmindenségben az ürben is ur? -azaz saját (magszemviláGOD) magnes (elektroNUK tron, klotyójuk) tere (negativ tér) van, midennek ami van? -mi van? -gondol lát lát-od? -mag-Y -ár? -gyár, UFO-k? -madi in Hu? -Who ho ho hooo... ufooo... fő?
...https://www.coasttocoastam.com/
... oááá...