UFOzzuummm... miEeee... Két keringő vértömlő jut nekünk, vannak az eszesek, és esztelenek, többet ésszel mint erővel, főleg erőszakkal, s kié a világ?
1.: 4/23. A KÉP? Van a kis vérkeringés, és nagy? Mott hogy van egy nagy TÖMLŐ VÉR, ami 75 %-a a vérnek, és van a kis tömlő, az 25 %-a az egész vérereknek, és ténleg, lukak (a sziv vérzik?) vannak rajta, és vannak vérszopók, bögÖlők, csótányUK és fa szop-ok oszt lopok temt lopok stbbb...tbccc... Ezt piszkálgattuk a Mi is ufo-k vagyunk! -vagyonunkba, na mert a tudás =hatalom? Zitt nagyon fita, mert mitha az arány, ládd 75/25 s 25/75? Nincsak habár fölül a gálya, nem a gólya, orrod a dugója, mégis a viz az ur? -viz -vizelet -vér s szeny lélek, azaz ugy nézne ki, hogy a 75% azok buta Moé bota te buta debuta vak ösztön állatok? Fita, itt kimondottan a látomásom, tehát álmom, ami semmibe nem több vagy kevesebb, mint akik ők a világUK ura, és az szent fazék izre lerek? -jaja minden álom, azaz KÉP, és midnenki azt gondol amit akarna, na akik a 75% tömlőbe beee...tömlöcükbe (vérrögök) vannak, azok maguról de egyáltalán, semmit se tudnak tudhatnak 666... ? Fita, apuék TÉNLEG A MAGYAR TESTVÉREK KÖZÖS ÉGE, MA IS, és kérdeztem,még nem jártam iskolába, mi a MJTK (fite Jézim nélkül csak semmi, és az $$$... ami az a Sallahmonyuk money demonya$$$...) törvénye: kezet nem emelsz senkire, kárt nem teszel semmibe, na ha én arra képes lennék, akkor nem itt lennék, mi lennék? Moé bota te buta debuta? - az árokba hármom kavicsosok kovácsosok is uganaz a gné DOM book BUKUK?)
2.: Na most csak a 25 % -kunk, képes GONDOLKODÁSRA FÉNYBEM JÁRÁSBA, MERT SZIKRA, NAPJA VAN!!! Fita, ez olyan amit mára, is, hogy egész éjjel ezt tanulmányoztam, na most...amit AORTA VÁGÁS, az valóság! Valamik a vérünket s ami a nagy aortán lukakat furnak, és ezt vissza...NA MOST leirtam, hogy a UNIVERZEK BELÜL ÜRESEK, s ez vahon menne mindene minden Univerzre hogy üre van? Mott az olyan, hogy egy nagy csavar és most onnan, NAGY OLYAN MINT NAGY ÉGI HAJÓK, SZIVJÁK KI VALAMIT, MIT? GÁZT? Fita, itt is ami vas fém ötvözetek, azok AZOKBÓL BULL ANGYALOK, azaz van jó meg nem jó? -AKIK AZ EMBERT? Mott a FELSŐ TÖRZSNEK KÉNE FELÜL (Kirlán foto) LENNI, ÉS AZÉRT MINDEM GÉPEZETEK, na azokat emberek hozták létre, és vannak GONDOLKODOK OK (MAGYAR OK?) EMBEREK ÉS AKIK ALUSZNAK, NA MEG AKIK NAGYOBB VAGYOK MINT TE, ÉS ÉN PARANCSOLOK NEKED? MAGATOKNAK? Na megint becsuszott Betty, ami csak költői kifejezés,de van feje, csak behuzta? -értem, köss hárra, ami mikor félek, már bennem vannak, és fita, hogy OTTHON VALÉK,na anyum ténleg, eredj innen mert minket is megölnek miattad? -ez 1999 dec utolsó hónap, annak is a vége?
3.: Itt van egy olyan, amiért néha néha, ugy érzem néha, ami olyan suly nehezedik rám, hogy volt, hogy egyszerüen, most a testem nemhogy nem akarja hogy ...na amit nem tudhatunk, nem fáj? -mi van ha tudni akarom tudni akarom dugni...ládd most az álom = álmunk, az lenne a munkánk kánk kánk kánk...közepin ázunk? -jöhet a jégeső? -Na mott, az ami ládd... fita, amit tMünk betett ANYAHAJÓ...na nem a oumujamuja mooja, (dorong?) hanem ténleg...fekete ufössök örök zürösök gyürüéjükbe vagyunk, ami csak az...ládd egy szikra veti, azaz meddig jáccunk dögölősdit? -fita, itt szó szaros értelmében, miért nem dögölsz már meg, ami mikor meg zse mukkanhacc na az??? Fita itt mi az vagy ki az, aki élhetne? (te le tudnád fizetni az árad, mi? -a dögszaGod? -van dög cédulád) Mott... na rengetek ELMÉLETEK vannak, és az papiron PAPUK KUNUK UK IRATA, ÉS TEKERCSEK CSEK? KECS? -PAP? PÓP? -POPA? OTT A TÉLI PALOTA, CIFFRA PALOTA, ZÖLD AZ ABLAKA? Na ami van, hogy itt? -ládd ez a mi FŐRUM RUMMOLUNK KI RUKKULTUNK TINK TENK TANK? Ime mára is, mi akik a kis vérkeringés ami a fej? -sziv visz árAD? Kis szivünk hü szivünk szeret igazán? -neked is carik a cigány? -fita az jó szerncsét jelent, mert mitől carik? Na még az, hogy a KIS VÉRKERINGÓK KIMONDOTTAN NÖVÉNY EVŐK CSAK! Jaja de megeszém a libmáj kacsmáj ne degeneráj?
Innenn... Leesett a pop az ágyról twist...
...titok? -nincs, csak övön aLulik? Ló Lugal nagy angyaLUK? -made in, fita, IZ RA EL, az egy nagy, talán a legnagyobb angyalt... fita a gyerek tregnap este, EL eLIT?- az NAGY angyalt jelent! -fita él? -ugy jáccobb birkozik az angyalával, s most ha ezentul a neved ne vedd komolyan? -mi (mi ki MO) került felÜLre, aLulra? -Szárnyon szálljon angyal szárnyon...elragadva vigyen el, Vigyen fel a Golgotára, hol meg váltott vérivel...fita hol nem azt monmdtam, ami passzol az irásUKkkal? Na te ezeket, magad-tul nem látod? -add meg, kázáká fá!- tagadd meg maGAD? -DAGam?
...https://www.coasttocoastam.com/