Kapolcs Attila Creative Commons License 2023.04.22 0 1 126

Átfutottam a fórumot, meg úgy az egész sztorit dióhéjban, viszont kicsit elvesztem, pedig a szomszédban lakom.

Mi a fő irányvonal ezen a fórumon? - Adják át?/Soha ne adják át? - Ha átadják, akkor mi lesz, és ha nem, akkor szintén mi lesz?

Szerintem nem az a fő kérdés, hogy átadják-e, hanem az, hogy mikor és milyen módon? - Logikusan belegondolva, ha kuvaiti/török/arab/koreai/roma/magyar befektető kiszállt volna, akkor én miért látok mozgást napi szinten? Miért állnak az épületek, miért van mozgolódás?

Nem érdekel a szomszéd tehene, de azért utánajártam különböző portálokon, és amin megy a vita, és engem is érint az az, hogy Újbuda és Budafok nem tud dűlőre jutni (talán nem is akar?!) egymás közt a Hetény utcai, 70-es útra való kivezető szakaszon (elvan barikádozva betontömbökkel, miközben pedig csupán egy autókereskedés és egy faiskola van azon a 20-30 méteres alternatív kivezető úton).  

Én már közel a nyugdíjas éveimhez beletörődtem az urbanizációba, ez globális jelenség, az a lakópark előbb, vagy utóbb, de át lesz adva, viszont nem mindegy, hogy az az xy db személygépjármű ki tud-e hajtani a Hetény utca felé, vagy bedugul az egész Kapolcs utca, Péterhegyi út, Ady Endre út...