Alpári Gnác Creative Commons License 2023.04.19 -3 1 113042

Igen, ebben a megvilágításban valóban máshogy is kinézhet a dolog.

 

Én kimondottan kedvelem Fáy Miklós kritikusi munkásságát, a Witmann fiúkból nőtt ki a teljes jelenlegi gasztrokritika és bár hetente kapja meg, hogy nem ért a zenéhez, akkor miért ír zenekritikát, és persze más, mint egy Győri László, na pláne egy Fodor Géza, de számomra fogyasztható.

Na de ez az ember bírta leírni az Eszenyi-ügy kapcsán, hogy nagyon várja, hogy egy Lengyel Tamásnál is tehetségtelenebb színész is rúgjon egyet Encibe.

 

Egy zaklatási ügyről az bírt az eszébe jutni, hogy Eszenyi tehetségesebb Lengyel Tamásnál, ami kétségtelen tény, de hát a minekmentoda iskola példája.

 

Abban igazad, igazatok van, hogy Anita legalább nem táplálja egy velejéig hazug produktum mítoszát és ez sokkal több, mint aminek előszörre kinéz, lásd Verebest, aki már a Fényes szelekben is benne volt, mégse képes 80 körül is neveket írni a jelenségek mellé, pedig akkor lenne az egésznek értelme.

Persze Farkasházy poénja volt, hogy Verebes színházat alapít, majd kilép onnan és ez szó szerint meg is történt később...

 

És abban is igazad van, hogy ha Pintér Tenya főiskolás lehetett, akkor Anita is lehetett volna az, nem véletlen, hogy korszakos színészből nincs olyan sok, gyengék is kellenek.

Na de hogy Molnár Piroska és Törőcsik Mari lobbiztak volna érte, hát hogy is mondjam...

Előzmény: Racilaci (113040)